توزیع ۱۰ هزار تن کود شیمیایی در خدابنده

رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده از توزیع کود شیمیایی به میزان ۱۰ هزار تن فقط در پاییز سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام در نوع خود بی نظیر است.

به گزارش نسیم اشراق، هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی تعزیرات حکومتی شهرستان خدابنده به ریاست قاسملو معاون امور عمرانی و برنامه‌ریزی فرماندار خدابنده و بخشداران و رئیس اداره صمت و اتاق اصناف و هم چنین اداره تعزیرات حکومتی و سایر مسئولان دستگاه‌های اجرایی این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری خدابنده برگزار شد.

در این جلسه داوود قاسملو با تسلیت ایام فاطمیه و تبریک هفته بسیج گفت: این نظام و انقلاب متعلق به مردم است و ما از مردم هستیم و باید خدمت‌گزار مردم نیز باشیم.

وی با بیان اینکه تلاش‌ها باید مضاعف باشد و هر آنچه در حوزه اختیارات شهرستان است باید در جهت حل مشکلات مردم به کار گرفته شود افزود: حمایت از تولید و تولیدکننده به معنای رشد و رونق اقتصادی است و دستگاه‌های اجرایی هر آنچه در توان دارند باید در جهت رفع موانع تلاش و از تولید حمایت کنند.

معاون امور عمرانی و برنامه‌ریزی فرماندار خدابنده در خصوص وضعیت بازار و نظارت بر آن اظهار کرد: دستگاه‌های متولی در این حوزه پای کار باشند و با هماهنگی‌های لازم بازرسی‌ها و نظارت‌های میدانی را تشدید کنند و با نرخ‌های نامتعارف تذکر بدهند و اقدامات لازم را انجام دهند و برنامه‌های خود را در آستانه ماه مبارک رمضان و پایان سال آماده‌سازی و پیش‎بینی کنند تا خللی برای تنظیم بازار به وجود نیاید.

در ادامه حسن خانی رئیس اداره صمت شهرستان خدابنده به تشریح مصوبات گذشته پرداخت و سپس دستگاه‌های اصناف، دام پزشکی، شبکه بهداشت، راهداری و تعزیرات از صورت وضعیت خود مثل نظارت بر کلیه ضوابط بهداشتی و نرخ جابه جایی مسافران به‌ویژه مسیر قیدار به گرماب و هم چنین نظارت بر پایانه‌های مسافری و در خصوص بازار مرغ گزارش ارائه کردند.

در این جلسه احدی مسئول تنظیم بازار جهاد کشاورزی خدابنده گریزی به وضعیت تنظیم بازار و وجود کالاهای اساسی زد و گفت: کمبود اقلام و کالای اساسی در بازار نداریم و حدود ۳۰ تن مرغ منجمد و ۱۷ تن برنج در سطح شهرستان عرضه شده است.

کرمی رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده هم در این جلسه از توزیع کود شیمیایی به میزان ۱۰ هزار تن فقط در پاییز سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام در نوع خود بی نظیر است.

ابراهیمی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان خدابنده نیز از نبود نرخ‌های مصوب بر بازار و وجود مشکلاتی در این زمینه و هم چنین قاچاق کالا از شهرستان و برعکس از مبانی مرزهای شهرستان، خواستار رسیدگی و توجهات لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شد و بیان کرد: این گونه مسائل بر سفره مردم تاثیرگذار خواهد بود و قانون باید اجرا شود.

در ادامه جلسه مصوب شد که نرخ اتحادیه‌ها بر اساس ضوابط تعیین و تنظیم و نظارت بر بازار صورت گیرد.

در پایان جلسه مسئولان به همراه تاراسی فرماندار شهرستان خدابنده از کشتارگاه در حال احداث خدابنده در مسیر کمربندی قیدار بازدید و از روند اجرایی آن مطلع و دستورات لازم در جهت تسریع در ساخت و تکمیل آن ابلاغ شد.