نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کارشناس بهزیستی خدابنده با بیان اینکه تغییر در نگرش در کاهش طلاق موثر است گفت: متاسفانه بر اساس آمار ۸۰درصد طلاق ها در پنج سال اول و از این ۸۰درصد ۱۵درصد طلاق ها مربوط به سال اول ازدواج است. به گزارش اشراق۲۴،امروز کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق به همت حوزه مقاومت بسیج خدیجه کبری(س) خواهران خدابنده […]
کارشناس بهزیستی خدابنده با بیان اینکه تغییر در نگرش در کاهش طلاق موثر است گفت: متاسفانه بر اساس آمار ۸۰درصد طلاق ها در پنج سال اول و از این ۸۰درصد ۱۵درصد طلاق ها مربوط به سال اول ازدواج است.
به گزارش اشراق۲۴،امروز کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق به همت حوزه مقاومت بسیج خدیجه کبری(س) خواهران خدابنده برگزار شد.
رقیه ولی کارشناس بهزیستی خدابنده در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: دشمنان نظام کانون خانواده را هدف قرار داده اند که این هدف گیری آثار ناخوشایندی را برای جامعه، خانواده و فرزندان و کشور ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید به نحوی در رابطه با امور خانواده و بهبود بخشی جامعه، مراکزی را برای مشاوره های خانوادگی و ارتقاء سطح مطلوب زندگی ایرانی- اسلامی و آموزش مهارت های زندگی و مواردی که می تواند در بهبود یک زندگی سالم و سازگار و پایدار موثر باشد راه اندازی شود.
کارشناس بهزیستی خدابنده ضمن تأکید بر اینکه قرآن، اولویت مسائل خانواده را مشاوره قرار داده گفت: در قرآن کریم تأکید شده که اگر خانواده دچار اختلاف شد به خویشان و بستگان مراجعه کند و اگر آنها موفق نشدند، داورانی از بین خانواده برای رفع کدورت انتخاب شوند.
این کارشناس قیداری ادامه داد: متأسفانه امروز اولین محل مراجعه متقاضیان طلاق، دستگاه قضایی است؛ اما کاش طلاق به این سرعت وارد سیستم و نظام قضایی نمیشد و خانوادهها راه های دیگری را برای رفع و رجوع مشکلاتشان انتخاب میکردند.
وی افزود: طلاق فقط عهد ازدواج را فسخ میکند؛ اما تعهدات والدینی زن و شوهر باید پس از طلاق باقی بماند زیرا کودکان از این گسست، آسیب زیادی میبینند.
ولی در خصوص دلایل و عوامل افزایش طلاق گفت: ترویج فرهنگ آزادی طلاق، افت ملاکهای اخلاقی، افزایش لائیسم، افزایش پذیرش اجتماعی طلاق، افزایش آزادیهای زنان و اشتغال و اجتماعی شدن آنها از جمله دلایل افزایش طلاق است.
این کارشناس افزایش خشونت، فردگرایی و لذتطلبی، افزایش استرس اجتماعی، معکوس شدن نقشهای زنان و مردان، حمایت نکردن نهادهای مرجع از خانواده، اعتیاد، بیکاری و خیانت را از دیگر دلایل و عوامل افزایش این پدیدهی اجتماعی بشمرد.
نقش مشاوره و روانشناس در کاهش طلاق ۲۴ درصد است
وی در خصوص نقش مشاوره روانشناسی در کاهش طلاق گفت: در خوشبینانهترین حالت، نقش مشاوره و روانشناس در کاهش طلاق ۲۴ درصد است و ۷۶ درصد دیگر طلاقها از سایر متغیرها پیروی میکنند که در اختیار روانشناس و مشاور نیست.
ولی با بیان اینکه با اجرای طرح اورژانس اجتماعی به دنبال کاهش آمار طلاق در شهرستان هستیم، اذعان کرد: کلیه طلاق ها به بهزیستی ارجاع داده می شود و پس از ارزیابی های اولی زوجین به مراکز این طرح برای شرکت در نشست های مشاوره ای معرفی می شوند.
ولی هدف اصلی این طرح را سازش زوجین و کاهش آمار طلاق دانست و عنوان کرد: بعد از برگزاری چندین جلسه مشاوره زوجین اگر مشخص شد که زوجین سازش ندارند به دادگاه معرفی می شوند.
تغییر در نگرش در کاهش طلاق موثر است
این کارشناس با بیان اینکه مسئله ای که باید در طلاق به آن دقت و توجه کنیم بحث تغییری است که در نگرش ها و بینش ها ایجاد شده است افزود: تغییراتی که متاسفانه نتیجه تغییرات فرهنگی دنیا بر کشور اسلامی و دینی ماست و این تغییرات اثر خود را در مسائل و امورات جاری زندگی ما وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه در این نگرش جدید همه چیز بر اساس لذت و لذت جویی شکل می گیرد، گفت: این نوع نگرش در ازدواج و تشکیل خانواده هم به نوعی وارد شده است.
ولی ادامه داد: طبق آمار منتشر شده متاسفانه ۸۰درصد طلاق ها در پنج سال اول و از این ۸۰درصد ۱۵درصد طلاق ها مربوط به سال اول ازدواج است که سال اول ازدواج همان دوران عقدبستگی و یا نامزدی می باشد.
عدم شناخت زوجین از دلایل جدایی آنهاست
وی با اشاره به اینکه یکی از علت های مهم و بزرگ مسلما عدم شناخت کافی می باشد، اضافه کرد: افراد به دلیل لذت گرایی بیشتر دچار هوا و هوس و یا عشق های رمانتیکی می شوند که این مسئله بعد از مدتی برای آنها دلزدگی ایجاد می کند و زمانی که لازم است از عقل و منطق استفاده شود استفاده نمی کند و تحت تاثیر احساسات به شناخت کافی نمی رسد و در نتیجه انتخاب خوب و مناسبی نیستند.
این کارشناس ادامه داد: در این نوع مواقع بعد از اینکه طرفین وارد روابط با یکدیگر می شوند به این نیتجه می رسند که طرف مقابل شخص مورد نظر آنها نیست و به همین دلیل شروع به جدا شدن می کنند.
Δ