حمایت ضعیف از واحدهای تولیدی کوچک در خدابنده/جمع آوری ۱۰۰واحد صنفی در شهرستان خدابنده

رئیس اتاق اصناف شهرستان خدابنده با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی کوچک ضعیف است گفت: ضرورت دارد که از بخش تولید در خدابنده حمایت شود چرا که در این شهرستان کارخانه ای وجود ندارد و مردم به واحدهای تولیدی کوچک روی می آورند و باید به آنها وام های کم بهره داده شود تا […]

رئیس اتاق اصناف شهرستان خدابنده با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی کوچک ضعیف است گفت: ضرورت دارد که از بخش تولید در خدابنده حمایت شود چرا که در این شهرستان کارخانه ای وجود ندارد و مردم به واحدهای تولیدی کوچک روی می آورند و باید به آنها وام های کم بهره داده شود تا تولید در خدابنده رونق بگیرد.
DSCN6810

انعام اله صادقی رئیس اتاق اصناف شهرستان خدابنده در گفت و گو با خبرنگار اشراق۲۴ اظهار کرد: در کل کشور حدود سه میلیون واحد صنفی وجود دارد که بزرگترین تشکل مردمی محسوب می شود و در شهرستان خدابنده نیز بر اساس آمار سامانه اصناف،۴هزار و ۴۰۰واحد صنفی در ۱۳ اتحادیه ثبت شده است و ۴۰۰مورد واحد صنفی بدون پروانه در شهرستان خدابنده فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر رشد اقتصادی در شهرستان خدابنده ضعیف است افزود: در سال گذشته حدود ۱۰۰واحد صنفی در خدابنده جمع آوری شد و شواهد نشان می دهد که وضعیت اقتصادی در این شهرستان در سال جدید نیز تغییری نکرده است.

رئیس اتاق اصناف خدابنده به مهمترین مشکلات اصناف و بازاریان این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: ۸۰درصد واحدهای صنفی در خدابنده مستاجر هستند و هر سال نیز اجاره بهای مغازه ها گران تر می شود و این یکی از مشکلات اساسی واحدهای صنفی در این شهرستان به شمار می رود.

وی اضافه کرد: کم حمایت شدن از واحدهای تولیدی کوچک در خدابنده مشکل دیگری است که می طلبد مسئولان برای آن تدبیری بیندیشند چرا که شعار امسال بنا به فرموده رهبری” اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال” است و باید برای احل این مشکل کاری کرد.

صادقی ادامه داد: بر اساس اظهارات واحدهای صنفی ،بیشترین میزان مالیات در مقایسه با دیگر شهرهای استان زنجان از واحدهای  صنفی شهرستان خدابنده گرفته می شود و این معضلی است که اصناف و بازاریان با آن درگیر هستند.

وی افزود: ضرورت دارد که از بخش تولید در خدابنده حمایت شود چرا که در این شهرستان کارخانه ای وجود ندارد و مردم به واحدهای تولیدی کوچک روی می آورند و باید به آنها وام های کم بهره داده شود تا تولید در خدابنده رونق بگیرد.

رئیس اتاق اصناف خدابنده با بیان اینکه چندین تولیدی پیشرفته با امکانات خوب مانند خیاطی و بسته بندی در شهرستان خدابنده وجود داشت که متاسفانه تعطیل شده اند تصریح کرد: تولیدی های خیاطی در خدابنده به دلیل نداشتن سرمایه برای آوردن پارچه مجبور بودند که از تهران پارچه های برش داده شده به شهرستان خدابنده بیاورند و این امر باعث ورشکست شدن آنها شد.