دانش فنی بخش کشاورزی به کشاورزان انتقال داده نشده است

مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خدابنده گفت: هنوز دانش فنی بخش کشاورزی به کشاورزان انتقال داده نشده است. به گزارش اشراق آنلاین،صادقی در همایش اقتصاد مقاومتی و امنیت غذائی پایدار اظهار کرد: کانون بسیج مهندسین و منابع طبیعی شهرستان خدابنده از اسفند ماه سال گذشته تشکیل شده است. وی با اشاره […]

مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خدابنده گفت: هنوز دانش فنی بخش کشاورزی به کشاورزان انتقال داده نشده است.13930231000703_PhotoA

به گزارش اشراق آنلاین،صادقی در همایش اقتصاد مقاومتی و امنیت غذائی پایدار اظهار کرد: کانون بسیج مهندسین و منابع طبیعی شهرستان خدابنده از اسفند ماه سال گذشته تشکیل شده است.

وی با اشاره به عضویت 190 نفر در این کانون ادامه داد: 100 نفر به صورت فعال همکاری می‌کنند.

این مسئول با تشکیل شورای بسیج مهندسین از سوی این کانون در خدابنده خبر داد و افزود: تشکیل کار گروه کشاورزی برای عملی کردن طرح همگام با کشاورزی و علمی کردن کشاورزی از دیگر برنامه‌های انجام شده است.

مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خدابنده با اشاره به فعالیت‌های این کانون در زمینه افزایش شیر، زنبور داری، گندم آبی، محصولات ارگانیک و سیب‌زمینی گفت: با نظر کارشناسی اعضای این کار گروه اقدامات لازم برای توسعه بخش کشاورزی در شهرستان انجام می‌شود.

صادقی با بیان اینکه پس از انتخاب مناطق، کارشناسان، سرمربی و مربی، همایش طرح همگام با کشاورزی خرداد امسال برگزار شد، افزود: با برگزاری این کارگاه عملیاتی کردن این طرح آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در گام نخست کارشناسان توجیه شده‌اند، خاطرنشان کرد: پس از اجرای آموزشی، این طرح در مناطق شهرستان گسترش می‌یابد. 

*تولید 600 هزار تن محصولات کشاورزی در خدابنده

این مسئول با بیان اینکه شهرستان خدابنده دارای ظرفیت‌های مطلوبی در حوزه کشاورزی است، یادآور شد: در حال حاضر 600 هزار تن محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود.

مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه می‌توان با روحیه جهادی و استفاده از توان بسیج این میزان به یک میلیون تن افزایش یابد، افزود: این ظرفیت در شهرستان وجود دارد.

صادقی بر ضرورت انتقال دانش از مراکز تحقیقاتی به کشاورزان تاکید کرد و گفت: در صورت انجام این ماموریت بسیاری از نواقص حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فاصله بسیاری بین کشاورزان خبره و نمونه با کشاورزان معمولی وجود دارد، افزود: به نظر می‌رسد هنوز دانش فنی انتقال داده نشده است.

این مسئول با بیان اینکه متاسفانه توجه آموزش عالی بیشتر در زمینه کمیت است، اضافه کرد: در زمینه کیفیت کم‌کاری شده است.

*کارشناسان کشاورزی باید دانش فنی داشته باشند

مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه باید کارشناسان کشاورزی از دانش فنی خوبی برخوردار باشند،بیان داشت: اگر این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، با ترویج منفی روبرو می‌شویم.

صادقی بر ضرورت توجه به آموزش‌های  فنی و حرفه‌ای در قالب برگزاری دوره‌ها، بازدیدها و کارگاه‌ها تاکید کرد و گفت: کمبود دانش فنی در آموزش‌های کشاورزی از مشکلات محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارهای ارائه شده آموزش‌های کشاورزی پس از آموزش‌های پزشکی پر هزینه است، افزود: تخصص در کنار تعهد می‌تواند موجب پیشرفت کشور شود.