کشاورزی سهم عمده‎ ای در تولید و اقتصاد کشور دارد

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: کشاورزی سهم عمده‎ ای در تولید و اقتصاد کشور دارد. به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام سید علی موسوی در خطبه های نماز جمعه قیدار با اشاره به فرارسیدن روز معلم، افزود: روز معلم، روز بزرگداشت عشق و ایثار است. تجلیل از کسانی‏که علم را جرعه جرعه در جان‏ها […]

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: کشاورزی سهم عمده‎ ای در تولید و اقتصاد کشور دارد. ۲۴۳۶۸۷۳

به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام سید علی موسوی در خطبه های نماز جمعه قیدار با اشاره به فرارسیدن روز معلم، افزود: روز معلم، روز بزرگداشت عشق و ایثار است. تجلیل از کسانی‏که علم را جرعه جرعه در جان‏ها جاری می‏کردند معلم یعنی کسی که در دل انسان یک چراغی روشن می کند و او را از جهالت به تعلیم و تعلم رهنمون می شود.

وی ادامه داد: نخستین و اساسی‏ترین نشانه معلم نمونه، برخورداری او از سوز و گداز «انسان‏ سازی» است. معلم نمونه همه وجودش سرشار از سوز و گداز سازندگی است. عاشق تربیت است چنین معلمی به مدرسه و کلاس عشق می‏ ورزد؛ زیرا او در چنین محیطی بهتر و کامل‏تر می‏تواند به هدف انسان‏سازی خود برسد. ویژگی یگانه معلم نمونه انسان، پیامبر اکرم(ص)، سوز و عشق به هدایت و ارشاد انسان‏ها بود.

موسوی گفت: معلّم با روح و جان دانش آموز سروکار دارد و رابطه دانش آموز با معلّم یک رابطه باطنی و معنوی است  به همین جهت به عنوان یک الگوی محبوب پذیرفته می شود. و تمام صفات، خلقیات و حتی رفتار ظاهری او نیز به شاگردان منتقل می شود. معلمان خوب فرهنگ سازان ، هدایتگران ، تمدن ساز ان و تربیت کنندگان انسان های صالح هستند.

امام جمعه قیدار گفت: علامه شهید استاد مطهری از همین طایفه مقدس است که در سنگر تعلیم و تعلم به قله های رفیعی دست یافت تا آنجا که معمار کبیر انقلاب اسلامی همه آثارش را مفید می داند و به بهره برداری از ان توصیه می کند.

موسوی افزود: مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پربرکتش، ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است و از این طریق با کج روی ها و انحرافات و جریان التقاط مبارزه سر سختانه نمود.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی های بارز استاد صداقت و خلوص است هیچ وقت دروغ بر زبان و قلم وی جاری نشد. هیچوقت در مورد دین خدا با دنیا معامله نکرد آثار ایشان هم فکر را احیاء می کند و هم دل را راضی می کند. و معلم و استاد خوب کسی است که هم از قوای فکری استفاده کند و هم از قوای قلبی و نورانیت باطن و استاد مطهری این گونه بودند.

روز عقیدتی و سیاسی در سپاه

موسوی با بیان اینکه سالروز شهادت استاد  علامه شهید مرتضی مطهری در سپاه به اسم هفته عقیدتی سیاسی نام گذاری شده است، گفت: وجود دو مجموعه عقیدتی و سیاسی در سپاه مانع نفوذ افکار منحرف و آلوده به مجموعه سپاه شد و سپاه پاسداران، را به  دژی نفوذناپذیر در برابر هر خطر و توطئه تبدیل ساخته طوری که تحرکات دشمن را رصد می کند و به موقع تشخیص داده و واکنش به هنگام و مناسب به آنها می دهد.بنابر این عقیدتی و سیاسی دو رکن هدایتگر در سپاه است که مسئولیت خطیرآن برعهده نماینده مقام معظم رهبری درسپاه گذاشته شده است.

روز سوم شعبان ولادت حضرت امام حسین(ع)، روز پاسدار

امام جمعه قیدار افزود: روز سوم شعبان سالروز ولادت حضرت امام حسین(ع)، روز پاسدار  نام گذاری شده است. چنین نام‏گذاری با تدبیر را، باید تحسین کرد و به تمامی پاسداران انقلاب اسلامی ایران، این روز را تبریک می گویم.

موسوی گفت: حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، بزرگ ‏پاسدار اسلام است. که با تمام داشته‏ هایش  از اسلام پاسداری کرد و زیباترین، ماندگارترین و اثربخش‏ ترین حماسه‏ های تاریخ را در کربلا خلق کرد و برای همیشه الگوی پاسداری از اسلام و قرآن شد. انتخاب سالروز ولادت امام حسین علیه السلام به‏عنوان «روز پاسدار»، به همگان این پیام را دارد که پاسداران با همه داشته هایشان برای پاسداری از اسلام و انقلاب اسلامی آماده اند.

