نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نماز جمعه این هفته شهر قیدارامروز(جمعه)به امامت حجت الاسلام طالبی،امام جمعه این شهر اقامه گردید.اشراق آنلاین:متن کامل خطبه های نماز جمعه این هفته شهر قیدار(12اردیبهشت)+عکس خطبه اول: ابتدای خطبه خودم و همه نمازگزارن عزیز را به تقوای الهی دعوت می کنم اگر اهل تقوا باشیم خداوند متعال همه برکاتش را بر ما نازل می فرماید […]
نماز جمعه این هفته شهر قیدارامروز(جمعه)به امامت حجت الاسلام طالبی،امام جمعه این شهر اقامه گردید.اشراق آنلاین:متن کامل خطبه های نماز جمعه این هفته شهر قیدار(12اردیبهشت)+عکس
خطبه اول:
ابتدای خطبه خودم و همه نمازگزارن عزیز را به تقوای الهی دعوت می کنم اگر اهل تقوا باشیم خداوند متعال همه برکاتش را بر ما نازل می فرماید اعمال ما در برخورد طبیعت با ما تاثیر می گذارد.
انسان متقی عاقل و عاقبت اندیش است به عاقبت کار خود می اندیشد که طبق فرمایش خداوند متعال «ان العاقبة للمتقین» و تلاش می کند هر آنچه وی را به این عاقبت نیکو برساند کسب نماید. و هر آنچه مانع از رسیدن او به پایان نیک باز دارد ترک می کند.
ادامه بحث بهداشت روان / حرص
*یکی دیگر از بیماری های اخلاقی که آرامش را از زندگی انسان می گیرد و او را از هدف اصلی باز می دارد بیماری حرص است.که امام سجاد علیه السلام در دعای هشتم از صحیفه سجادیه از آن به خدا پناه می برند.«اللهم انی اعوذ بک من هیجان الحرص» خدایا از هیجان و انفجار حرص و طمع به تو پناه می برم. در روایات آمده است که سه گناه، اول در کره زمین اتفاق افتاد یکی کبر بود و دیگری حسد و سومی حرص است. که شاید حرص قبل از گناه حسد بود.« فَوَسْوَسَ إِلَيْهِ الشَّيْطانُ قالَ يا آدَمُ هَلْ أَدُلُّكَ عَلى شَجَرَةِ الْخُلْدِ وَ مُلْكٍ لا يَبْلی»(طه/120)
سئوالی که مطرح می شود این است که اگر حرص بد است چرا خداوند متعال در نهاد انسان قرار داده است؟ در جواب باید گفت که حرص بر دو نوع است : حرص و طمع پسندیده و حرص و طمع ناپسند:
١- حرص و طمع پسنديده
*اگرحرص و طمع به چيزهاي خوب و پسنديده تعلق بگیرد خوب وپسندیده است.در این صورت حرص به معنای داشتن علاقه شديد به خوبي هاست. که خداوند متعال در قرآن کریم یکی از ویژگی های پیامبر اکرم را حریص بودن معرفی می کند«لَقَدْ جاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَؤُفٌ رَحِيم»(توبه/128) براى شما از خودتان پيغمبرى آمد كه هلاكت شما بر او دشوار است بر شما حريص است و به مؤمنان با رأفت و مهربان است.
*هم چنين حضرت امير المومنين علي (ع) در خطاب به ابوموسي اشعري خود را از حریص ترین افراد معرفي مي كند مي فرمايد:«پس بدان در امت اسلام هيچ كس همانند من وجود ندارد كه به وحدت امت محمد و به انس گرفتن آنان با همديگر از من آزمندتر باشد.»
*امام صادق(ع) فرمود:« مومن در دين خود نيرومند است… و در فهم دين، حريص.»
*امیر المومنین علیه السلام در خطبه متقین یک از صفات متقین حریص بودن در کسب علم معرفی می فرماید: «حرصا فی العلم» بنابرین حرص داشتن در کارهای مثبت مثل: حرص در هدایت مردم، حرص در اصلاح بین مردم، حرص در تعلیم علم، کسب تقوا، فهم دین، احکام الهی و …. بسیار نیکوست.
٢- حرص و طمع ناپسند
حرص ورزيدن در امور دنيوي، كسب مال از هر راه ممكن، حرص ورزيدن در شهوت و گناهان همه از مصاديق حرص و آز ناپسند و نكوهيده است. بنابراين هنگاميكه از حضرت امير المومنين علي (ع) مي پرسند: كدام خواري و پستي بدتر است؟ حضرت در پاسخ مي فرمايد: : حرص ورزيدن بر سر دنيا ناپسند است.
* حرص بر دنيا و امور غير شرعي و حرام سبب مي شود تا انسان به حق خود قانع نباشد و در نتيجه دیگران را مورد ستم قرار می دهد و به انساني خودخواه و بخيل تبديل می شود كه كم كم از حوزه اسلام واقعي بيرون می رود. گاهی اوقات همين حرص ورزيدن بر دنيا ، جاه ، مقام، مال و ثروت، انسان را تا آنجائی پیش می برد که در مقابل حق مي ايستد و با آن مبارزه مي كند. شهيد مطهري در پاسخ به اين پرسش كه چرا كوفيان به جنگ امام حسين رفتند؟مي گويد:«علت اينكه كوفيان در عين علاقه به امام حسين(ع)با او جنگيدند، يكي رعب و وحشت و ترس بود و ديگری حرص و طمع به مال و جاه دنيا.
