نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: گرایش به اشرافی گری در بین مسئولین، دریافتهای حرام و نامشروع از بیت المال که مصداقی بارز از غارت اموال عمومی و شبیخون به بیت المال مسلمین، از مصادیق مهم غفلت نسبت به آسیب جبران ناپذیر است. به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام طالبی امام جمعه قیدار در خطبه […]
امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: گرایش به اشرافی گری در بین مسئولین، دریافتهای حرام و نامشروع از بیت المال که مصداقی بارز از غارت اموال عمومی و شبیخون به بیت المال مسلمین، از مصادیق مهم غفلت نسبت به آسیب جبران ناپذیر است.
به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام طالبی امام جمعه قیدار در خطبه های نمازجمعه اظهار کرد: غفلت، یکی از بزرگترین بیماریهای اخلاقی و مادر بسیاری از بیماریهای دیگر است و این بیماری به قدری خطرساز و مهلک است که خداوند از آن در حدیث معراج که تحفهای عظیم و ارزشمند برای پیامبر و امتش میباشد، به عنوان عامل هلاکت انسانها یاد میکند.
وی با بیان اینکه نباید غفلت کرد که جنگ احزاب دیگری در جریان است افزود: یکی از عوامل مهم شکست و ذلت و خواری غفلت از ظرفیتها و توانمندیهای خودی و ناچیزانگاری دشمن و فتنه هاست غفلت ام الامراض است، وقتی در بستر حیات سیاسی، فرهنگی ، اجتماعی خصوصا در حوزه دفاعی، نظامی و امنیتی اتفاق بیفتد،خسارات و آسیبهای غیرقابل جبرانی را بر پیکره جامعه وارد می کند.
امام جمعه قیدار ادامه داد: غفلت ذلت آفرین است و جامعهای پویا، عزتمند، مقتدر و جاودانه میماند که در عین مراقبت از درون و مبارزه بیملاحظه با آسیبها و فسادهای داخلی اعم از اخلاقی، اقتصادی و مدیریتی، نسبت به توطئه های بیرونی نیز هوشمندانه عمل کند.
وی افزود: در مبارزه بیامان با انواع فساد و انحراف، فرقی بین خواص و عوام نیست، باید برخورد قاطع با سرچشمه های اصلی فساد و ظلم به جامعه و مردم شود.
طالبی ادامه داد: غفلت از درون ممکن است به دو صورت اتفاق بیفتد، یکی غفلت از داشته ها و ظرفیتها و سرمایههای مادی و معنوی و نیروی انسانی و دیگری غفلت از آفتها و آسیبهای خطرناک مثل عوامل نفوذی داخلی دشمنان؛ گرایش به اشرافی گری در بین مسئولین، دریافتهای حرام و نامشروع از بیت المال که مصداقی بارز از غارت اموال عمومی و شبیخون به بیت المال مسلمین، از مصادیق مهم غفلت نسبت به آسیب جبران ناپذیر است.
وی ادامه داد: این مسأله اخیر فیشهای نامشروع و دریافتهای ظالمانه از بیت المال پدیدهای دردناک و آزاردهنده بود که وجدان عمومی را جریحه دار کرد و این مسأله جنبه های منفی و آسیبهای فراوانی برای اعتماد عمومی به دستگاه اجرایی کشور و دریافتکنندگان چنین فیشهایی داشته است.
طالبی افزود: این پدیده اعتماد عمومی به نظام اسلامی را نشانه رفته در صورتیکه مسؤولان مربوطه برخوردی جدی و صریح با این امر نداشته باشند و رضایت افکار عمومی را در اینزمینه کسب نکنند، احتمال آسیب خوردن به اعتماد عمومی به همه دستگاههای کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: این آسیب امر ساده و کم اهمیتی نیست و باعث جدا شدن مردم از مسؤولان خواهد شد. امری که همگان باید نسبت به آن حساس و برای جلوگیری از آن فعال باشند و برخورد با این دریافتهای نامشروع امری نیست که به یک قوه یا یک بخش از دستگاههای کشور مربوط باشد باید همه دستگاههای نظارتی و اجرایی کشور به همراه قوه قضائیه و نیز قوه مقننه ورود جدی پیدا کنند و برای برخورد روشن و صحیح با این معضل اقدام جدی کنند.
