همه انسانهامعلول هستند!

به مناسبت روزجهانی معلول خبرنگاراشراق آنلاین گفتگویی رابایک معلول موفق قیداری انجام داده است که درادامه می بینید. اشراق آنلاین: درباره بیوگرافی خودتان توضیح دهید؟ ‎ -احمد عاشوری متولد ۱۳۶۳ از روستای پسکوهان از توابع بخش مرکزی شهرستان خدابنده، مجرد و دانشجوی ترم آخر مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه علوم تحقیقات […]

به مناسبت روزجهانی معلول خبرنگاراشراق آنلاین گفتگویی رابایک معلول موفق قیداری انجام داده است که درادامه می بینید.DSCN4281DSCN4282DSCN4283

اشراق آنلاین: درباره بیوگرافی خودتان توضیح دهید؟

‎ -احمد عاشوری متولد ۱۳۶۳ از روستای پسکوهان از توابع بخش مرکزی شهرستان خدابنده، مجرد و دانشجوی ترم آخر مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه علوم تحقیقات تهران هستم.

اشراق آنلاین: درباره معلولیت خود توضیح دهید؟

– در بدو تولد سالم بودم و در دو سالگی دچار تب و تشنج شدم و تا 12 سالگی هم مشکلی نداشتم ولی بعد از آن احساس ضعف در عضلات داشتم و به دکتر مراجعه کردم چند عمل جراحی انجام دادم و دکتر تشخیص داد که دچار معلول جسمی حرکتی هستم و گفت البته این بیماری در من مادرزادی بوده و به مرور خودش را نشان داده است.

اشراق آنلاین: به نظر شما آیا معلولیت محدودیت است؟

‎ -اصلا به هیچ وجه بلکه به نظر من معلولیت پلی است برای رسیدن به موفقیت و همان طور که می‎دانیم خداوند همه انسان ها را به یک نوع و شکل خلق نکرده است و انسانها باهم متفاوت هستند و این تفاوت لازمه خلقت انسان است تا استعدادها و توانایی های آنها بارز و مشخص شود.

برای رسیدن به موفقیت راههای مختلفی وجود دارد و یکی از این راهها معلولیت است و این موفقیت یک نوع مفید بودن برای کشور و جامعه را به همراه دارد.

اشراق آنلاین: نگاه شما درباره معلولیت چیست؟

‎ -به نظر من معلولیت مانند یک جاده خاکی است که دارای این مزیت است که راه مشخص است ولی این راه برای سایر افراد بدین گونه نیست. همچنین به نظرم افراد معلول برای انجام کارهای بزرگ برگزیده شدند.

شعار من در انجام همه کارها این است که هیچ کس و هیچ چیز نمی‎تواند جلوی اراده انسان را بگیرد مگر خدا.

همه انسانها معلول هستند چرا که همه آنها نیازمند هستند تفاوت یک معلول و سایر افراد در نحوه ارضای این نیازها است بدین صورت که معلول با تلاش زیاد این نیازها را برآورده می کند و البته این باعث انگیزه و امید بیشتر و البته احساس خوشبختی در وی می‎شود ولی در افراد سالم به این شکل نیست.

انسان ها علاوه بر نیازهای مادی دارای نیازهای معنوی مانند حس مفید بودن هستند و معلول این حس را به گونه‎ای دیگر درک می‎کند و البته کسی که به یک معلول کمک می‎کند بیشترین بهره از این حس را می‎برد چرا که حس نوع دوستی خود را پاسخ می‎دهد و باعث شادی او می گردد.

اشراق آنلاین: درباره موفقیت های خود بیشتر توضیح دهید؟

-‎ دانشجوی ترم آخر دکتری در رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه علوم تحقیقات تهران هستم و در حال حاضر یکی از اساتید و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدابنده می‎باشم.

دارای 14 مقاله ISI و ISC و علمی-پژوهشی چاپ شده در مجلات داخلی و خارجی و ۱۶ مقاله ارائه شده در کنفرانسهای بین المللی داخلی و خارجی در رشته مهندسی برق می‎باشم و دو سخنرانی علمی در کنفرانسهای پژوهشگاه نیرو مربوط به وزارت نیرو در تهران انجام دادم و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء استعدادهای درخشان بودم (در مقطع لیسانس دارای رتبه اول در بین کل دانشجویان ورودی بودم و عضو باشگاه پژوهشگران جوان بودم) و در مقطع دکتری نیز جزء دانشجویان برتر هستم (معدلم بالای ۱۸ است). همچنین در رابطه با فعالیتهای اجتماعی جزء بسیج اساتید فعال در دانشگاه هستم و همچنین مشاور فرماندار در امور معلولین نیز می‎باشم.

از مهارتهای اینجانب می‎توان به موار زیر اشاره نمود.

  1. مسلط بر روش­های هوش مصنوعی (نظیر شبکه­های عصبی مصنوعی، PSO، GA، SA، ICA، …)
  2. مسلط بر نرم افزار Matlab Simulink
  3. آشنایی کاربردی با نرم افزار Digsilent
  4. آشنایی کاربردی با نرم افزار WASP
  5. مسلط بر نرم افزار QuickField
  6. مسلط بر نرم افزارهای کاربردی نظیر PowerPoint، Word، Excel، Adobe Photoshop و …
  7. مسلط بر زبان برنامه نویسی Matlab
  8. آشنایی با زبان برنامه نویسی Pascal
  9. آشنایی با نرم افزار Neplan
  10. آشنایی با نرم افزار Autocad
  11. آشنایی با نرم افزار PSCAD
  12. مسلط بر نرم افزار Visio
  13. مسلط بر نرم افزار Petri Net
  14. مسلط بر نرم افزار psat
  15. آشنای با نرم افزار Homer
  16. آشنای با نرم افزار شبیه ساز PLC (Programmable logic Controller)

اشراق آنلاین: درباره مشکلات خود توضیح دهید و چه درخواستی از مسئولین دارید؟

‎ – مناسب‌سازی معابر برای رفت و آمد و ورود و خروج معلولان انجام شود و فقط برای طبقه همکف مناسب سازی نشود بلکه برای کل ساختمان مناسب سازی شود. برای معلولین نیز مشابه پدافند غیر عامل طرحی آماده شود تا به آنها آموزش داده شود چگونه از حداقل امکانات و لوازم اطراف خود برای انجام کارها بهره بگیرند. و از همه مهمتر اینکه کار فرهنگی در جهت تغییر نگرش مردم نسبت به معلول انجام شود (البته از مدیر پایگاه اشراق آنلاین بخاطر تحقق این امر تشکر می‎شود).