اقدامات گارد ویژه پلیس آذربایجان در تخریب مظاهر اسلامی و ایجاد خفقان بر جامعه شیعی به شدت محکوم است/استقلال هر كشوري بر پژوهش و توليد علم استوار است

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: اقدامات گارد ویژه پلیس آذربایجان در تخریب مظاهر اسلامی و ایجاد خفقان بر جامعه شیعی به شدت محکوم است و باید به این اقدامات خصمانه ضد اسلامی و مغایر به حقوق بشر خاتمه دهد و زندانیان در بند را آزاد نماید. به گزارش اشراق24،حجت الاسلام طالبی […]

13930125000711_PhotoA[1]امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: اقدامات گارد ویژه پلیس آذربایجان در تخریب مظاهر اسلامی و ایجاد خفقان بر جامعه شیعی به شدت محکوم است و باید به این اقدامات خصمانه ضد اسلامی و مغایر به حقوق بشر خاتمه دهد و زندانیان در بند را آزاد نماید.

به گزارش اشراق24،حجت الاسلام طالبی در خطبه های نماز جمعه شهر قیدار با تسلیت به به مناسبت شهادت امام رضا(ع) اظهار کرد: از جمله ويژگي هاي نيکوي امام رضا(ع) این بود که به اعضاي خانواده ي خويش محبت مي نمودندو تا آنجا این مسئله برای حضرتشان از اهمیت برخوردار بود که در فرمایشی شرط کمال در ايمان فرد را محبت و مهرباني با اعضاي خانواده بیان کردند.

وی افزود: در آستانه دو انتخابات مهم خبرگان و مجلس شوراي اسلامي در اسفند ماه سال جاري قرار کرفتیم، کشور کم کم حال و هوای انتخاباتی به خود می گیرد عوامل اجرايي و ناظرين شوراي نگهبان، جريانهاي سياسي هم آرايش انتخاباتي به خود گرفته و در پي تدارك برگزاری انتخابات هستند.

امام جمعه قیدار ادامه داد: هر تلاشی از هر کسی با هر گرايش سياسي کع بر شكوه و گرماي انتخابات بیافزايد و تنور انتخابات را گرم ‏كند تا آن‏جا كه مغاير و در تقابل با آرمانها و منافع ملي نباشد،پسندیده و ارزشمند است همه باید منافع ملي و ترجيح آن بر منافع جناحي و قشري، اصل قرار دهند و در راستاي اصول و مباني نظام و انقلاب و قانون اساسی حرکت کنند. عوامل اجرايي و نظارتي از دخالت دادن گرايشات سياسي خود در جریان انتخابات، به شدت بپرهیزند که اگر گرایشات و منافع حزبی و جناحی را بر منافع ملی ترجیح دهند خاطرات تلخ و غيرقابل جبراني را به‏ دنبال داشته باشد.

وی افزود: در همين راستا لازم است بار دیگر يادآور کنم كه افراد و حزب ها و جریان های سیاسی از هجمه های كور به نهادهاي قانونی مثل شوراي محترم نگهبان و يا ايجاد ترديد در نتیجه انتخابات به شدت خوداری کنند و بدانند که آحاد مردم شريف ايران با تجربه حدود 36 انتخابات پس از پيروزي انقلاب، رصدكننده و قضاوت‏ كننده هوشمندي هستند كه با تيزبيني و حساسيت لازم، مواضع و عملكردها را به‏ خوبي زير نظر خواهند.

امام جمعه قیدار به سرکوب شیعیان در جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: ظهر روز پنجشنبه 5 آذر با سلاح گرم به حسینیه شیعیام شهرک نارداران در نزدیکی حرم بی بی رحیمه خواهر امام رضا علیه السلام در نزدیکی باکو یورش برد و تعدادی از شیعیان را به شهادت رساند و عده ای از عزاداران حسینی را دستگیر کرد و نیروهای پلیس نارداران را محاصره و تمامی راه های منتهی به نارداران را بسته و منطقه را ترس و وحشت فرا گرفته و چند روز است که برق منازل قطع شده و خانه به خانه پلیس منازل را بازرسی می کند و زنان و کودکان بی دفاع مورد ضرب و شتم قرار می گیرند.

وی افزود: کشور آذربایجان بیش از 85 درصد شیعه می باشد و دومین کشور شیعه نشین است در این حادثه تاسف بار و غم بار جریانی مشکوک خارج از نیروهای امنیتی آذربایجان از قبیل عوامل وهابی و سلفی و اسرائیلی نقش داشته است.

