نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق؛ با فرا رسیدن فصل برداشت انگور، پخت دوشاب (شیره انگور) در شهرستان خدابنده آغاز شده است و اعضای خانواده با کمک و همراهی یکدیگر به پخت دوشاب میپردازنند.
جشن شیرهپزون کار بسیاری از خانوادههای خدابندهای در این روزهاست، از کوچه پس کوچههای این شهرستان که گذر میکنیم بوی مطبوع شیره انگور از هر جا به مشام میرسد.
شیره انگور یا به زبان محلی (دوشاب) از جوشانده عصاره انگور به دست میآید و بسیار شیرین و خوش طعم است.
شیره انگور شاید در برخی از شهرها شناخته باشد اما میتوان گفت یکی از پرمصرفترین انواع شیره است که بسیار پر خاصیت است.
پخت شیره انگور بسیار سخت و زمانبر است اما بعد اینکه تهیه آن به اتمام میرسد طعم خوشمزه آن کام افرادی که در تهیه دوشاب تلاش کردند را شیرین میکند.
به گفته پزشکان شیره انگور یک تامینکننده بسیار خوب انرژی است و برای کمخونی مخصوصا کمخونی ناشی ار فقر آهن بسیار مفید است اما افرادی که دچار فشار خون بالا و همچنین مبتلا به دیابت هستند نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