دشمن برای انتخابات آینده ایران نقشه و طرح دارد

امام جمعه شهر قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: دو انتخابات آینده مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از مهمترین انتخابات کشور است دشمن پس از انقلاب هر زمانی انتخاباتی در کشور بوده مورد طمع دشمن بود و دشمن به دنبال شیطنت و بهره برداری بوده است در این انتخابات هم دشمن نقشه […]

13930125000711_PhotoA[1]امام جمعه شهر قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: دو انتخابات آینده مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از مهمترین انتخابات کشور است دشمن پس از انقلاب هر زمانی انتخاباتی در کشور بوده مورد طمع دشمن بود و دشمن به دنبال شیطنت و بهره برداری بوده است در این انتخابات هم دشمن نقشه و طرح دارد.

به گزارش اشراق24،حجت الاسلام سید علی طالبی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر قیدار به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان گردانهای بسیج اشاره کرد وگفت:شجره طيبه بسيج در طول سالهاى بعد از انقلاب اسلامى بارها و بارها مدال افتخار را از ولى فقيه زمان دريافت داشته است و در طول سالهاى اخير نيز مقام معظم رهبرى بارها از خدمات ارزنده مجموعه بسيج تقدير كردند و مدال افتخار «كليد طلايى حل مشكلات كشور» را به اين مجموعه دادند و بسيج را نسبت به دوستان انقلاب اميدآفرين و براى دشمنان بيم‏آفرين معرفی نمودند.

وی افزود: معمولا بيانات رهبر معظم انقلاب در جمع بسيجيان از جمله مهمترين مسائل انقلاب و مسائل كشور است. بيانات اخير ايشان كه در جمع فرماندهان بسيجى كشور نيز صورت گرفت، از جمله مهترين بيانات اخير ايشان بود یکی از نکات مهم مقام معظم رهبری در این دیدار اشاره به برنامه ریزی جبهه استکبار بود.

امام جمعه قیدار ادامه داد: در این بیانات مقام معظم رهبری برای چندمین بار باز به پروژه ی نفوذ دشمن در جنگ نرم اشاره کردند و «نفوذ موردی» و «نفوذ شبکه‌ای و جریانی» را دو روش عمده‌ی طراحان و برنامه‌ریزان این پروژه برشمردند. و در تبیین نفوذ موردی : در این شیوه، عناصر نفوذی با زدن ماسکِ رفتاری یا گفتاری و در چهره‌ی دوست، در خانه‌ی افراد مورد نظر یا دستگاه و تشکیلات فرد مسئول ورود می‌کنند.

وی افزود:رهبر انقلاب «نفوذ جریانی و شبکه‌ای» را خطرناک‌تر از روش‌های دیگر خواندند و افزودند: در این روش، دشمن عمدتاً با دو وسیله‌ی «پول و جاذبه‌های جنسی» در درون ملّت و در داخل کشور شبکه‌سازی می‌کند تا آرمان‌ها، باورها، و در نتیجه سبک زندگی را تغییر دهد.

طالبی ادامه داد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مسئولان، مدیران، نخبگان و افراد مؤثر در تصمیمات کلان را هدف‌های مشخص پروژه‌ی نفوذ دانستند و «مسائل حاشیه‌ای» را مکمل جریان نفوذ خواندند و افزودند: در این قضیه، کسانی که بر ارزش‌ها و اصالت‌ها پای می‌فشرند به افراطی‌گری و تندروی متهم می‌شوند تا در سایه‌ی سکوت آنها و تضعیف تدریجی ارزش‌ها و آرمان‌ها، زمینه‌ی تحقق اهداف پروژه‌ی نفوذ فراهم شود.

وی ادامه داد: سومين اجلاس سران مجمع عمومي كشورهاي صادركننده گاز در هفته ای که گذشت در سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي با حضور رؤساي 9 كشور در تهران برگزار شدحضور این کشورها در اين اجلاس، حاكي از اهميت و وزن غيرقابل انكار جمهوري اسلامي ايران در مسائل منطقه و بين‏المللي است. اين مجمع سال‏ها به‏ طور پراكنده و در دل سازمان اوپك فعاليت مي‏كرد، اما از سال 1387 هجري شمسي‏ و با پيشنهاد رهبر معظم انقلاب به‏ صورت يك سازمان مستقل درآمد .

طالبی افزود: از جمله مسایل مهمی که در هفته گذشته اتفاق افتاد دیدار برخی از روسای این کشور ها با مقام معظم رهبری بود که مهمترین آن ها دیدار رییس جمهور روسیه بود که آقای پوتین به‌محض رسیدن به ایران، مستقیماً از فرودگاه به دیدار رهبر انقلاب آمدند. این اقدام ایشان، براساس قرار و خواسته‌ی قبلی خود ایشان بود. که اولین اقدامی که در ایران انجام می‌دهد، دیدار با مقام معظم رهبری باشد و بعد از آن برای شرکت در اجلاس برود.

