فرهنگیان درمطالباتشان مواظب سوء استفاده دشمنان باشند

امام جمعه قیدارگفت:فرهنگیان درمطالباتشان مواظب سوء استفاده دشمنان باشند. حجت‌الاسلام علی طالبی در خطبه‌های نماز جمعه قیدار با اشاره به اینکه انسان در زندگی همیشه با انتخاب‌ها روبه‌رو است، اظهار داشت: یکی از انتخاب‌های بسیار مهم و حساس در زندگی انتخاب همسر است که بیش از سایر انتخاب‌ها نیازمند دقت و توجه است؛ چون به […]

امام جمعه قیدارگفت:فرهنگیان درمطالباتشان مواظب سوء استفاده دشمنان باشند.DSC00641DSC00622DSC07550DSC07554DSC07558DSC07560

حجت‌الاسلام علی طالبی در خطبه‌های نماز جمعه قیدار با اشاره به اینکه انسان در زندگی همیشه با انتخاب‌ها روبه‌رو است، اظهار داشت: یکی از انتخاب‌های بسیار مهم و حساس در زندگی انتخاب همسر است که بیش از سایر انتخاب‌ها نیازمند دقت و توجه است؛ چون به تمام زندگی دنیوی و اخروی خود و نسل آینده ارتباط دارد، پس با توجه به اهمیت موضوع اول لازم است ملاک‌ها و معیارهای درست ازدواج را بشناسیم.

وی با اشاره به اینکه باید برای گزینش همسر ملاک‌ها و معیارهای درستی در دست داشته باشیم تا بتوانیم انتخاب درستی انجام دهیم، گفت: بهترین ملاک‌ها در آیات قرآن کریم و روایات معصومان (ع) بیان شده است توجه به آنها زمینه‌ساز ازدواجی سالم و هدفمند است.

خطیب جمعه قیدار تصریح کرد: به طور کلی معیارها و ملاک‌هایی که در انتخاب همسر باید در نظر گرفته شود دو نوع است؛ معیارهایی که رکن و اساس‌اند و برای یک زندگی سعادتمندانه حتماً لازم‌اند معیارهایی که شرط کمال هستند و برای بهتر و کامل‌تر شدن زندگی لازم‌اند و بیشتر به سلیقه افراد بستگی دارند.

وی با بیان اینکه یکی از معیارهایی که به عنوان اساسی‌ترین معیار در انتخاب همسر در روایات بر آن تاکید شده اصالت خانوادگی است، گفت: اصالت خانوادگی بدین معنا که دختر یا پسر در خانواده‌ای بزرگ و تربیت یافته باشد که از استانداردهاى اسلامى و ویژگی‌هاى ارزشـى و فـضـیـلت‌ها برخوردار باشد.

طالبی با بیان اینکه باید در انتخاب همسر بسیار دقت کرد و از خانواده دارای کرامت و شرافت و اصالت همسر را برگزید، ادامه داد: در غیر این صورت آثار منفی رشد و تربیت خانوادگی در زندگی مشترک و نسل آینده تأثیر زیادی خواهد گذاشت.

وی در ادامه با تبریک 13 رجب سالروز میلاد فرخنده حضرت امیرالمؤمنین على‏‌بن‌‏ابی‌طالب (ع) گفت: امیرالمومنین (ع) شخصیتی است که همه (دوست و دشمن) در مقابل عظمتش سر تسلیم فرود آوردند.

امام جمعه قیدار تصریح کرد: یکی از مسائل که بیت‌الغزل حکومت حضرت علی (ع) است، عدالت، مدارا نکردن با ظالم، همدلی با مظلوم و کمک برای گرفتن حق مظلوم از ظالم است.

وی با بیان اینکه گام نخست در اجرای عدالت این است که ما به خدا اعتماد داشته باشیم و رابطه خودمان را با خدا محکم کنیم، تصریح کرد: این رابطه با دعا و نماز و با اجتناب از گناه محکم می‌شود.

طالبی افزود: ایام اعتکاف فرصت بسیار مناسبی است تا انسانی که در پیچ و خم‌های زندگی مادی غرق شده به دور از تعلقات دنیوی به گوشه‌ای خلوت پناه برده و با سوز دل و اشک چشم کدورت و زنگارهای گناه را از جان خود پاک کند و خانه دل را از اغیار خالی کند تا نور محبت خدا در آن جلوه‌گر نماید تا خود را لایق ملاقات جمال و مهر خداوند متعال کند.

وی با اشاره به اینکه امروزه بیش از هر زمان دیگر روی آوردن به اعتکاف و مسائل معنوی ضرورت دارد، گفت: زیرا با گسترش ابعاد زندگى ماشینى، زمینه رشد بیمارى از خودبیگانگى و مَسخ‏‌ شدن انسان، بیش از هر زمان دیگرى فراهم شده است و چه بسا انسان عصر ما غرق در امور دنیوى شده است.

