1.7 کیلوگرم زعفران از مزارع شهرستان خدابنده برداشت شده است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده عمر متوسط گیاه زعفران را هفت سال دانست و خاطرنشان کرد: امسال 1.7 کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت شده است. به گزارش اشراق24،علی عیوضی زعفران را از جمله محصولات زراعی کشت شده در شهرستان خدابنده عنوان و اظهار کرد: تلاش بر این است که کشت زعفران در این […]

13911126000031_PhotoAمدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده عمر متوسط گیاه زعفران را هفت سال دانست و خاطرنشان کرد: امسال 1.7 کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت شده است.

به گزارش اشراق24،علی عیوضی زعفران را از جمله محصولات زراعی کشت شده در شهرستان خدابنده عنوان و اظهار کرد: تلاش بر این است که کشت زعفران در این شهرستان گسترش یابد.

وی سطح زیر کشت زعفران در شهرستان خدابنده را یک و نیم هکتار اعلام و تصریح کرد: از این میزان نیم هکتار بارور و یک هکتار مابقی به دلیل کشت تازه هنوز به مرحله باردهی نرسیده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده عمر متوسط گیاه زعفران را هفت سال دانست و خاطرنشان کرد: امسال 1.7 کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت شده است.

عیوضی با اشاره به وجود پنج بهره‌بردار محصول زعفران در شهرستان خدابنده، اکثر مناطق این شهرستان را برای کشت و تولید زعفران مستعد دانست.

این مسئول عنوان کرد: با توجه به شرایط کنونی که با محدودیت منابع آبی مواجه هستیم کشت و تولید زعفران به عنوان گیاهی مقاوم در برابر کم‌آبی به کشاورزان شهرستان خدابنده توصیه می‌شود.

وی به درآمدزایی کشت و تولید زعفران اشاره کرد و افزود: زعفران علاوه بر اینکه نیاز آبی کمتری دارد از لحاظ اقتصادی و درآمدزایی نیز زراعتی سودآور است.

این مسئول خاطرنشان کرد: طی چند سال اخیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با برگزاری کلاس‌های آموزشی و دوره‌‌های مهارتی مختلف اقدام به ترویج کشت و تولید محصول زعفران کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده به عمده مشکلات توسعه کشت زعفران در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: گران بودن پیازچه زعفران و عدم درجه‌بندی و ناهمگون بودن پیازچه‌های خریداری شده از سایر استان‌ها از جمله این مشکلات محسوب می‌شود.

عیوضی بسته‌بندی زعفران تولیدی را از دیگر مشکلات توسعه کشت زعفران در شهرستان خدابنده برشمرد و اظهار کرد: بازاریابی محصول از دیگر مشکلاتی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و مشکلات موجود در حوزه آب به نظر می‌رسد با برطرف کردن موانع توسعه کشت زعفران می‌توان با وارد کردن این محصول در الگوی کشت منطقه علاوه بر درآمدزایی برای کشاورزان، در مصرف آب نیز صرفه‌جویی کرد.