تربیت 1200 حافظ قرآنی در شهرستان خدابنده

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده از تربیت یک هزار و 200 حافظ قرآنی در شهرستان خدابنده خبر داد. حجت‌الاسلام حسن‌رضا محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین اظهار داشت: حفظ قرآن کریم به عنوان یکی از امور مورد تاکید دین اسلام، در ارتقای اخلاق فردی و اجتماعی و تحقق جامعه اسلامی و […]

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده از تربیت یک هزار و 200 حافظ قرآنی در شهرستان خدابنده خبر داد. 13921206000738_PhotoA

حجت‌الاسلام حسن‌رضا محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین اظهار داشت: حفظ قرآن کریم به عنوان یکی از امور مورد تاکید دین اسلام، در ارتقای اخلاق فردی و اجتماعی و تحقق جامعه اسلامی و قرآنی تاثیرگذار است.

وی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در سال 90، مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور اضافه کرد: در راستای این مطالبه، سازمان اوقاف و امور خیریه از سال 91 طی برنامه‌ریزی دقیق برای تربیت یک میلیون حافظ را در دستور کار خود قرار داد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با بیان اینکه سهم اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان نیز از این یک میلیون نفر 10 هزار نفر است، توضیح داد: با توجه به سهمیه ابلاغی به اوقاف خدابنده نیز این اداره اقدامات عملی برای تربیت حافظان را در دستور کار خود قرار داده است.

این مسئول با بیان اینکه فقط در طی سال گذشته یک هزار و 240 حافظ قرآنی در شهرستان خدابنده تربیت شده‌اند، عنوان کرد: این تعداد بیشتر از سهمیه ابلاغ شده به اداره اوقاف خدابنده است.

محمدی با توضیح اینکه حافظان قرآنی تربیت شده در خدابنده همچون سراسر کشور از بین خواهران و برادران هستند، گفت: خوشبختانه با فرهنگ سازی انجام شده و اطلاع رسانی‌های لازم کودکان در بحث حفظ قرآن هم از سنین بسیار کم و هم سنین بالا افراد اقدام به این کار کرده‌اند.

وی با بیان اینکه حافظ قرآن تنها به فردی که اقدام به 30 جزء از قرآن کرده اطلاق نمی‌شود، تصریح کرد: حتی افرادی که یک جزء از قرآن را حفظ کرده باشند، نیز حافظ قرآن محسوب می‌شوند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده به تاثیرات اجتماعی و فردی حفظ قرآن اشاره کرد و بیان داشت: حافظان قرآن به علت انس با قرآن ، رفتار و منش فردی و اجتماعی متناسب با دستورات الهی دارند.

این مسئول خاطرنشان کرد: حافظان قرآن در جامعه به عنوان الگو و مربیان قرآنی مطرح می‌شوند و در تحقق جامعه اسلامی نقش بسزایی دارند.

محمدی در پایان با تاکید بر فراهم سازی شرایط لازم برای تربیت حافظان قرآنی بیشتر متذکر شد: ایجاد مشوق‌های مادی و امتیازات فرهنگی برای مربیان و حافظان، تداوم ارتباط در پیگیری و تثبیت محفوظات حافظان و… از جمله مسائلی است که موجب تشویق افراد به حفظ قرآن می‌شود که خوشبختانه اداره اوقاف خدابنده در این بحث اقدامات قابل توجهی را انجام داده است.