وی ادامه داد: نقش سپاه پاسداران در حفظ و پیشبرد انقلاب، تبدیل ایران به یک قدرت برتر منطقه ‏ای، شکل‏ دهی به جبهه مقاومت و به شکست کشیدن سیاست‏ های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه، نقش  اصلی‏ و کلیدی است.

امام جمعه قیدار  با اشاره به چهارم شعبان میلاد حضرت ابولفضل(ع) روز جانباز، گفت: حضرت عباس،فداکاری بی‏مانند درتاریخ بشری‏ و  بزرگ‏جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود و راه و رسم عاشقی و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت. سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع)، روز جانباز نام‏گذاری شد و چه نامگذاری زیبایی بود.

موسوی افزود: جانبازان و خانواده های آنها، دین بزرگی بر گردن جامعه ما دارند. آنان از مال و جان خویش گذشتند و تمام هستی خویش را در طبق اخلاص نهادند. حال مهم‏ترین وظیفه جامعه در قبال جانبازان، احترام و گرامی داشتن دستاوردهای ایثار ایشان است. جمهوری اسلامی، نظام ولایت فقیه، استقلال، آزادی و حاکمیت دین، دستاوردهای ایثار آنان است برای یک جانباز دست نداشتن یا چشم نداشتن و پا نداشتن آزار دهنده نیست آنچه یک جانباز با بیش همه آزار می دهد این است که ببیند دستاوردهای ایثارش، ارزش ها و حجاب و عفاف و … لگد مال می شود و از بین می رود.

پنجم شعبان میلاد با برکت امام سجاد(ع)

وی در ادامه به پنجم شعبان میلاد با برکت امام سجاد(ع)اشاره کرد و گفت: اکثر تاریخ نگاران و سیره‏نویسان در رابطه با امام سجاد(ع) بیشتر بر ابعاد عرفانی و معنوی زندگی آن امام همام تأکید کردند و به سبک و سیره سیاسی امام سجاد(ع) کمتر پرداختند و گاهی ‏ترویج شده که امام سجاد(ع) به‏خاطر بیماری‏شان به‏دور از مسائل سیاسی و اجتماعی عصر خود بوده‏اند.

امام جمعه قیدار افزود: این برداشت نسبت به ساحت مقدس این امام شجاع و خستگی ناپذیر ظلم بزرگی است! قاطع ترین دلیل بر مبارزات سیاسی آن حضرت، خطبه ‏های افشاگرانه امام سجاد(ع) در کوفه و شام و موضع سازش‏ ناپذیر امام با ستمگران و برخورد ایشان با عالمان درباری است.

شهادت ۹ نفر از مرزبانان کشور در درگیری با اشرار

موسوی با تسلیت شهادت مرزبانان کشورمان در مرز میرجاوه، ادامه داد: تعدادی از مرزبانان عزیزمان در درگیری با اشرار در منطقه مرزی میرجاوه به شرف شهادت نائل آمدند که یاد و خاطره این شهدای عزیز را گرامی می داریم و به محضر ولی امر مسلمین و مردم عزیز ایران و خانواده های محترمشان تسلیت عرض می کنیم و با توجه به این که حمله از مرز پاکستان شده باید دولت پاکستان پاسخگوی این اقدامات جنایتکارانه  باشد.

امام جمعه قیدار با اشاره به روز ۱۱ اردیبهشت روز کار و کارگر، گفت: ستون اصلی تولید در جامعه کارگر است و باید تولید داخلی و کارگران تقویت شوند اگر دنبال تقویت کشور هستیم بدون حضور کارگر انجام پذیر نیست.

موسوی افزود: اگر می خواهیم اقتصاد مقاومتی محقق شود و تحریم ها و تهدیدات دشمنان به فرصت تبدیل شود باید مسئولان بیش از گذشته از این قشر زحمتکش حمایت کنند.این هم زمانی میسر است که کارگر اولا شغل و ثانیا امنیت شغلی داشته باشد. و این وظیفه مسئولین است که در این جهت تدبیری اتخاذ کنند تا کارگر بتواند با خاطری آسوده در عرصه تولید و خلاقیت قدم بر دارد.

وی ادامه داد: کشاورزی سهم عمده‎ای در تولید و اقتصاد کشور دارد لذا باید با یک فکر اساسی و کارشناسی زمینه حمایت گسترده از زحمات کشاورزان را فراهم کرد. باید با حمایت اصولی، انگیزه تلاش و افزایش تولید را در کشاورزان بالا برد.