نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سپهدار احمدیان در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق گفت: خودکنترلی بهداشتی برای همه واحدهای صنفی مشمول ماده ۱۳ (خوردنی، آشامیدنی ،بهداشتی و آرایشی)الزامی است.
وی با اشاره به این که همه واحدهای صنفی مرتبط با خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی شهروندان ملزم به انجام خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی از طریق روشهای پیش بینی شده در قانون هستند افزود: واحدهای صنفی که خود کنترلی بهداشتی را انجام ندهند مشمول اعمال قانون و جرایم متعلقه از قبیل جریمه نقدی و پلمپ واحد صنفی میشوند.
رئیس مرکز خدمات سلامت شهرستان خدابنده بیان داشت: متاسفانه بعضا تفسیرهایی غلط از قانون توسط افراد غیر ذیصلاح، واحد صنفی را دچار مشکلاتی میکند.
وی افزود: در موضوع خود کنترلی بهداشتی، قانون گذار فقط در شیوه اجرا، متصدی واحد صنفی را مختار گذاشته است اما اصل خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی الزام و اجبار قانونی است.
احمدیان ادامه داد: واحدهای صنفی به سه روش باید موضوع خود کنترلی را انجام دهند، اولین روش این است که متصدی واحد، خودش این کار را انجام دهد که لازمه این امر داشتن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی بهداشت محیط متصدی واحد صنفی است.
وی افزود: دومین روش، استخدام یک نفر کارشناس بهداشت محیط واجد شرایط توسط متصدی واحد صنفی برای انجام خود کنترلی بهداشتی است که هزینه بسیار بالایی را به متصدی تحمیل میکند.
احمدیان ادامه داد: سومین روش عقد قرارداد با دفاتر خدمات سلامت وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است که کمهزینهترین و آسانترین روش انجام خود کنترلی بهداشتی محسوب میشود.
مسئول دفتر خدمات سلامت خدابنده با اشاره ب این که در دو روش اول و دوم همه امور مربوط به خود کنترلی بهداشتی می بایست زیر نظر دفتر خدمات سلامت و مسئول فنی انجام شود افزود: واحدهای صنفی به اخبار منتشره در فضای مجازی و اظهارات افراد فاقد صلاحیت و تخصص در این زمینه توجه نکنند و صرفا موضوع را از مراکز مرتبط با وزارت بهداشت جویا شوند تا مشمول جریمه و یا پلمپ واحد صنفی خود نشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