نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق، چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری همایش شیخ شهاب الدین سهروردی در شهر سهرورد با حضور فرماندار خدابنده و جمعی از شهرداران و بخشداران در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلام علی موسوی امام جمعه شهر قیدار ضمن قدردانی از زحمات فرماندار و مسئولان شهرستان خدابنده در برگزاری این همایش اظهار کرد: از ظرفیتهای خدابنده به خوبی استفاده نشده است.
وی با بیان اینکه امید است برگزاری همایش شیخ شهاب الدین سهروردی، آغازی برای استفاده از ظرفیت عظیم شهرستان باشد افزود: نکته ای که باید در نظر بگیریم این است که تا می توانیم از حواشی برحذر باشیم زیرا گاهی حاشیهها باعث میشود اصل متن زیر سوال رود.
امام جمعه قیدار ادامه داد: ایام محرم و صفر است و در این همایش باید حساسیت به خرج دهیم و دقت کنیم فرهنگ شهر قیدار با تهران فاصله زیادی دارد و این مورد را در برگزاری همایش مد نظر داشته باشیم.
وی به کنترل و اجرای موسیقیها را در این گونه همایش ها مخصوصا در این ایام اشاره کرد و گفت: برگزاری این همایش مقارن با شهادت حضرت رقیه (س) است و هر چه قدر از حواشی دوری کنیم بهتر خواهد بود.
در ادامه جلسه سید محمداسماعیل اعلایی فرماندار شهرستان خدابنده هم ضمن اعلام همکاری و هماهنگی هر چه بیشتر دستگاهها برای برگزاری این همایش بیان داشت: در طول این مدت تا به امروز کم کاری کردهایم و اگر هم کاری انجام شده است به صورت جزیرهای و مقطعی بوده است.
وی افزود: ما در حال حاضر میبینیم که مشاهیری چون نظامی گنجوی را کشور جمهوری آذربایجان برای خود مصادره کرده است و از رهاورد او هر ساله ۲۰۰ هزار گردشگر به آنجا سفر می کنند یا نمونه دیگر آن شخصیتی چون مولوی است که کشور ترکیه توانسته است گردشگران خاصی را جذب کند اما این یک نوع ظاهرسازی است و موفقیت خاصی در این زمینه کسب نکرده است.
فرماندار خدابنده ادامه داد: اگر جایگاه سهرورد و شخصیتی چون شهاب الدین سهروردی در جایی مثل اصفهان بود دستاوردهای زیاد و کلانی را به دست میآورد.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها مسیر توسعه اقتصادی را از مسیر فرهنگ رقم میزنند تصریح کرد: ظرفیت و جایگاه سهروردی منحصر به جشنواره گردو نیست و یادوارهها و ظرفیتهای آن و شخصیتی چون شیخ شهاب الدین سهروردی برای کل شهرستان خدابنده به شمار میرود و معارضانی می خواستند این بحث را به دانشگاه زنجان ببرند و از آن به عنوان اعتبار علمی خود استفاده کنند ولی ما اجازه ندادیم و این موضوع را با کمک استاندار به خود شهرستان و شهر سهرورد آوردیم و سعی داریم فرهنگ سهرورد را به همه بشناسانیم.
اعلایی به بیان اینکه این همایش و روز سهروردی آبروی کل منطقه و شهرستان خدابنده را تضمین خواهد کرد گفت: در این همایش و روز بزرگداشت سهروردی میهمانان و شخصیتهای بزرگی حضور خواهند داشت و هشت الی ۱۰ گروه مهمان در این برنامه حضور مییابند و باید از این فرصت استفاده کرد.
فرماندار خدابنده تاکید کرد: باید از تمام ظرفیتها جهت اجرای هر چه باشکوهتر این همایش استفاده شود و در این زمینه خود استان هم کمکهایی را خواهد کرد.
وی افزود: امسال شهرداری وشورای اسلامی و مردم فرهنگ دوست شهر سهرورد باتمام توان برای برگزاری این همایش ملی در شهر زیبا و دیدنی سهرورد آماده هستند.
شهردار سهرورد ادامه داد: این فیلسوف نامدار کسی است که مکتب اشراق و فلسفه خُسرَوانی را بوجود آورد که بعد از شهادتش درجهان بسرعت منتشر شد وامروزه آثارش درتمام دانشگاههای معتبر و بهنام جهان تدریس میشود.
وی با بیان اینکه مکتب سهروردی هم فلسفه هست و هم نیست افزود: فلسفه است از این جهت که به عقل اعتقاد دارد، اما عقل را تنها مرجع شناخت نمیداند، عرفان است از این نظر که کشف و شهود و فلسفه اشراق را شریفترین و بلندمرتبهترین مرحله شناخت میشناسد.
قهرمانی تصریح کرد: سهروردی شخصیتی است که پس از قرنها هنوز آوازهاش در جهان و تاریخ ساری و جاری است و طرفداران زیادی در جایجای دنیا دارد.
رئیس امور اجرایی همایش سهروردی در پایان سخنان خود گفت: برآورد هزینه این همایش حدود ۵۵۰ میلیون تومان پیشبینی میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