گرایش به اعتیاد در بین زنان نزدیک به دو برابر شده است/برپایی نمایشگاه و ایستگاه نقاشی در خدابنده+تصاویر

 رئیس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده گفت: گرایش به اعتیاد در بین زنان نزدیک به دو برابر شده است. به گزارش اشراق۲۴،به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور جمعی از مسئولان و مردم،نمایشگاه و ایستگاه نقاشی با همکاری اداره بهزیستی شهرستان خدابنده در پارک شهر قیدار دایر شده است. عصمت نصیری رئیس اداره بهزیستی […]

 رئیس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده گفت: گرایش به اعتیاد در بین زنان نزدیک به دو برابر شده است.
photo_2017-07-03_20-43-02photo_2017-07-03_20-43-10

به گزارش اشراق۲۴،به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور جمعی از مسئولان و مردم،نمایشگاه و ایستگاه نقاشی با همکاری اداره بهزیستی شهرستان خدابنده در پارک شهر قیدار دایر شده است.

عصمت نصیری رئیس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده طی بازدید از نمایشگاه عکس و ایستگاه نقاشی کودکان اظهار کرد: عواملی همچون فقر،بیکاری،خشونت،طلاق و … نشانگر آسیبهای اجتماعی است که با اقدامات پیشگیری موثر همچون آموزش و اطلاع رسانی از عواقب مصرف سوء مواد مخدر می توان آن را کنترل و ریشه کن کرد.

وی افزود: اعتیاد بعنوان یک معضل اجتماعی تمام فرایندهای توسعه،پیشرفت و سلامت جامعه را تهدید می کند.

همچنین میرزایی معاون فرماندار خدابنده در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خصوصا شهیدان مبارزه با مواد مخدر ابراز امیدواری کرد : با همت جهادی مسئولان این نظام در تمامی عرصه ها مقتدرانه پیروز خواهد بود.
در این نمایشگاه پوسترو بروشورهایی در بین مراجعین توزیع  و دانش آموزان پیش دبستانی با موضوع خانواده سالم،نقاشی های متعددی کشیدند.
شایان ذکر است که بازدید از این نمایشگاه عکس در محل پارک شهر قیدار بمدت یک هفته ادامه دارد.

امروز همچنین کارگاه و کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای مددجویان و گروههای اجتماع محور محلات در سالن اداره بهزیستی شهرستان خدابنده برگزار شد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خدابنده در این برنامه آموزشی اظهار کرد: پژوهش ها نشان می دهد گرایش به اعتیاد در بین زنان نزدیک به دو برابر شده است.

وی با بیان اینکه این کارگاه آموزشی برای مددجویان در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود افزود: حداقل آسیب اعتیاد از بین رفتن کیان خانواده و فروپاشی خانواده هاست.

نصیری ادامه داد: عواملی همچون باور های غلط از جمله اینکه با یک بار مصرف کسی معتاد نمی شود یا اینکه مواد مخدر جهت کنترل و درمان برخی بیماری ها مانند دیابت موثر است و عدم رشد مهارتهای لازم در گرایش به اعتیاد موثر است.

وی با بیان اینکه آمارها نشان از گرایش ۵ درصدی نوجوانان به سمت مواد نشان می دهد گفت:در این دوره آموزشی چگونگی برخورد مناسب با تغییرات روحی و جسمی نوجوانان،عوامل گرایش به مواد مخدر و معرفی انواع مواد مخدر تدریس می شود.

نصیری تصریح کرد: سود بالای ترانزیت مواد مخدر مانع اصلی در مبارزه با این پدیده شوم است که  با تقویت باورهای دینی و اعتقادی و آموزش صحیح می توان به موفقیت در این خصوص دست یافت.

photo_2017-07-03_21-03-57photo_2017-07-03_21-04-04