کارایی مصرف آب در گلخانه‌ها حدود 9 برابر فضای باز است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با تاکید بر گلخانه‌ای کردن کشت سبزی و صیفی گفت: کارایی مصرف آب در گلخانه‌ها حدود 9 برابر فضای باز است. علی عیوضی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از عمده مصرف‌کننده‌های آب در کشورمان است، اظهار کرد: با توجه به بحران آب و […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با تاکید بر گلخانه‌ای کردن کشت سبزی و صیفی گفت: کارایی مصرف آب در گلخانه‌ها حدود 9 برابر فضای باز است.13910724000390_PhotoA

علی عیوضی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاراشراق آنلاین با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از عمده مصرف‌کننده‌های آب در کشورمان است، اظهار کرد: با توجه به بحران آب و کاهش منابع آبی باید در راستای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه کشت و تولید محصولات سبزی و صیفی در شرایط فعلی چندان مقرون به صرفه نیست، خاطرنشان کرد: تولید محصولاتی همچون هندوانه نیاز به مصرف آب فراوان داشته و باید محصولات دیگری را جایگزین آنها کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: آب مصرفی محصولاتی همچون هندوانه در فضای آزاد بسیار بالا بوده و در شرایط کنونی که بر مصرف بهینه آب تاکید می‌شود باید مصرف آب در بخش کشاورزی مدیریت شود.

این مسئول با تاکید بر لزوم تولید صیفی‌جات در محیط گلخانه بیان داشت: کشت و تولید هندوانه و انواع صیفی‌جات باید به محیط گلخانه‌‌ها انتقال داده شود چراکه این روش در کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

عیوضی با بیان اینکه باید راهکارهای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی شناسایی شده و به کشاورزان معرفی شود، ادامه داد: کارایی مصرف آب در گلخانه‌ها حدود 9 برابر فضای باز است.

وی اظهار کرد: فضای گلخانه‌ها ایزوله بوده و به راحتی می‌توان عوامل محیطی همچون رطوبت و درجه حرارت را کنترل کرده و با انواع آفات و بیماری‌ها نیز مقابله کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با اشاره به تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: تغییر الگوی کشت در تمام حوزه‌های بخش کشاورزی باید در دستور کار جدی مسئولان و بهره‌برداران قرار گیرد.

علی عیوضی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از عمده مصرف‌کننده‌های آب در کشورمان است، اظهار کرد: با توجه به بحران آب و کاهش منابع آبی باید در راستای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه کشت و تولید محصولات سبزی و صیفی در شرایط فعلی چندان مقرون به صرفه نیست، خاطرنشان کرد: تولید محصولاتی همچون هندوانه نیاز به مصرف آب فراوان داشته و باید محصولات دیگری را جایگزین آنها کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: آب مصرفی محصولاتی همچون هندوانه در فضای آزاد بسیار بالا بوده و در شرایط کنونی که بر مصرف بهینه آب تاکید می‌شود باید مصرف آب در بخش کشاورزی مدیریت شود.

این مسئول با تاکید بر لزوم تولید صیفی‌جات در محیط گلخانه بیان داشت: کشت و تولید هندوانه و انواع صیفی‌جات باید به محیط گلخانه‌‌ها انتقال داده شود چراکه این روش در کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

عیوضی با بیان اینکه باید راهکارهای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی شناسایی شده و به کشاورزان معرفی شود، ادامه داد: کارایی مصرف آب در گلخانه‌ها حدود 9 برابر فضای باز است.

وی اظهار کرد: فضای گلخانه‌ها ایزوله بوده و به راحتی می‌توان عوامل محیطی همچون رطوبت و درجه حرارت را کنترل کرده و با انواع آفات و بیماری‌ها نیز مقابله کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با اشاره به تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: تغییر الگوی کشت در تمام حوزه‌های بخش کشاورزی باید در دستور کار جدی مسئولان و بهره‌برداران قرار گیرد.

– See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930723001151#sthash.zwhj3zfd.dpuf