جمع‌آوری 5 میلیارد ریال صدقه در شهرستان خدابنده

مدیر کمیته امداد شهرستان خدابنده از جمع‌آوری پنج میلیارد ریال صدقه در این شهرستان خبر داد. غدیر خلجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین، اظهار کرد: صدقه پولی است که انسان آن را به قصد قربت از مال خود خارج می‌کند، از نظر لغوی واژه صدقه از «صدق» گرفته شده و در نقطه مقابل «کذب» […]

مدیر کمیته امداد شهرستان خدابنده از جمع‌آوری پنج میلیارد ریال صدقه در این شهرستان خبر داد.13911228000308_PhotoA

غدیر خلجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین، اظهار کرد: صدقه پولی است که انسان آن را به قصد قربت از مال خود خارج می‌کند، از نظر لغوی واژه صدقه از «صدق» گرفته شده و در نقطه مقابل «کذب» قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: صدقه بر دو نوع واجب و مستحب تقسیم می‌شود که میزان صدقه واجب مشخص است، اما برای صدقه مستحبی مقدار تعیین نشده است.

مدیر کمیته امداد شهرستان خدابنده با بیان اینکه کمیته امداد نیز بر اساس وظایف ذاتی خود رد بحث محرومیت زدایی و کمک به خانواده‌های نیازمند اقدام به اجرای طرح جمع‌آوری صدقات کرده اضافه کرد: اطلاع رسانی مطلوب و اعتقادات دینی مردم موجب شده که این طرح به یکی طرح‌های پردرآمد کمیته امداد تبدیل شود.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر میز 24 هزار و 888 صندوق صدقه در شهرستان خدابنده وجود دارد، بیان داشت: این تعداد شامل صندوق‌های بزرگ تعبیه شده در معابر، متوسط اداری و کوچک خانگی است.

خلجی بیشترین تعداد صدقات شهرستان خدابنده را صندوق‌های کوچک خانگی عنوان کرد و گفت: اشتراک صندوق خانگی از طریق تماس با حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد شهرستان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: مردم خیر شهرستان پس از تماس با این شخص نسبت به درخواست صندوق اقدام کرده و امدادگران این بخش نیز در اسرع وقت نسبت به تحویل صدقه در درب منازل آنها اقدام می‌کنند.

مدیر کمیته امداد شهرستان خدابنده در ادامه با بیان اینکه سال گذشته 5 میلیارد و 191 میلیون ریال صدقه در شهرستان خدابنده جمع‌آوری شد، گفت: این مبلغ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش یافته است.

این مسئول به هزینه کرد صدقات نیز اشاره کرد و متذکر شد: هشت درصد در قالب پرداخت کمک‌های موردی و به منظور حل مشکلات فوری نیازمندان، 12 درصد از صدقات در قالب ارائه خدمات فرهنگی به مددجویان، 15 درصد برای تهیه جهیزیه نوعروسان مددجو، 20 درصد برای ارائه خدمات عمرانی به جامعه هدف، پنج درصد در بخش درمان، 10 درصد در قالب پرداخت وام کارگشایی، 20 درصد در قالب اشتغالزایی مددجویان و 12،5 درصد از صدقات جمع‌آوری شده نیز بر اساس مجوزهای موجود در امور اجرایی هزینه می‌شود.