نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه علمی کاربردی و استاد دانشگاه قیداری با بیان اینکه ماهیت رشته های فنی و حرفه ای و علمی کاربردی،نخبه پروری و تربیت کار آفرین است اظهار کرد: 70درصد فارغ التحصیلان این رشته ها با توجه به اینکه 60 درصد آموزش های آنها عملی و 40درصد آنها به صرت تئوری است،بلافاصله وارد بازار کار […]
رئیس دانشگاه علمی کاربردی و استاد دانشگاه قیداری با بیان اینکه ماهیت رشته های فنی و حرفه ای و علمی کاربردی،نخبه پروری و تربیت کار آفرین است اظهار کرد: 70درصد فارغ التحصیلان این رشته ها با توجه به اینکه 60 درصد آموزش های آنها عملی و 40درصد آنها به صرت تئوری است،بلافاصله وارد بازار کار می شوند.
محمدرضا احمدی در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 اظهار کرد: ۱۶ آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان هوشیار و آگاه ایران زمین در برابر استعمار خارجی و استبداد و خودکامگی داخلی در دفتر تاریخ این مرز و بوم به یادگار ثبت شده است.
وی افزود: دلیل اهمیت نهاد دانشگاه و دانشجویان به عنوان قشر جوان، مطالبه گر متفکر و صاحب تخصص، این است که جهت دهی و هدایت فکری جامعه از سوی دانشگاه و عناصر دانشگاهی و تحصیل کرده انجام می گیرد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرستان خدابنده ادامه داد: دانشگاه به مثابه مغز است که در قله و رأس جامعه قرار داشته و از طریق انتقال آگاهی و علم به پیکر اجتماع، مثل یک ناخدا برای کشتی، جامعه را در جهت اهداف خود هدایت و تأثیرگذاری زیادی بر آحاد افراد جامعه به جای می گذارد.
استاد دانشگاه قیداری ادامه داد: مردم عادی به افراد دانشگاهی و صاحب علم، اعتماد بیشتری دارند و سخنان و تحلیل های آنان را سخنانی مستند و علمی می انگارند و تحریک دانشجویان، تحصن، تجمعات، اقدامات ساختارشکنانه، نقدهای رادیکال بدون آگاهی از واقعیت های میدانی و … از جمله تاکتیک های دشمنان برای به غلیان آوردن احساسات پاک دانشجویان هستند.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای خدابنده با بیان اینکه ماهیت رشته های فنی و حرفه ای و علمی کاربردی،نخبه پروری و تربیت کار آفرین است اظهار کرد: 70درصد فارغ التحصیلان این رشته ها با توجه به اینکه 60 درصد آموزش های آنها عملی و 40درصد آنها به صرت تئوری است،بلافاصله وارد بازار کار می شوند.
وی درباره اهمیت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها گفت: کرسی های آزاد اندیشی زمینه ای برای رویاروییِ فکری و اندیشه ایِ افراد با دیدگاه های مختلف و شنیدن حرف های یکدیگر توام با آرامش را فراهم می کند.
احمدی ادامه داد: طبیعتا اگر چنین بستری وجود نداشته باشد. افراد نسبت به دیدگاه های طرف مقابل تصوری دارند که خودشان ساخته اند و در اغلب موارد، غیرِ واقعی و تحت تاثیر گزاره های غلط شکل گرفته است، گفتگو بر سر این دیدگاه ها موجب نزدیکی نگاه های مختلف نسبت به یکدیگر شده و بسیاری از مشکلات برطرف می شود.
این مسئول درباره این سئوال که تعریف شما از نفوذ دشمن چیست و کدامیک از نفوذها (فرهنگی.سیاسی.اقتصادی و امنیتی) در کمین دانشگاه ها قرار دارد تصریح کرد: به نظرم، نفوذ دشمن بیشتر در بحث فرهنگی واقتصادی است چون دشمن امروزه ازطریق ماهواره وشبکه های مجازی تاثیر بسیاری بر مردم کشورمان گذاشته ودیدگاه اکثر خانواده ها را به سمت غرب گرایش داده است.
احمدی در پاسخ به این سئوال که دانشگاه در انتخابات آینده (مجلس شورای اسلامی) چه نقشی دارد گفت: دانشگاه در انتخابات مجلس شورای اسلامی تاثیر بسزا و مهمی دارد زیرا با انتخاب نماینده از سمت خودشان با داشتن توانایی و لیاقت فرد مورد انتخاب در مجلس حضور پیدا می کند و می تواند در توسعه پیشرفت و حل مشکلات دانشجویان خیلی تاثیر بگذارد و کمک های بسیار زیادی برای حل مشکلات داشته باشند.
احمدی در پایان سخنان خود تصریح کرد: دیدار صمیمی رئیس مرکز با دانشجویان و پذیرای با گل و شیرینی از آنها، برگزاری شب شعر با هماهنگی و همکاری دانشگاههای آزاد و پیام نور قیدار و دیدار دانشجویان با امام جمعه از جمله برنامه هایی است که برای روز دانشجو در نظر گرفته شده بود که به دلیل بارش برف و برودت هوا امروز برگزار نشد و در روزهای آینده برگزار می شود.
Δ