نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق آب مایه حیات است، این جمله زیبا و سرشناس را همه ما دیدهایم و میشناسیم و از دیرباز تا به امروز در همه جای محافل گفته شده است.
سالیان سال است که این طلای سفید در جریان زندگی بشریت جاری است و از آن در همه امور کاری و زندگی خود بهرهبرداری میکنیم.
در طی سالهای گذشته تا به امروز زنگ خطر بحران آب و کمبود آن به صدا درآمده است و جان این مایه حیات در خطر است زیرا که با مصارف غیراصولی بشریت از این مایه گرانبها باعث شده است دولتها کارت زرد را نشان بدهند و شایدم کارت قرمز بدهند.
همانطور که کشورمان در یک موقعیت جغرافیایی حساس قرار گرفته است (خشک و نیمه خشک)، این را میطلبد صرفهجویی را جدی گرفته و اگر به گذشتههای دور بنگریم میزان بارشها و نزولات آسمانی به حد کافی شامل حالمان میشد، اما رفته رفته و با گرم شدن زمین مصارف زیادی از آن انجام میشود و این طلای سفید در بخشهای مختلفی مانند خانگی، صنعتی و بهویژه در کشاورزی مصرف میشود.
استفاده از آب بیش از بیش بالا رفته و این امر باعث شده فرونشستهای زمین و چاههای کشاورزی با مشکلات عدیدهای روبرو شوند و خشکسالی به وجود بیاید.
حالا به اینجا میرسیم در محیط و اطراف زندگی شهری شاهد این هستیم که متاسفانه با هدر رفت آب مواجه باشیم و نمونههای آن را میتوان در اهالی کسبه و اصناف و قسمتی را در مصارف خانگی مشاهده کنیم که این امر میطلبد با مدیریت صحیح و کنترل شده آن و مشارکت همهجانبه، صرفهجویی را سرلوحه خود قرار دهیم و قدر این نعمت الهی را بیشتر بداینم.
از مدیران و تلاشگر حوزه انرژی و صنعت آب درخواست میشود نظارتهای بیشتری در این خصوص انجام دهند زیرا که بحران آب در کمین است و باید به درستی از استفاده کنیم.
با هدر دادن آب، آیا آیندهای وجود خواهد داشت؟ قضاوت با شماست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