تهیه 100درصدی طرح هادی برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار خدابنده

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدابنده از اجرای طرح هادی در روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت: تهیه طرح هادی برای ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار خدابنده صورت گرفته است.

علی محسنی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خدابنده به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق بیان داشت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پس از هشت روز از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی،در ۲۱ فروردین سال ۱۳۵۸ با دوراندیشی و آینده نگری حضرت امام خمینی (ره) با صدور فرمان تاریخی توسط ایشان مبنی بر افتتاح حساب شماره ۱۰۰ تاسیس شده است.

وی افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله تهیه و اجرای طرح‌های هادی،پرداخت تسهیلات طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی (مقاوم سازی واحدهای مسکونی)، تامین مسکن برای محرومین، صدور اسناد مالکیت املاک واقع در داخل محدوده روستا و… کمک شایانی به توسعه پایدار، رفع محرومیت، گسترش عدالت اجتماعی و آبادانی روستاها کرده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خدابنده ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ایجاد محیطی با نشاط برای روستائیان، ضمن ماندگاری در روستا و کمک به تولید، به ایجاد حس مشارکت در فعالیت‌های مختلفی که به توسعه روستاها کمک می‌کند مشارکت می‌کند.

این مقام مسئول گفت: در حوزه عمرانی روستایی شهرستان خدابنده تعداد ۲۲۴ روستای دارای سکنه و ۱۸۳ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که برای ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار تهیه طرح هادی صورت گرفته و در ادامه برای ۱۱۴ روستا، طرح هادی بازنگری شده یعنی افق ۱۰ ساله آن به پایان رسیده و مجددا نقشه طرح هادی تهیه شده است.

محسنی اشاره کرد: اقدام شاخصی که در حوزه عمران روستایی در سال ۱۴۰۲ از منابع قیر رایگان و سایر منابع اعتبارات سال ۱۴۰۱ صورت پذیرفت، اجرای آسفالت معابر اصلی ۴۸ روستا با مشارکت دهیاران انجام گرفت، به عبارتی از مجموعه ۶۶۰ هزار مترمربع آسفالت ریزی شده در سطح روستا‌های استان زنجان، بیش از ۳۲۰ هزار مترمربع فقط در روستاهای شهرستان خدابنده انجام شده است که تقریبا نزدیک ۵۰ درصد را شامل می شود.

وی افزود: اقدامات شاخصی که برای سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده است اجرای طرح هادی ۴۰ روستای شهرستان با عملیات اجرایی جدول گذاری، سنگفرش، احداث پارک، ساماندهی اطراف چشمه و آسفالت ریزی از منابع استانی، ملی، فاقد دهیاری و قیر رایگان است.

محسنی ادامه داد: بازنگری نقشه طرح هادی ۱۴ روستای شهرستان از منابع ملی، استانی و دهیاری، صدور سند مالکیت به تعداد ۱۰۰۰ جلد برای واحدهای روستایی و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر جمعیت، تسریع در اجرای فاز نازک کاری پروژه ۵۱۹ واحدی مسکن ملی شهر قیدار و تلاش در جهت جذب سهمیه ابلاغی طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی در سال ۱۴۰۳ به تعداد بیش از ۲۶۰۰ واحد نیز محقق شده است.