طالبی ادامه داد: اقدامات گارد ویژه پلیس آذربایجان در تخریب مظاهر اسلامی و ایجاد خفقان بر جامعه شیعی به شدت محکوم است و باید به این اقدامات خصمانه ضد اسلامی و مغایر به حقوق بشر خاتمه دهد و زندانیان در بند را آزاد نماید.

وی به 25 آذر روز پژوهش نیز اشاره کرد و گفت: پژوهش از اهمیت ویژه ای برخوردار است به صورتی که اگر پژوهشي صورت نگيرد، دانش بشري دچار سكون و ركود خواهد شد. بدون پژوهش،امور آموزشي از پويايي و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود.

طالبی ادامه داد: پژوهش موتور محرک رشد و توسعه جامعه در همه زمینه ها اعم از فرهنگ و اقتصاد و سیاست و … است و پژوهش يكي از اساسي‌ترين نيازها براي رسیدن به پيشرفت و توسعة همه جانبة يك كشور است و قدرت و استقلال هر كشوري بر پژوهش و توليد علم استوار است.

وی افزود: اهمیت پژوهش در یک موضوع غیر قابل انکار و یکی از ارکان جدایی ناپذیر دانش بشری در تاریخ بوده است اگر به زندگی علما و بزرگان دینی گذرا مروری داشته باشیم روشن خواهد شد که روح پژوهش در جریان زندگی آنها فعال بوده است.

طالبی ادامه داد: حوزه های علمیه و دانشگاه ها مهم ترین مراکز تولید علوم هستند و نقش مهمی در تغذیه فکری و برطرف ساختن نیازهای جامعه اسلامی را بر عهده دارد، باید فعالیت های پژوهشی در آنها نهادینه شود و پايه و زيربناي اقتدار آينده ما؛ قدرت علمي‏ است و قدرت سياسي و اقتصادي و فرهنگي؛ در گرو قدرت علمي‏ است

امام جمعه قیدار افزود: یک از مهم ترین دغدغه های رهبر معظم انقلاب رشد علمی و بحث تحقیق و پژوهش است که د راین زمینه می فرمایند:«يكي از نقشه‏هاي مهمّ دشمن، متوقّف‏كردن حركت علمي در كشور است. خب، وقتي اين‏را فهميديم، برمي‏گرديم به دانشگاه؛ اينجا آن مديريّت جهادي كه ما عرض كرديم، معنا پيدا مي‏كند، ….من عقيده‏ام اين است كه كار علمي در دانشگاه و در كشور بايد جهادي باشد؛ كار علميِ جهادي انجام بگيرد».

وی به هفته وقف نیز اشاره کرد و گفت: وقف یک سنت حسنه ای است که به اشکال مختلف در تاریخ بشر وجود داشته و اسلام ان را با تأکیدات فراوان در مسیری روشن و هدفدار قرار داد.

طالبی افزود: يكى از بارزترين مصداق هاى تزكيه ، صدقه است و كاملترين مصداق صدقه ، وقف است كه به واسطه آن ، اصل مال انسان ثابت مى ماند و فرع ( منافع ) آن نيز با دوام و ثباتِ آن اصل ، جريان خواهد داشت و هيچ صدقه اى چون (وقف ) چنين مزيّتى جاودانه ندارد؛پس وقف چشمه همیشه جاری است.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین تمهیدات دین اسلام در راستای دور اندیشی و تأمین آینده مسلمین پایه ریزی سنت حسنه وقف است.نخستین واقف خود پیامبر صلی الله علیه و آله و خاندان آن حضرت می باشند باید پیروان آن ها نیز اقتداء به پیامبر و اهل بیت او کنند.

طالبی اضافه کرد: امیر المومنین(ع)یکی از پر درآمد ترین افراد زمان خودش بود از خود حضرت نقل شده است که «صدقتی الیوم لو قسمت علی بنی هاشم لوسعهم» اما این شخص پر درآمد فقیرانه ترین زندگی داشت زیرا همه را در راه خدا می داد.

امام جمعه قیدار ادامه داد: راوی می گوید حضرت به دست مبارکش چاه حفر کرد آب مثل گلوی شتر از این چاه بیرون زد و لب چاه نشست و کاغذ خواست ونوشت این چاه از طرف علی بن ابی طالب برای فلان اشخاص وقف است.