خطبه دوم:
روز شهادت شهید مطهری و هفته معلم
معلم یعنی کسی که در دل انسان یک چراغی روشن می کند و او را از جهالت به تعلیم و تعلم رهنمون می شود. دغدغه معلم واقعی همیشه این است که حیات بشر بر مدار ارزش ها و کرامت انسانس بچرخد. معلم سیاهی جهل را از دل ها پاک می کند و زلال دانائی را در روان بشر جاری می سازد .
در روایتی از رسول گرامی اسلام نقل شده است که فرمود:« ان الله و ملائکته حتی النمله فی حجرها یصلون علی معلم الخیر» خداوند متعال و ملائکه الهی حتی مورچه در لانه خود بر معلم خوبیها درود می فرستد.
در روایتی آمده است وقتی همراه معلمت حرکت می کنی و شب است و تاریک جلوتر از معلمت حرکت کن تا اگر چاله ای یا خطری باشد متوجه تو باشد و به معلمت آسیب نرسد.
باید روحیه تکریم معلم در جامعه فرهنگ سازی شود اگر این روحیه در جامعه جریان داشته باشد تعلیم و تعلم در جامعه توسعه پیدا می کند و باعث رشد و ترقی جامعه می گردد.
در این مسیر خطیر بزرگانی گام نهاده اند که نامشان در تاریخ می درخشد علامه شهید استاد مطهری از همین طایفه مقدس است که در سنگر تعلیم و تعلم به قله های رفیعی دست یافت تا آنجا که معمار کبیر انقلاب اسلامی همه آثارش را مفید می داند و به بهره برداری از ان توصیه می کند.
مهمترين خدمات استاد مطهرى در طول حيات پربركتش، ارائه ايدئولوژى اصيل اسلامى از طريق درس و سخنرانى و تأليف كتاب است شهید مطهری روشنی بخشی بود که انوار یکتا پرستی را بر جان مخاطبان خود تاباند و با کج روی ها و انحرافات و جریان التقاط مبارزه سر سختانه نمود.
یکی از ویژگی های بارز استاد صداقت و خلوص است در نوشته ای به فرزندش می فرماید تا کنون دروغ بر زبان و قلم من جاری نشده است. هیچوقت در مورد دین خدا با دنیا معامله نکرد و این باعث شد که کلماتش از عمق جان سرچشمه بگیرد و آثار ایشان دارای پختگی خاصی باشد که از روح ساده و صاف و بی آلایش ایشان سرچشمه بگیرد.
آثار ایشان هم فکر را احیاء می کند و هم دل را راضی می کند. و معلم و استاد خوبی کسی است که هم از قوای فکری استفاده کند و هم از قوای قلبی و نورانیت باطن و استاد مطهری این گونه بودند.
روز عقیدتی و سیاسی در سپاه
سالروز شهادت استاد و علامه شهيد مرتضي مطهري در سپاه به اسم هفته عقيدتي سياسي نام گذاري شده است.
وجود دو مجموعه عقيدتي و سياسي در سپاه مانع نفوذ افکار منحرف و آلوده به مجموعه سپاه شدو سپاه پاسداران، به دژی نفوذناپذیر در برابر هر خطر و توطئه تبدیل ساخته طوری که تحرکات دشمن را رصد می کند و به موقع تشخيص داده و واکنش بهنگام و مناسب به آنها می دهدزیرا که باور و اعتقاد هر چه بيشتر، بینش ،استحکام، مقاومت و سلحشوري هم بيشتر..بنابر این عقیدتی و سیاسی دو رکن هدایتگر در سپاه است که مسئولیت خطیر آن برعهده نماينده مقام معظم رهبري درسپاه گذاشته شده است
-روز جهانى صليب سرخ و هلال احمر 18 اردیبهشت
جایگاه جمعیت صلیب سرخ و هلال احمر از نظر عرف بینالمللی بسیار حائز اهمیت است. در حال حاضر صلیب سرخ و هلال احمر جهانی بزرگترین شبکه بشردوستانه غیرسیاسی و امدادرسانی جهانی را تشکیل میدهند. از زحمات و تلاش های زحمت کشان هلال اح مر قدردانی می کنیم
سالروز تشكيل بسيج سازندگى
17 اردیبهشت ماه یادآور تاسیس نهاد مقدس و با برکت بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در کشور است جوانان عزیز بسیج سازندگی سفيران تلاش و كار و خدمت و جهاد و مجاهدت و ایثار و از خود گذشتگی در کشور است که خدمات ارزشمند و متنوعی در مناطق محروم کشور در زمینه های عمرانی، منابع طبیعی و آبخیزداری، ساخت مساجد و مدارس و کارهای فرهنگی انجام داده اند کمک شایانی به آبادانی کشور در مناطق محروم نمودند و اعلام رضایت مقام معظم رهبری در سال ۸۹ از عملکرد ده ساله جهادگران بسیج سازندگی، کارنامه موفق این جوانان را نشان می دهد.
Δ