نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان خدابنده در جلسه کار گروه بانوان و شورای قشر و حلقه مربیان صالحین سپاه شهرستان خدابنده با تاکید بر آگاهی والدین از فضای مجازی گفت: در حال حاضر بیشترین مشکلات خانواده ها از عدم آگاهی والدین در استفاده از فضای مجازی نشأت می گیرد و بیخبری و غفلت والدین، آثار منفی و […]
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان خدابنده در جلسه کار گروه بانوان و شورای قشر و حلقه مربیان صالحین سپاه شهرستان خدابنده با تاکید بر آگاهی والدین از فضای مجازی گفت: در حال حاضر بیشترین مشکلات خانواده ها از عدم آگاهی والدین در استفاده از فضای مجازی نشأت می گیرد و بیخبری و غفلت والدین، آثار منفی و مخرب فضای مجازی را دو چندان میسازد.
به گزارش اشراق24،امروز مریم ایزد فر در جلسه کار گروه بانوان و شورای قشر و حلقه مربیان صالحین سپاه شهرستان خدابنده با تاکید بر اگاهی والدین از فضای مجازی گفت: در حال حاضر بیشترین مشکلات خانواده ها از عدم آگاهی والدین در استفاده از فضای مجازی نشأت می گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه والدین به حضور فرزندان در فضای مجازی گفت: افزایش شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بر ارتباطات کلامی و عاطفی در خانوادهها اثر گذاشته و حتی گاهی فاصلههای جدی میان نسلها ایجاد کرده است.
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان خدابنده تصریح کرد: جوانان و فرزندان بیش از دیگر اقشار جامعه در خطر دامهای فضای مجازی قرار دارند، چرا که فاقد تجربیات لازم هستند و بیشتر مبنی بر احساسات عمل میکنند.
وی اظهار کرد: غفلت خانوادهها نیز اثر دو چندانی بر گرایش جوانان به فضاهای مجازی دارد، از این رو ارتقای سطح آگاهی والدین از فضای مجازی نقش موثری در کاهش آسیب فرزندان دارد.
ایزد فر خاطرنشان کرد: هرچند فضای مجازی دارای مزیتهایی برای توسعه ارتباطات و تبادل علم دارد، اما متاسفانه گاهی آسیبهای جدی در پی دارد که بر شخصیت و رفتار و روحیات آنها اثر منفی میگذارد.
وی گفت: بیخبری و غفلت والدین، آثار منفی و مخرب فضای مجازی را دو چندان میسازد و لطمات جبران ناپذیری را به خانواده و جامعه وارد میسازد.
این مسئول بیان کرد: اگر والدین با صمیمیت و دوستی خود را در کنار فرزندان و به ویژه نوجوانان و جوانان که در معرض آسیبهای بیشتری هستند، باشند و با شناخت کافی نسبت به فضای مجازی و پیشرفتها و تحولات اخیر در جهان ارتباطات فرزندان را همراهی کنند، قطعا مشاورهها و راهنماییهای والدین میتواند اثرگذار باشد.
ایزد فر عنوان کرد: یکی از دغدغههای والدین در شرایط فعلی فضای مجازی و اینترنت و شبکههای مختلف اجتماعی است که گاه فضای ناسالمی را به همراه دارد، این فضا، محیط امن خانواده را به چالش میکشاند و به همین واسطه باید آموزشهای لازم به خانوادهها ارائه شود.
وی تصریح کرد: وقتی نوجوان و جوان متوجه عدم آگاهی والدین از پیشرفتها و فضای مجازی میشود، بالطبع آزادی بیشتری در مواجهه با این فضا احساس میکند و چه بسا سر از شبکههای انحرافی در بیاورد، اما وقتی متوجه سطح آگاهی والدین باشد و خود را در معرض نظارت همراه با دوستی و صمیمیت والدین ببیند، کمتر به سمت شبکههای اجتماعی ناسالم گرایش پیدا میکند.
ایزدفر خاطرنشان کرد: رسانهها نیز نقش موثری در آگاه بخشی جامعه دارند و باید جوانان را نسبت به فضای ناسالم برخی از فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی آگاه کنند تا نسل پویا و آیندهساز این جامعه گرفتار انحرافات و دامهای در کمین نشوند.
این مسئول در پایان سخنان خود به طلاق نیز اشاره کرد: یکی دیگر از آسیب های جدی در جامعه امروزی طلاق است که متاسفانه رو به افزایش است و یکی از دلایل عمده آن،استفاده نا صحیح از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است.
Δ