فروش ۲۰۰ کیلو گوشت گوسفندی در خدابنده

دبیر جشنواره سرآشپزان،گوشت و کباب سجاس خدابنده گفت: در غرفه قصابی این جشنواره طی سه روز ۶ رأس گوسفند به مقدار ۲۰۰ کیلو گوشت گرم گوسفندی و در غرفه نوشیدنی‌ها روزانه ۳۰ باکس نوشیدنی به فروش رسیده است.

سید حمید موسوی در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق از عملکرد غرفه‌های اولین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس گزارشی ارائه کرد و گفت: غرفه‌های سرآشپزان و کباب با ۱۲سرآشپز با تلاش تحسین برانگیز، هر غرفه روزانه حدود دو هزار سیخ و در مجموع تمام غرفه‌ها 15 هزار سیخ انواع مختلف کباب را در این جشنواره به فروش رسانده‌اند.

وی با بیان اینکه در غرفه قصابی نیز طی سه روز ۶ رأس گوسفند به مقدار ۲۰۰ کیلو گوشت گرم گوسفندی و در غرفه نوشیدنی‌ها روزانه ۳۰ باکس نوشیدنی و همچنین در غرفه‌های صنایع دستی جمعا مبلغ دو میلیارد ریال به فروش رسیده است.

دبیر جشنواره سرآشپزان،گوشت و کباب سجاس خدابنده از حضور همه سرآشپزان، قصابان، غرفه‌داران صنایع دستی و همچنین حمایت ویژه ملکی شهردار و اعضای شورای اسلامی سجاس، مسئولان استانی، شهرستانی، بخش و شهر سجاس و عوامل اجرایی جشنواره و نیروهای واحد خدمات شهری شهرداری تقدیر و تشکر کرد و از درگاه خداوند متعال سلامتی و عزت روز‌افزون آن‌ها را آرزو کرد.

وی در پایان افزود: این جشنواره بصورت سالانه و با تمام قدرت برگزار خواهد شد تا در راستای معرفی سرآشپزان و برند‌سازی گوشت و کباب سجاس و همچنین معرفی جاذبه‌های گردشگری و توریستی بویژه امامزاده واجب‌التعظیم سید ابراهیم (ع)، به پیشبرد اهداف منطقه و شهر کمک شایانی شود.