طالبی افزود: یکی دیگر از مصادیق غلفت که بسیار خطرناک است غفلت نسبت به برنامه ها و نقشه های مرموز و خطرناک جبهه کفر و شرک و الحاد و نفاق است.
وی ادامه داد: آنچه در این جهت ضروری است، صحنه خوانی میدان جنگ و مبارزه است و اینکه در حال حاضر ما در چه شرایطی قرار داریم و همچنین جبهه دشمن – جبهه مقابل – در چه شرایطی قرار دارد و صحنهآرایی دشمن به چه شکل است و چه اهدافی را نشانه رفته است وما چه واکنشی باید در مقابل دشمن داشته باشیم؟ در غیر اینصورت بازنده و سرخورده و شکستخورده خواهیم بود.
طالبی افزود: بزرگ دیده بان انقلاب اسلامی امام خامنه ای(مدظلهالعالی) در سخنان اخیرشان شرایط فعلی جبهه حق و باطل را به شرایط جنگ احزاب و یا همان جنگ خندق تشبیه کردند.
وی ادامه داد: بر همگان روشن است که صحنه گردان تمامی فتنه هایی که علیه جهان اسلام و ملتهای مظلوم و مسلمان به ویژه نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران در جریان است، آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی و برخی دیگر از کشورهای اروپایی و غربی قرار دارند.
وی افزود: حال در این شرایط مرموز که تمامی ظرفیتهای استکباری اعم از جهانی و منطقهای و حتی داخلی، دست به دست هم دادهاند تا ملت بزرگ ایران را از پای درآورند، تکلیف و وظیفه ما چیست؟
طالبی ادامه داد: پاسخ این سؤال را در تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله) مبنی بر عبرتآموزی از تاریخ بهویژه تحلیل درست از جنگ احزاب، میتوان به روشنی دریافت کرد.
وی افزود: آنچه باعث بروز جنگ احزاب شد، امید دشمن به پیروزی بود که از ناحیه ضعف حاکم بر امت اسلام در جریان جنگ احد ایجاد گردیده بود اما آنچه در جریان جنگ احزاب وقتی تمامی حق با تمامی کفر روبهرو شد باعث شد نصرت الهی به یاری سپاه اسلام آید و با شکست عمروبن عبدود مهر ذلت و شکست بر پیشانی تمامی احزاب متحد شده علیه امت اسلام زده شود،انگیزه ها و نیت های زلال و پاک و آمادگی همهجانبه و اقتدار مسلمین بود.
طالبی ادامه داد: اکنون نیز با ایمان راسخ به نصرت الهی و درک وعده های قطعی و حتمی پروردگار عالم، به فضل الهی با انسجام و اقتدار و مقاومت و مجاهدت انقلابی امت اسلام به ویژه مردم شریف ایران اسلامی، به زودی شاهد شکست و ذلت و خواری جبهه باطل خواهیم بود. انشاءالله.
وی به شهادت آیت الله شهید شیخ فضل الله نورى(ره) از رهبران مشروطه مشروعه (۱۲۸۸ ه ش)اشاره کرد و گفت: از بین شخصیت های دوران مشروطه یک شخصیت در سخنرانی های حضرت امام پررنگ دیده می شود و آن شیخ شهید فضل الله نوری است و آن به خاطر نظام سیاسی مطلوب در اندیشه شیخ فضل الله نوری است.
طالبی ادامه داد: بر طبق نظام سیاسی شیخ شهید تنها فقیه است که میتواند در امور حکومتی، نیابت از امام معصوم(ع) داشته باشد و در حقیقت، وی باور به عدم مشروعیت استقلالی حکومت غیر فقیه در زمان غیبت امام معصوم دارد.
طالبی به ۱۴ مرداد سالگرد نهضت مشروطه و صدور فرمان مشروطیت در ۱۲۸۵اشاره کرد و گفت: مشروطیت به عنوان یکی از مهمترین تحولات تاثیر گذار تاریخ معاصر کشور ماست هر چند قریب به صد سال و اندی از این جریان مهم می گذرد اما هنوز آثار و عواقب این نهضت بزرگ و انحرافات بعدی آن در حافظه ملت ایران وجود دارد.
