شمن گمان کرده توافق دریچه‌ای است برای نفوذ به ایران / برخی سیگنال‌های داخلی دشمن را دچار اشتباه محاسباتی کرده

معاون سیاسی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه پس از توافق و در ادامه مسیر محتاج به قدرت هستیم گفت: با دشمنی مکار روبه‌رو هستیم که تصور آن این است که توافق دریچه‌ای برای نفوذ به ایران است و متأسفانه پیام‌ها و سیگنال‌هایی از داخل به او می‌رسد که او را دچار […]

13940512000452_PhotoAمعاون سیاسی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه پس از توافق و در ادامه مسیر محتاج به قدرت هستیم گفت: با دشمنی مکار روبه‌رو هستیم که تصور آن این است که توافق دریچه‌ای برای نفوذ به ایران است و متأسفانه پیام‌ها و سیگنال‌هایی از داخل به او می‌رسد که او را دچار اشتباه محاسباتی می‌کند.

به گزارش اشراق24 به نقل از فارس،سردار رسول ثنایی‌راد سه‌شنبه شب در یادواره 68 شهید حوزه کارگری محمد رسول‌الله این شهرستان، از شهادت به عنوان بابی از درهای بهشت برای اولیای خاص خدا، موجب آمرزش گناه و فخر فرشتگان در پیشگاه خدا یاد و اظهار کرد: شهید فی سبیل‌الله می‌تواند 70 تن را شفاعت کند چراکه او با خدا معامله کرده است.

وی افزود: اگر جمهوری اسلامی اعتبار دارد و دشمن را وادار به جدی گرفتن خود می‌کند نشأت گرفته از فرهنگ شهادت است که امام راحل آن را با انقلاب خود احیا کرد و فرهنگ شهادت با انقلاب اسلامی زمینی شد.

به گفته وی، در انقلاب و دوران دفاع مقدس بسیاری از جوانان شهید شدند که پشتوانه‌ای برای عزت ملت ایران و جهان اسلام پدید آورند.

معاون سیاسی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در ادامه با اشاره به موضوع توافق هسته‌ای بیان کرد: اگر آمریکا مجبور شده که مذاکرات را جدی گرفته و به توافق گردن بگذارد معطوف به واقعیت‌هایی است که یکی از آنها قدرت فرهنگی و روحیه حماسی جمهوری اسلامی است که بازتاب آن در قوای نظامی همان توان بازدارندگی است.

وی افزود: این توان بازدارندگی موقعیتی است که اگر یک کشور در عرصه نظامی داشته باشد بقیه کشورها را از فکر تهاجم به آن باز می‌دارد.

به گفته وی، پشتوانه اصلی ما در این قدرت روحیه‌ای است که می‌تواند در عرصه جنگ اقدامی خطیر را پیش ببرد به قیمت مرگ و این مرگ سرخ شهادت است.

این مسئول، پیشرفت‌های هسته‌ای را عامل دیگر تسلیم شدن دشمن در برابر مذاکرات دانست و گفت: دشمن در این پیشرفت‌ها ظرفیت می‌بیند و مجبور است که آن را لحاظ کند.

ثنایی‌راد تصریح کرد: ما در حال حاضر به جمع‌بندی رسیده‌ایم و کشورها اکنون در حال ارزیابی هستند که در صورت تصویب مرحله اجرایی، انتقال و در نهایت پرونده ایران از شورای امنیت به آژانس می‌رسد.

وی با تأکید بر اینکه ما برای ادامه مسیر محتاج به قدرت هستیم گفت: با حریفی قدرت‌مدار و دشمنی مکار روبه‌رو هستیم که تصور آن این است که توافق دریچه‌ای برای نفوذ به ایران است و متأسفانه پیام‌ها و سیگنال‌هایی از داخل به او می‌رسد که او را دچار اشتباه محاسباتی می‌کند و می‌پندارد که مذاکره مقدمه رابطه است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی، با تأکید بر لزوم تحلیل پیامدهای توافق صورت گرفته عنوان کرد: کار هنوز ناتمام است و باید در این مسیر «وحدت ملی» و «فرهنگ حماسی»را به عنوان مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی حفظ کنیم.

ثنایی‌راد، با برشمردن تهدیدها و فرصت‌های برجام خاطرنشان کرد: به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی جمهوری اسلامی، حفظ بخشی از تأسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای کشور، به اثبات رساندن ثبات ایران به جهان، خارج شدن مسئله هسته‌ای از هسته همه مسائل جهانی، فراهم شدن زمینه برداشته شدن تحریم‌ها از جمله فرصت‌های برجام به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: این برجام فتح‌الفتوح نیست اما ترکمنچای هم نیست و نیازمند محاسبه دقیق، صبر و حوصله و پرهیز از هرگونه شتاب‌زدگی است.

این مسئول، تحمیل محدودیت‌هایی در بحث هسته‌ای، کاهش میزان غنی‌سازی و تعداد سانتریفیوژ، شکنندگی روند پیاده‌سازی، عدم اعتماد به حکمیت آژانس و فراهم شدن زمینه مداخله دشمن را از جمله چالش‌های برجام برشمرد و اضافه کرد: این چالش‌ها در برجام، جایی برای جشن و ذوق‌زدگی نمی‌گذارد.

ثنایی‌راد با اشاره به استقبال 80 هزار نفری در کل کشور از جشن‌های برپا شده بعد از توافق وین یادآور شد: مردم دچار ذوق‌زدگی نشدند بلکه این امر ناشی از فضای روحانی و معنوی ماه مبارک رمضان و بلوغ سیاسی آنها است.

وی با تأکید بر حفظ وحدت متذکر شد: باید از دو قطبی‌سازی پرهیز کنیم چراکه مذاکرات موضوعی ملی است و از استفاده برجام برای حل همه موضوعات اجتناب شود و با هوشیاری از هر مطالبه‌گری پرهیز کتیم.

ثنایی‌راد، پشتوانه عزت ملت را فرهنگ حماسی و شهادت دانست و بیان کرد: برای حفظ عزت خود سخت محتاج یادآوری خاطرات شهدا هستیم و ما در برابر تهدید دشمن می‌ایستیم تا شرمنده شهدا نباشیم.

به گفته وی، اگر تحریم ابزار فشار باشد دشمن در آینده نیز استفاده می‌کند لذا باید به سمت اقتصاد مقاومتی و تولید ملی برویم و به تربیت دینی و اسلامی بیندیشیم که فرهنگ شهادت جرئی از آن است.