پژوهش،فناوری جدید برای کمک به نیروی انسانی برای بهبود شرائط است/گفتگو با پژوهشگر برتر خدابنده+تصاویر

به مناسبت ۲۵آذر که روز پژوهش نامگذاری شده است خبرنگار اشراق۲۴ گفتگوئی تفصیلی را با محمدی، پژوهشگر بسیجی برتر انجام داده است. به مناسبت ۲۵آذر که روز پژوهش نامگذاری شده است خبرنگار اشراق۲۴ گفتگوئی تفصیلی را با محمدی، پژوهشگر بسیجی برتر انجام داده است. مرتضی محمدی به خبرنگار اشراق۲۴ گفت: متولد ۱۰آبان ماه سال۶۹ در […]

به مناسبت ۲۵آذر که روز پژوهش نامگذاری شده است خبرنگار اشراق۲۴ گفتگوئی تفصیلی را با محمدی، پژوهشگر بسیجی برتر انجام داده است.dscn9027img_20161212_130734img_20161212_130755img_20161212_130738img_20161212_130742img_20161212_130747img_20161212_130751img_20161212_130759img_20161212_130807img_20161212_130811img_20161212_130816

به مناسبت ۲۵آذر که روز پژوهش نامگذاری شده است خبرنگار اشراق۲۴ گفتگوئی تفصیلی را با محمدی، پژوهشگر بسیجی برتر انجام داده است.

مرتضی محمدی به خبرنگار اشراق۲۴ گفت: متولد ۱۰آبان ماه سال۶۹ در شهرستان خدابنده-بخش مرکزی، گوندره-مجرد و دانشجوی دوره دکترای تخصصی برق-کنترل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز هستم.

وی درباره تحصیلات و مدارج علمی خود افزود: کاردانی پیوسته الکتروتکنیک را دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدابنده،کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی برق گرایش قدرت را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،کارشناسی ارشد را در رشته برق قدرت، گرایش سیستم های قدرت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به اتمام رساندم و موضوع پایان نامه ام”ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از CHP و نوع آوری استفاده از واحدهای CHPT در ایران” بود که توانستم نمره تمام یعنی ۱۸ را از آن کسب کنم.

محمدی درباره نشانه های علمی اش عنوان کرد: شاگرد اول سال دوم دبیرستان،سوم هنرستان و همچنین شاگرد اول ترمی دوره کاردانی و کارشناسی و رتبه برتر پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد بودم.

وی افزود: کاربر ستادی دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان شهرستان خدابنده،: مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدابنده و مدرس موسسه علم و صنعت زنجان،مدرس آموزش و پرورش شهرستان خدابنده در هنرستان شهدای هفتم تیر خدابنده،عضو انجمن علمی گروه مهندسی برق – قدرت کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی میانه را در کارنامه کاری خود دارم.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: عضو شورای علمی پژوهشی پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،باشگاه پژوهشگران جوان،مدرس ایده پردازی و مقاله نویسی در پاشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،عضو انجمن مخترعین کشور،مسئول مجمع برق بسیج مهندسین شهرستان خدابنده بوده ام.

وی افزود: فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی شهید کاظمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدابنده و جانشین فرمانده پایگاه شهید روحانی نژاد گوندره و مدرس نرم افزارهای MATLAB و PLC نیز بوده ام.

این پژوهشگر برتر ادامه داد: دوره های مقاله نویسی به زبان انگلیسی و فارسی، E-Citizen،اطفاء حریق ،کارآفرینی،پیمانکاری برق،تاسیسات ساختمانی،لوله کشی گاز،جوشکاری اسکلت و E3،تعمیرکار ماشین های الکتریکی، نصب دوربین مدار بسته،برق صنعتی،Windows XPو مهارت آموزی گواهینامه نرم افزار WORD را گذرانده ام.

وی افزود: تسلط کامل و نسبی بر زبان فارسی،ترکی آذری،انگلیسی،آلمانی،عربی و همچنین مهارت های کامپیوتری شامل تسلط بر سخت افزار کامپیوتر،ویندوز XP و WORDو نرم افزارهای MATLAB، EXCEL، GAMS و PLCدارم.

این استاد دانشگاه درباره مقوله پژوهش گفت: پژوهش فناوری جدیدی است که کمک به نیروی انسانی و مردمی برای بهبود شرائط فعلی می کند

درباره مقالات و فعالیت های پژوهشی اش گفت: تحقیق و پژوهش در مورد طرح اختراع چاه یاب با قابلیت GPSو دستگاه مواد مخدریاب را انجام داده ام  و در حال ثبت است و اختراع دستگاه ردیف و عمیق کارم نیز ثبت شده است.

وی افزود: چندین مقاله علمی و پژوهشی نوشته ام که برخی از آنها آماده ارسال به ژورنال علمی پژوهشی و فراتر از اختراع است  و البته در حال نوشتن کتاب مباحث ویژه و عمومی برق هستم.

این استاد دانشگاه درباره دو طرح پژوهشی اش که منجر به مقالات برتر شد گفت: از آنجائی که انسانها به هر دو سیستم گرمایش و الکتریکی نیاز دارند.

وی افزود: در کشور جمهوری اسلامی ایران به چند دلیل شرائط استفاده از این سیستم فوق العاده از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و بنده این دلائل را بررسی کردم و یک نوآوری به نام chptدر این سیستم ادغام کردم و دستگاه چاه یاب با قابلیت GPSرا اختراع کردم.

محمدی درباره هدف ار اختراع این سیستم ادامه داد: این سیستم هزینه خرید آب را از شرکت آب و فاضلاب کاهش می دهد و چرخه تصفیه آب را به سیستم اضافه می کند.

وی درباره اختراع دستگاه ردیف کار و عمیق کار چند کاره کشاورزی نیز گفت: چنین دستگاهی قبلا وجود داشت اما معایبی هم داشت که اجازه نمی داد کشاورز سود کامل را از آن ببرد.

این استاد دانشگاه درباره مزایای این دستگاه اختراع شده عنوان کرد: در دستگاه قبلی احتمال گل گرفتن لوله های پاشنه گندم وجود داشت و یا اینکه زمانی که کشاورز در حال کار با آن دستگاه بود از اینکه بذر مخزن تمام شده یا در حال تمام شدن است و یا خرابی جزئی لوازم یدکی دستگاه اطلاعی نداشت ولی در این سیستم چنین مشکلاتی وجود ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به