۷۰ درصد کارآموزان خدابنده وارد بازار کار می‌شوند

سرپرست مرکز آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای کوثر بانوان شهرستان خدابنده گفت: حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد کارآموزانی که در این مرکز گواهی مهارت دریافت می‌کنند وارد بازار کار می‌شوند و طبق رصدی که انجام می‌شود این امر تحقق می‌یابد.

ابوالفضل بدرلو در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق بیان داشت: مرکز فنی و حرفه‌ای بانوان کوثر خدابنده در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است و این مرکز خدمات مهارت‌آموزی و آموزشی ارائه می‌دهد و جامعه هدف آن خواهران، بانوان سرپرست خانوار، دانشجویان، کارجویان و سایر اقشار جامعه است.

وی با بیان اینکه مرکز فنی و حرفه‌ای بانوان کوثر خدابنده دارای پنج کارگاه فعال است افزود: این مرکز قابلیت این را دارد که حدود صد رشته و شاید بیشتر را داشته باشد.

سرپرست مرکز آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای کوثر بانوان شهرستان خدابنده ادامه داد: این مرکز دارای چارت سازمانی است و کارشناسان آموزشی و آزمونی در آن فعالیت می‌کنند و دارای پنج مربی فعال است که خدمات آموزشی و مهارتی در رشته‌های صنایع دستی، حسابداری، کامپیوتر، طراحی دوخت و صنایع چوب ارائه می‌کنند.

وی اضافه کرد: آمایش‌هایی را انجام می‌دهیم و از این طریق متقاضیان حرفه‌آموزی و آموزشی درخواست خود را اعلام می‌کنند و ما دوره‌های مهارت‌آموزی و آموزش‌های لازم را برای آنان برگزار می‌کنیم.

بدرلو ادامه داد: این مرکز دارای مربیان علمی و با اخلاق و فعال است و سالیانه به دوره‌های باز‌آموزی می‌روند و سعی می‌کنند که سطح دانش خود را در جهت مهارت‌آموزی در رده بالایی قرار بدهند.

سرپرست مرکز آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای کوثر بانوان شهرستان خدابنده تصریح کرد: حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد کارآموزانی که در این مرکز گواهی مهارت دریافت می‌کنند وارد بازار کار می‌شوند و طبق رصدی که انجام می‌شود این امر تحقق می‌یابد.

وی اظهار کرد: از لحاظ امکانات آموزشی این مرکز در سطح بالایی قرار دارد و به‌روز است و در جهت ارتقای مهارت‌ها و ارائه خدمات آموزشی باکیفیت فعالیت می‌کند.

بدرلو تصریح کرد: در تلاش هستیم که امکانات مرکز را ارتقا بدهیم و جامعه هدف ما کسانی هستند که علاقه‌مند به حرفه‌آموزی هستند و با برگزاری دوره‌های آموزشی به آنها ارائه خدمات می‌کنیم.

سرپرست مرکز آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای کوثر بانوان شهرستان خدابنده ادامه داد: آماده‌سازی جوانان دارای علاقه به حرفه‌آموزی جهت ورود به بازار کار، هدف ایجاد مراکز فنی و حرفه‌ای است که زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه طبق رصدها، آموزش‌های انجام شده منجر به اشتغال ۶۰ الی ۷۰ درصدی جوانان شده است گفت: اگر در جامعه‌ای اصول آموزشی خوبی ارائه شود قطعا” جامعه کار پویاتر و آگاهتری خواهیم داشت.

بدرلو با بیان اینکه این مرکز توانسته است بهره‌وری بیشتری برای کارآموزان خود داشته باشد افزود: سعی خواهیم کرد حتما” ارتقا تجهیزات داشته باشیم و در جهت ویرایش استانداردهای آموزشی و جذب نیروی انسانی و هم چنین رشته‌های جدید اقدام و نیروی کارآموزی بیشتری به بازار کار معرفی کنیم.