وی افزود: مشروطیت درس ها و عبرت های فراوانی برای ما دارد سئوالاتی را باید پاسخ داد که به پاسخ به آن ها درس های مشروطیت برای ماست.چه شد نهضت بزرگی که به کوشش ملت و به رهبری علمای دینی مثل مرحوم ایت الله بهبهانی ایت الله شیخ فضل الله نوری و با حمایت مراجعی مثل مرحوم آخوند خراسانی و نائینی آغاز شده بود چنان منحرف شد که در نهایت به حکومت ضد دینی و دیکتاتوری رضاخان و اعدام شیخ فضل الله نوری و ترور مرحوم بهبهانی و تبعید علمای بزرگ منجر شد؟
طالبی ادامه داد: یکی از مهمترین علل موثر در انحراف این نهضت این است که نخبگان در این ماجرا نتواستند به وظایف خود چنان که باید عمل کنند. تفرقه در میان نخبگان و عدم توجه به امر وحدت و فراموش کردن اهداف اصلی نهضت غفلت از دسیسه های دشمنان عواملی بود که باعث شد نخبگان کشور در این آزمون مهم شکست بخورند و کشور به چنین عواقب بزرگی گرفتار شود.
وی افزود: عامل دیگر کنارزدن روحانیت از رهبرى نهضت بود حضور روحانیون متعهد و مبارز در مرکز مبارزه بود که شکل عمومى و مردمى به مبارزه بخشید. دشمن با درک همین حقیقت شروع کرد به کنار زدن علما و عامل مهم دیگر جدا شدن نهضت از مردم بود عامل مهم پیروزى در نهضت، مردم بودند، ولى ، انگلیسها با مکر و حیله و خدعه آمدند بر امواج مشروطیت سوار شدند، مردم و رهبران مردمى را کنار زدند، مشروطیت سر از استبداد رضاخان درآورد.
طالبی به ۱۰ مرداد روز جهانى شیر مادر نیز اشاره کرد و گفت: در تمام منابع اسلامی مثل قرآن کریم به عنوان مهمترین و اساسی ترین منبع، روایات پیامبر اکرم( ص )و معصومین( ع) مطالب مهمی در مورد تغذیه با شیرمادر و آثار و احکام آن آمده است.
وی افزود: شیر مادر یک تغذیه بی بدیلی است که از سوی خداوندمتعال به عنوان بهترین منبع غذایی به آفریده شده است و قرآن کریم حداقل در ۸ آیه مستقیما به شیر مادر و اهمیت آن پرداخته است و آیه ۲۲۳ سوره بقره که به اعتباری مهمترین آیه در خصوص شیر مادر است مدت زمان کامل شیر دهی را دو سال بیان نموده و حق شیر دادن را متعلق به مادر دانسته تا مادر از برکات جسمی و معنوی آن بهره مند شود.
امام جمعه قیدار به دهه کرامت نیز اشاره کرد و گفت: روز اول ذى القعده میلاد حضرت معصومه(س) که روز دختران نیز نامگذارى شده و یازدهم ذى القعده میلاد شمس الشموس، انیس النفوس، حضرت امام رضا(ع) است که چند سالى است که فاصله میلاد حضرت معصومه(س) و برادرش امام رضا(ع) را «دهه کرامت» نامگذارى کرده اند که این دهه فرصت مناسبی براىترویج فرهنگ و اخلاق رضوى علیه السلام است.
وی افزود: حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها هم دختر معصوم است هم خواهر معصوم و هم عمه معصوم هستند و خودشان هم توسط امام رضا علیه السلام به معصومه ملقب شدند و بهترین الگو برای دختران ما هستند که باید تلاش کنند آن حضرت را الگوی خود قرار دهند.
طالبی به شهادت امام صادق علیه السلام نیز اشاره کرد و گفت: امام صادق علیه السلام در فضای نسبتاً مناسبی که به دلیل ضعف دستگاه حاکم حاصل شده بود، با تأسیس بزرگترین دانشگاه علوم اسلامی، به تعلیم و تربیت شاگردان بسیاری پرداخت اگر امام صادق (ع) نهضت علمی خود را پی ریزی نمی کردند، اسلام از میان می رفت لذا دوره امام صادق علیه السلام عصر شکوفائی تمدن اسلامی است.
Δ