نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق، اولین جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان خدابنده به ریاست اعلایی فرمانداری شهرستان، صفری دبیر کمیته برنامه ریزی استان، محمدی کمیته تلفیق استان و با حضوراعضای کمیته شهرستان در سالن جلسات فرمانداری خدابنده برگزار شد.
در این جلسه سید محمد اعلایی با تسلیت ایام ماه محرم و با آرزوی توفیق برای تمامی رزمندگان اسلام چه در عرصه نبرد و چه در عرصه خدمت بیان داشت: در مجموع حدود ۴۵۳ میلیارد تومان اعتبارات برای شهرستان خدابنده اختصاص داده شده است و این رقم واقعا” رقم ناچیزی است و حتی کفاف اولویتها را هم نمیدهد.
وی افزود: منابع دیگری وجود دارد که راهکاری هم خواهد بود مانند منابع و اعتبارات ملی و دستگاه که باید به دنبالش باشیم.
فرماندار خدابنده اشارهای به منابع شهرداریها کرد و گفت: شهرداریها و اعتبارات آنها از مواد ۳۸ و ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده تامین میشود و کمکی به شهرداریها در تامین ماشین آلات و امورات جاریشان است.
وی تصریح کرد: میتوان به تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۲ به عنوان یکی دیگر از منابع در جهت جذب اعتبارات اشاره کرد که در مورد مسئولیت اجتماعی و معادن و صنایع است.
اعلایی اضافه کرد: اینها مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و اگر توانمند باشیم میتوانیم دنبال راهکار و جذب این منابع برویم و تحقق آن بستگی به رایزنیهای ما دارد.
فرماندار خدابنده اشارهای نیز به ظرفیت نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی کرد و اظهار داشت: شاهد اقدامات نماینده مردم این شهرستان هستیم که با تلاشهای شبانهروزی و پیگیریهای قابل تحسین وی در سطح ملی گامهای موثری در جهت جذب اعتبارات و منابع در شهرستان برداشته شده است و در این راه باید به وی کمک کنیم تا با همکاری و همدلی در مسیر توسعه گام برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین منابع و مصوبه در جهت توزیع اعتبارات شهرستان خدابنده مربوط به حوزه آب و فاضلاب است و این قابل تایید است زیرا که با توجه به تنش آبی که در شهرستان وجود دارد باید بیشترین هزینه در این مورد صورت گیرد به این معنا که انسان بدون توسعه و عمران میتواند زندگی کند اما بدون آب نمیتواند به زندگی ادامه دهد.
اعلایی از اعضای کمیته برنامهریزی شهرستان خدابنده درخواست کرد: پیگیر وظایف نظارتی خود باشند تا سفرههای آب دچار خشکی نشوند چون اگر دچار این مشکل شوند همه هزینهکردها به هدر خواهد رفت و شاهد خالی شدن منطقه از سکنه خواهیم بود.
فرماندار خدابنده با بیان اینکه در این بین باید در امور اجرایی هم همت به خرج داد و در مسائل اجتماعی مانند خدمت و خدمترسانی بیشتر اقدام شود اشارهای به اولویتهای دستگاههای اجرایی در تخصیص اعتبارات داشت و گفت: حوزه آب و فاضلاب اولین جایگاه را دارا است.
وی ادامه داد: دومین دستگاه حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای و تجهیزات ماشین آلات راهداری است که در این زمینه حجم آن را بیشتر کردهایم.
اعلایی اضافه کرد: سومین دستگاه مربوط به حوزه تعلیم و تربیت (آموزش و پرورش) است که یکی از سیاستهای اصلی دولت چهاردهم است و شخص خود رئیس جمهور بیشترین دغدغه را در این زمینه دارند و درخواستی که ایشان دارند در حوزه خیران است که در همه حال پای کار هستند و اینها باید بازگو شود.
فرماندار خدابنده ادامه داد: جایگاه بعدی مربوط به حوزه ورزش و جوانان و سپس مربوط به بنیاد مسکن است که در بحثهای توسعه روستایی متبلور است.
وی افزود: دستگاه بعدی حوزه جهاد کشاورزی و سپس مربوط به بهزیستی است که در توانمندسازی سالمندان و کمک به معلولان اقداماتی صورت گرفته است.
اعلایی تصریح کرد: حوزه بعدی مربوط به بهداشت و درمان است که با توجه به ساخت بیمارستان جدید و سایر مشکلات این حوزه امید است که بتوانیم اعتبارات بیشتری در این زمینه جذب کنیم.
فرماندار خدابنده بیان کرد: در حال حاضر و در این بین پروژه جدیدی وجود ندارد و از لحاظ توزیع اعتباراتی میتوان گفت میراثی است که در گذشته تقسیم شده است و هیچ طرحی مطرح نشده است در این وضع و حوزههایی مانند آموزش و پرورش ۴۴ باب احیای مدارس داریم و در همه بخشها در حال پیگیری هستیم و در حوزه ورزش هم پیگیر و اقدامات لازم را انجام میدهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