خطیب جمعه قیدار با اشاره به11  اردیبهشت روز کارگر ادامه داد: اسلام برای کارگران ارزش زیاد قائل است و آن‌ها را خزانه‌دار زمین معرفی می‌کند و حیات جامعه بستگی به کارگر دارد.

وی تصریح کرد: کارگران از دیدگاه اسلام  شریف‌ترین و سودمندترین انسان‌های اجتماع هستند، که چرخ جوامع بشری با دست توانای آنها در چرخش است.

طالبی با اشاره به اینکه بوسه پیامبر بر دست کارگر بهترین و بالاترین مدال برای کارگران است، گفت: امروز بوسه بر دست کارگر این است که نگذاریم کارگران و کشاورزان که قشر عظیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند، در جامعه خرد شوند.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم اقتصاد مقاومتی محقق شود و تحریم‌ها و تهدیدات دشمنان به فرصت تبدیل شود باید مسئولان بیش از گذشته از این قشر زحمتکش حمایت کنند، اظهار داشت: این هم زمانی میسر است که کارگر اولا شغل و ثانیا امنیت شغلی داشته باشد و این وظیفه مسئولان است که در این راستا تدبیری اتخاذ کنند تا کارگر بتواند با خاطری آسوده در عرصه تولید و خلاقیت گام بر دارد.

امام جمعه قیدار با اشاره به اینکه کشاورزی سهم عمده‎ای در تولید و اقتصاد کشور دارد لذا باید با یک فکر اساسی و کارشناسی زمینه حمایت گسترده از زحمات کشاورزان را فراهم شود، گفت: باید با حمایت اصولی، انگیزه تلاش و افزایش تولید را در کشاورزان تقویت و زمینه ورود افراد بیشتری به عرصه کشاورزی را فراهم کنیم.

وی در ادامه با گرامیداشت 12 اردیبهشت روز معلم افزود: معلم یعنی کسی که در دل انسان  چراغی روشن می‌کند و او را از جهالت به تعلیم و تعلم رهنمون می شود، دغدغه معلم واقعی همیشه این است که حیات بشر بر مدار ارزش‌ها و کرامت انسانی بچرخد. معلم سیاهی جهل را از دل ها پاک می‌کند و زلال دانایی را در روان بشر جاری می‌سازد.

طالبی با بیان اینکه معلّم با روح و جان دانش‌آموز سر و کار دارد و رابطه دانش‌آموز با معلّم یک رابطه باطنی و معنوی است که به همین دلیل به عنوان یک الگوی محبوب پذیرفته می‌شود، گفت: تمام صفات، خلقت و حتی رفتار ظاهری او نیز به شاگردان منتقل می‌شود و معلمان فرهنگ سازان، هدایتگران، تمدن سازان و تربیت کنندگان انسان‌های صالح هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری افزود: مهمترین خدمات استاد مطهرى در طول حیات پر برکتش، ارائه ایدئولوژى اصیل اسلامى از طریق درس و سخنرانى و تألیف کتاب است.

امام جمعه قیدار تصریح کرد: شهید مطهری نور تابنده‌ای بود که نور توحید را بر جان مخاطبان خود تاباند و با کج روی‌ها و انحرافات و جریان التقاط مبارزه کرد.

وی خطاب به فرهنگیان افزود:فرهنگیان درمطالباتشان مواظب سوء استفاده دشمنان باشند.

امام جمعه قیداربه روز عقیدتی و سیاسی در سپاه اشاره کرد و گفت: اعتقاد و باور رابطه متقابل با مقاومت و سلحشوری و دلاوری دارد، یعنی باور و اعتقاد هر چقدر بیشتر باشد استحکام، مقاومت و سلحشوری هم بیشتر می‌شود.

طالبی با بیان اینکه وجود دو مجموعه عقیدتی و سیاسی در سپاه مانع نفوذ افکار منحرف و آلوده به مجموعه سپاه شد و سپاه پاسداران به دژی نفوذناپذیر در برابر هر خطر و توطئه تبدیل ساخته طوری که تحرکات دشمن را رصد می‌کند و به موقع تشخیص داده و واکنش به هنگام و مناسب به آنها می‌دهد، تصریح کرد: بنابراین عقیدتی و سیاسی دو رکن هدایتگر در سپاه است که مسئولیت خطیر آن بر عهده نماینده مقام معظم رهبری در سپاه گذاشته شده است.

وی سالروز تشکیل بسیج سازندگى‏ در 17 اردیبهشت ماه یادآور شد و گفت: تاسیس نهاد مقدس و با برکت بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در کشور است و جوانان عزیز بسیج سازندگی سفیران تلاش و کار و خدمت و جهاد و مجاهدت و ایثار و از خود گذشتگی در کشور هستند که خدمات ارزشمند و متنوعی در مناطق محروم کشور در زمینه‌های عمرانی، منابع طبیعی و آبخیزداری، ساخت مساجد و مدارس و کارهای فرهنگی انجام داده‌اند.