نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرعامل سیلوی زرین پیمان خدابنده در بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از سیلوی ۷۰ هزار تنی این شهرستان گفت: هیچ مشکلی برای ذخیره سازی گندم در خدابنده وجود ندارد. به گزارش اشراق۲۴، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مرکز خرید سیلوی زرین پیمان خدابنده با فضای ۷۰ […]
مدیرعامل سیلوی زرین پیمان خدابنده در بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از سیلوی ۷۰ هزار تنی این شهرستان گفت: هیچ مشکلی برای ذخیره سازی گندم در خدابنده وجود ندارد.
به گزارش اشراق۲۴، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مرکز خرید سیلوی زرین پیمان خدابنده با فضای ۷۰ هزار تن سیلوی استاندارد گندم و ۴۰ هزار تن سیلوی در دست بهره برداری بازدید کردند.
در این بازدید بیگدلی مدیرعامل سیلوی زرین پیمان خدابنده گزارشی از وضعیت گندم در حال خرید شهرستان و میزان فضای ذخیره ای سیلوهای فلزی این سیلو جمعاً به میزان ۱۱۰ هزار تن ارائه کرد و گفت: هیچ مشکلی برای ذخیره سازی گندم در خدابنده وجود ندارد.
منصوری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۱۴ زنجان نیز در این بازدید به روند احداث و افزایش ظرفیت سیلوهای استان اشاره کرد و گفت: با توجه به پیش بینی خرید به میزان ۳۰۰ هزار تن در استان برنامه افزایش میزان فضای ذخیره سازی در استان در اولویت برنامه های شرکت غله منطقه ۱۴ قرار گرفت.
منصوری با تاکید بر اینکه از سال گذشته نیز بیش از ۱۱۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان نگهداری می شود افزود: هدفگذاری افزایش ظرفیت استان در سیلوی زرین پیمان خدابنده ۴۰ هزارتن است که بحمدالله قریب به ۱۱۰ هزارتن سیلو به فضای ذخیره ای گندم استان افزوده شده که هیچ گونه مشکلی در ذخیره سازی گندم استان بعنوان کالای ساسی و استراتژیک نداریم.
افت مفید و غیر مفید و درصد سن زدگی بر روی قیمت خرید گندم از کشاورز نقش موثر دارند
در این بازدید قنبری معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تقدیر و تشکر از کلیه دست اندرکاران در زمینه های مختلف خرید و نگهداری گندم، رهنمودهایی در راستای بهبود وضعیت روش خرید گندم ارائه کرد.
وی افزود: در هنگام خرید گندم افت مفید، افت غیر مفید و درصد سن زدگی بر روی قیمت خرید گندم از کشاورز نقش موثر دارند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص افت مفید اظهار کرد: افت مفید شامل دانه های شکسته و دانه سایر غلات است که به ازای هر درصد ۱۴ ریال از قیمت خرید گندم می کاهد.
وی به افت غیر مفید اشاره کرد و افزود: افت غیر مفید شامل مواد خارجی نظیر بذر علف های هرز، کاه و کلش گندم، سنگ و ریگ است که به ازای هر درصد ۴۵ ریال از قیمت گندم می کاهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به درصد سن زدگی بیان کرد: سن زدگی تا زیر ۲ درصد در قیمت بی تاثیر است و بالای ۲ درصد به ازای هر درصد ۱۰ تومان از قیمت گندم کاسته می شود.
قنبری در خصوص نحوه تعیین این درصدها گفت: در هنگام مراجعه کشاورز با استفاده از دستگاه نمونه گیری و در ماشین حمل گندم، نمونه برداری انجام و به آزمایشگاه منتقل می شود. آنجا با استفاده از ترازوی دیجیتال ۱۰۰ گرم آن اندازه گیری و سپس در الکهایی خاص ریخته تا میزان افت مفید و غیر مفید آنها معلوم می شود.
وی ادامه داد: سپس خروجی هر کدام از الکها با ترازوی دیجیتال اندازه گیری می شود. این مقادیر چون در ۱۰۰ گرم اندازه گیری می شود درصد آنها را معلوم می کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در خصوص سن زدگی باید در ۱۰۰ گرم گندم دانه های سن زده پیدا و اندازه گیری شود خاطر نشان کرد: این نوع اندازه گیری قبل از خرید گندم در مراکز خرید تعیین و سپس گندمها از کشاورز خریداری می شود.
Δ