نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جوان کار آفرین خدابنده ای با گلایه از عدم حمایت دولت از صنایع تبدیلی تصریح کرد: دولت علی رغم شعار دادن از تولید و صنایع تبدیلی هیچ گونه حمایتی نمی کند ولی جای قدردانی از سپاه وجود دارد که دست ما را می گیرد. به گزارش اشراق۲۴،شهرستان خدابنده از نظر محصولات باغی و کشاورزی از […]
جوان کار آفرین خدابنده ای با گلایه از عدم حمایت دولت از صنایع تبدیلی تصریح کرد: دولت علی رغم شعار دادن از تولید و صنایع تبدیلی هیچ گونه حمایتی نمی کند ولی جای قدردانی از سپاه وجود دارد که دست ما را می گیرد.
به گزارش اشراق۲۴،شهرستان خدابنده از نظر محصولات باغی و کشاورزی از تنوع بسیاری برخوردار است به گونه ای که این شهرستان به قطب کشاورزی استان زنجان مشهور است.
اما نبود صنایع تبدیلی و کم توجهی مسئولان برای ارائه راهکارهای مناسب در راستای ایجاد صنایع جانبی و تبدیلی حاصل دست رنج کشاورزان و باغداران را به نوعی به باد می دهد.
محصولاتی که اگر صنایع تبدیلی در کنار آن ها باشد شاید رکود اقتصادی حاکم بر بازار شهرستان را از بین ببرد و مانعی بر سر راه مهاجرات جوانان بیکار به دیار غربت باشد.
یکی از محصولات ارزشمند خدابنده گندم است و بیش از ۶۰ درصد گندم استان زنجان در این شهرستان تولید می شود و از نظر مرغوبیت یکی از بهترین نوع گندم کشور محسوب می شود اما همین گندم اگر در چرخه صنایع تبدیلی وارد شود می تواند منبع درآمدی برای جوانان این شهرستان باشد.
محمد اسلامی یکی از جوانان موفق در عرصه کار و تلاش در گفت و گو با خبرنگار اشراق۲۴ اظهار کرد: متولد سال۷۱از شهر قیدار و دارای مدرک کارشناسی رشته مهندس معماری و مجرد و بسیجی فعال است.
وی افزود: شغل قبلی ام پخش حبوبات و خشکبار بود و از بچگی علاقه داشتم که کارگاه یا کارخانه ای راه اندازی کنم چون به مدیریت بسیار علاقمند هستم و همیشه دوست داشتم برای چند نفر شغل ایجاد کنم و در این کار خیر سهیم باشم.
اسلامی ادامه داد: نزدیک چند ماه است که به همراه پدر و عمویم در حال را ه اندازی کارگاه تولید آش رشته و رشته پلو در میدان معلم کوچه گلستان شهر قیدار هستم و ده روز دیگه به مناسبت دهه فجر این کارگاه افتتاح می شود.
وی افزود: سرمایه اولیه ام ۱۰۰میلیون تومان بود و از بسیج سازندگی سپاه خدابنده نیز ۳۰میلیون تومان وام گرفتم و جای صنایع تبدیلی در شهرستان خدابنده خالی است و بویژه در شهر قیدار به این صنعت و رشته نیاز است.
اسلامی با گلایه از عدم حمایت دولت از صنایع تبدیلی تصریح کرد: دولت علی رغم شعار دادن از تولید و صنایع تبدیلی هیچ گونه حمایتی نمی کند ولی جای قدردانی از سپاه وجود دارد که دست ما را می گیرد.
وی افزود: در سالن۳۶۰متری که در ملک شخصی ام است اقدام به راه اندازی این کارگاه کردم و برای شش نفر به طور مستقیم و برای تعداد افراد زیادی-تقریبا ۷۰نفر-به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد می شود.
اسلامی ادامه داد: هفت ماه دنبال تهیه مدارک صندوق کار آفرینی امید بودم و در نهایت به بهانه اینکه اعتبارشون تمتم شده است از من هیچ حمایتی نکردند و زیر حرف و قولشون زدند.
این جوان مستعد ادامه داد: با توجه به سابقه کاری که دارم فکر می کنم بازار فروشمان مطلوب باشد و در نظر دارم محصولات این کارگاه را در سراسر ایران بویژه استان های همجوار مانند همدان،کرمانشاه،قزوین و تهران به فروش برسانم.
وی افزود: روزانه ۵۰۰کیلو الی ۸۰۰ کیلو رشته آشی و پلوئی در این کارگاه تولید می شود و در ماه تقریبا ۱۵ تن می شود و به طور متوسط ۶۰۰تن نیز در سال تولید این محصول را خواهیم داشت.
اسلامی ادامه داد: میزان درآمد سالانه ۲۰میلیون تومان برآورد می شود و اگر دولت حمایت خوبی از صنایع تولیدی و تبدیلی کند می توانم کارگاه را گسترش دهم و برای۲۰نفر به طور مستقیم اشتغالزائی کنم.
وی در پایان سخنان خود از سپاه شهرستان خدابنده بویژه مسئول بسیج سازندگی این شهرستان بخاطر ارائه تسهیلات و همچنین از خبرنگار اشراق۲۴ بخاطر انعکاس خبری تشکر و قدر دانی کرد.
Δ