نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
امام جمعه قیدار در جلسه آموزشی تخصصی ائمه جماعات شهرستان خدابنده گفت: مسجد به عنوان یک مرکز نورانی و معنوی و یک رسانه تاثیرگذار در قشر متدین و باورمند جامعه می تواند در فرهنگ سازی ارزش ها از جمله اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه ای داشته باشد. به گزارش اشراق24،حجت الاسلام طالبی امام جمعه شهر قیدار […]
امام جمعه قیدار در جلسه آموزشی تخصصی ائمه جماعات شهرستان خدابنده گفت: مسجد به عنوان یک مرکز نورانی و معنوی و یک رسانه تاثیرگذار در قشر متدین و باورمند جامعه می تواند در فرهنگ سازی ارزش ها از جمله اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه ای داشته باشد. به گزارش اشراق24،حجت الاسلام طالبی امام جمعه شهر قیدار در در جلسه آموزشی تخصصی ائمه جماعات شهرستان خدابنده که در سالن اداره تبلیغات اسلامی شهر قیدار برگزار شد با بیان اینکه روحانیون به عنوان ائمه جماعت،یک نعمت محسوب می شود اظهار کرد:مساجد عظیم ترین سنگری است که هر تشکل و تفکری می تواند بهترین استفاده را از این سنگر الهی در هر زمینه ببرد.
وی با بیان این که مساجد از جمله اماکنی است که به هزینه شخصی خود مردم بنا می شود، و این وظیفه ائمه جماعات را به مراتب سخت می کند، افزود: حضور در مسجد به عنوان امام جماعت توفیقی الهی است که باید به نحو احسن از آن استفاده و بهره برداری کرد.
امام جمعه قیدار با بیان اینکه ائمه جماعات رهبران جامعه دینی هستند افزود: اگر بتوانیم از این مساجد کمال استفاده را ببریم و همسایه های مسجد را بسازیم بسیاری از مشکلات و معضلاتی که اکنون در سطح جامعه شاهد هستیم با فرهنگ سازی از طریق مساجد حل خواهد شد.
طالبی ادامه داد: بیان احکام شرعی، شرکت و حضور در انجام کارهای مسجد، و توجه به دستورات اسلام درباره وظایف ائمه جماعات از مهمترین وظایفی است که سبب جذب و تشویق مردم به مساجد خواهد شد.
وی اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی روی ابرها و در خلاء محقق نمی شود بلکه یک حقیقت بیرونی است و یک معدل و محصول است که از جمع شدن عوامل مختلفی شکل می گیرد و اقتصاد مقاومتی ارتباط مستقیمی با سبک زندگی و الگوی مصرف و لایه های اجتماعی فرهنگی اقتصادی و سیاسی جامعه دارد.
طالبی با بیان اینکه در این زمینه باید واقع نگر باشیم یعنی نباید مایوس بود و منفی بافی کرد و نه می توان خوشبینی افراطی داشت تصریح کرد: تلاش هایی انجام شده است و افراد دلسوزی در بخش های مختلف رسانه برنامه های خوبی ساخته اند،ولی اگر خروجی کارها را درنظر بگیریم متاسفانه نمره خوبی نداریم اگر چنین بود رهبری با انتخاب این شعار بر ضرورت اقدام و عمل تاکید نمی کردند.
وی افزود: مسجد به عنوان یک مرکز نورانی و معنوی و یک رسانه تاثیرگذار در قشر متدین و باورمند جامعه که اکثریت قاطع جامعه را دربرمی گیرد می تواند در فرهنگ سازی ارزش ها از جمله اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه ای داشته باشد، ممکن است که برخی مردم ارتباط مداوم با مسجد نداشته باشند ولی اگر حرکتی فرهنگی از مسجد شروع شود قطعا به مسجد اعتماد می کنند.
طالبی ادامه داد: معمولا بسیاری از خانواده هایی که نزدیک محل زندگی شان یک مسجد فعال است همواره از حضور فرزندان شان در برنامه های فرهنگی و اردویی زیر نظر مسجد استقبال می کنند، مسجد جایگاهی فراتر از جمع نمازگزارانی که در آن نماز می خوانند دارد.حال اگر بسیاری از مفاهیم کلیدی جامعه نظیر همین مساله اقتصاد مقاومتی در مسجد بیان شود طبیعتا تاثیر به سزایی خواهد داشت.
امام جمعه قیدار افزود: برای رسیدن به این هدف لازم است ابتدا نقش اقتصاد مقاومتی و مدل های تحقق آن برای ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی مساجد تبیین و با ارایه نمونه های عینی ملموس شود تا باورمندی و دغدغه عمیق ایجاد شود.مرحله بعد انتقالاین باورمندی و دغدغه به اهل مسجد و مناطق اطراف است .
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم همواره با احیای تفکر دینی خود و مساجدمان را متحول کنیم و مساجد هر روز بیشتر از قبل سنگر هایی فرهنگی ، عقیدتی ، اقتصادی ، اجتماعی و عاطفی باشد .
در پایان این جلسه نماز ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام طالبی اقامه شد.
Δ