درک عمق محرومیت روستاها و تمرین کمک به هم نوع در اردوهای جهادی+ تصویر

جمعی از بسیجیان شهرستان خدابنده در اردوی جهادی ۷ روزه شرکت کردند و خانه پیرزن ۶۵ ساله ای را در روستای شین از توابع بخش سجاسرود که هیچ کس را نداشت احداث کردند.به گزارش اشراق۲۴،جمعی از بسیجیان شهرستان خدابنده در اردوی جهادی ۷ روزه احداث خانه محروم شرکت کردند و خانه نرگس جباری، پیرزن ۶۵ […]

SAM_7774SAM_7766SAM_7740SAM_7717SAM_7712SAM_7697SAM_7686SAM_7683SAM_7682SAM_7671جمعی از بسیجیان شهرستان خدابنده در اردوی جهادی ۷ روزه شرکت کردند و خانه پیرزن ۶۵ ساله ای را در روستای شین از توابع بخش سجاسرود که هیچ کس را نداشت احداث کردند.به گزارش اشراق۲۴،جمعی از بسیجیان شهرستان خدابنده در اردوی جهادی ۷ روزه احداث خانه محروم شرکت کردند و خانه نرگس جباری، پیرزن ۶۵ ساله ای را در روستای شین از توابع بخش سجاسرود که هیچ کس را نداشت احداث کردند.

محمدی جهادگر قیداری در گفت و گو با خبرنگار اشراق۲۴ ادرباره علت حضور خود در این این اردو گفت: من و دوستانم متوجه شدیم که قرار است در قالب یک اردوی جاهدی به افراد نیازمند کمک رسانی کنیم.

وی افزود: زمانی که متوجه شدم قرار است خانه پیرزنی که هیچ کس را ندارد و در روستا و بدون امکانات زندگی می کند به دوستان دیگرم اطلاع دادم و آنها استقبال کردند و با من همراه شدند.

محمدی ادامه داد: وقتی خانه این پیرزن را دیدم از خودم خجالت کشیدم و بسیار متاثر شدم که چنین افرادی با این وضع زندگی می کنند و من و امثال من با کوچکترین مشکل از کوره در می رویم و ناشکری می کنیم.

رحیمی جهاد گر دیگر قیداری در خصوص اثرات این اردوهای جهادی خاطر نشان کرد: نقش و تاثیر اردوهای جهادی در روحیه افراد و مناطق غیرقابل انکار است؛ و اثرات و برکات فراوانی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: برگزاری اردوهای جهادی در ایجاد انگیزه در بین مردم روستاها و شهرها شگفت انگیز است و روح زندگی را به منطقه محروم باز می گرداند.

رحیمی تصریح کرد: از دیگر برکات این حرکت جهادی در آن است که در مناطقی که این اردوهای جهادی شکل می گیرد؛ جوانان زیادی را با خود همراه می کند و بهتر است هر جوان حداقل یک بار حضور در اردوهای جهادی را تجربه کند زیرا که اردوهای جهادی نقش بسزایی در آبادانی کشور ایفا می کنند و جوانان روستاها و شهرها را تشویق می کند تا مناطق محروم را آباد کنند.

احمدی جهادگر دیگر قیداری گفت: فعالیت اردوهای جهادی محدود به فعالیت عمرانی نیست بلکه در زمینه های فرهنگی، کارآفرینی، اشتغالزایی و بهداشت حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

این جهادگر با بیان اینکه اردوهای جهادی مورد تایید مقام معظم رهبری است؛ گفت: اردوهای جهادی تجلی سیاست های اقتصاد مقاومتی است و باید ادامه پیدا کند و  اردوهای جهادی باید در ایران و جهان فراگیر شود و رسانه‌ها با تمام توان آنرا به مردم منعکس کنند.

موسوی جوان دیگر قیداری نیز با بیان اینکه اگر خودسازی انجام نشود به مشکلات افزوده خواهد شد،گفت: اختلاس ها و فیش های نجومی که امروز شاهد آن هستیم بر اثر عدم تربیت و عدم خودسازی است و مسئولی که خودسازی نکند باعث ایجاد مشکل در جامعه می شود.

وی خدامحوری، تکلیف گرایی و ولایت مداری را سه ویژگی یک جهادگر عنوان کرد و بیان کرد: ولایتمداری، مهم ترین ویژگی یک جهادگر است و چیزی که امروز همه را متمایز کرده است همین ولایتمداری است و  فارغ از هر جریانی پیرو راه ولایت فقیه و خط انقلاب اسلامی هستیم.

موسوی با بیان اینکه در سایه تفکر ولایی فیش نجومی ظاهر نمی شود افزود: توصیه ما به دولت این است که اردوهای جهادی را تقویت کند، چرا که راه حل مشکلات کشور را می توان در اردوهای جهادی پیدا کرد.

جهادگر قیداری ادامه داد: کسانی که می خواستند با تفکر رهبری مقابله کنند اردوها را به سمت کشورهای خارجی هدایت کردند، اما بسیجیان با روحیه جهادی خود و حضور در مناطق محروم کشور لبخند رضایت را بر روی لب های رهبری نشاندند و ایشان بر ضرورت حمایت دولت از حرکت های جهادی تاکید کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جهاد گران عمق مشکلات را در مناطق محروم می بینند و با مایه گذاشتن از خود در این مناطق خدمت رسانی می کنند.