وی ادامه داد: این اقدام از طرف ایشان، دارای معنا و مفهوم بسیار مهمی است ایشان خواستند هم به جمهوری اسلامی ایران و هم به دنیا و محافل بین‌المللی اولا اهمیت این سفر را نشان بدهند و ثانیاً این که کدام بخش از سفر برایشان از اهمیت بیشتری برخوردار است.

طالبی اضافه کرد: به نظر صاحب نظران این ملاقات که در فضای بسیارصمیمی برگزار شد و به مدت ۲ ساعت به طول انجامید در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در طول ۳۷ سال، ملاقاتی با این کیفیت و با این اهمیت و با این محتوا، وجود ندارد و خود نوع هدیه ای که برای مقام معظم رهبری آورده بودند، یعنی قرآن کریم خود به‌نوعی اظهار علاقه و نشان‌دهنده‌ی سطح دوستی ایشان با رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: در این دیدار مطالب بسیار مهم و استراتژیک، درباره‌ی روابط دوجانبه در حوزه های مختلف و مسائل منطقه‌ای و همکاری‌های بین‌المللی، مورد بحث قرار گرفت و این دیدار یک «نقطه‌ی عطف» در روابط کشور ایران به‌عنوان قدرت اول منطقه و کشور روسیه به‌عنوان یک ابرقدرت نظامی تأثیرگذار بین‌المللی و عضوشورای امنیت خواهد بود و  در در این دیدار آقای پوتین ایران را متحد مطمئن و قابل تکیه در منطقه و جهان برشمرد.

طالبی ادامه داد: این همکاری‌ها می‌تواند بین کشورهای صادرکننده‌ی گاز یا به تعبیر امروز، «اوپک گازی» نیز گسترش باید. می‌دانید که ایده‌ی اوپک گازی نیز برای اولین‌بار توسط مقام معظم رهبری در ملاقات قبلی ایشان با آقای پوتین مطرح شد. در آن دیدار که آقای پوتین برای اجلاس دریای خزر به ایران آمده بود و اولین ملاقاتش با مقام معظم رهبری بود، حضرت آقا فرمودند خوب است که این کشورهای دارنده‌ و صادرکننده‌ی گاز، یک اوپک گازی داشته باشند. امروز خوشحالیم از اینکه این دیدگاه استراتژیک مقام معظم رهبری عملی شده است.

وی افزود: یک جلد کلام‌الله مجید، که از نسخه‌های قدیمی قرآن در روسیه بود، هدیه‌ی ویژه‌ی آقای پوتین به رهبر انقلاب بود. فارغ از اینکه خصوصیات این نسخه از قرآن چیست، به نظر من نکته‌ی مهم این است که رئیس‌جمهور کشوری که اکثریتش مسیحی ارتدکس هستند (البته دین دوم روسیه همان اسلام است).

طالبی سپس به شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس  در ۱0 آذر(1316 ه ش)اشاره کرد و گفت: فقيه مجاهد و عالم پرهيزگار آيت‏اللّه سيدحسن مدرّس از چهره‏هاى درخشانى است كه زندگى و رفتار و نيز جهت‏گيرى‏هاى وى در عرصه سياسى و اجتماعى مى‏تواند براى مشتاقان حق و حقيقت و شيفتگان فضايل، الگوی خوبى باشد.

وی افزود: مدرس نمونه بارزی از تجلی شجاعت و شهامت بود با عزمی راسخ مانند کوهی استوار در مقابل ستمگران عصر به مقابله برخاست در آن ظلمت و تاریکی که بر مجلس آن عصر حاکم بود مانند خورشید درخشید.

طالبی ادامه داد: مدرس ابر مردی بود که بیرق مبارزه را در آن دوران خفقان به تنهائی به دوش کشید و همه بیگانگان را تحقیر کرد و صراحت بیان، نفوذ ناپذیری، عدالت خواهی و مخالفت با امتیاز طلبی و تبعیض از جمله ویژگی های بارز شهید مدرس بود و نمایندگان مجلس باید از صفات بر جسته شهید مدرس الگوی بگیرند و با الگو قرار دادن ایشان در استقلال خواهی ،شجاعت ،مرعوب نشدن در مقابل دشمنان و آلوده نشدن به فساد ، راه و یاد او را زنده نگه دارند.

وی ادامه داد: دو انتخابات آینده مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از مهمترین انتخابات کشور است دشمن پس از انقلاب هر زمانی انتخاباتی در کشور بوده مورد طمع دشمن بود و دشمن به دنبال شیطنت و بهره برداری بوده است در این انتخابات هم دشمن نقشه و طرح دارد.

طالبی به اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: اربعين به‏ واقع تكميل انقلاب عاشوراست فرصتي ويژه است برای تجدید پيمان و عهد با امام و ولي خدا. حضور در پياده‏روي‏هاي اربعين حسيني در حقيقت حضور در همايش عظيم و عمومي براي تجديد عهد با امام معصوم(ع) است در این همایش عظیم همه به سمت يك مقصد كه امام معصوم(ع) است، در حركت هستند.

وی افزود: مردم در روز اربعین با پاي پياده مي‏ آيند تا بگويند براي دفاع از ولايت تا پاي جان ايستادگي مي‏كنند و اين انسجام و وحدت و همدلی و ایثارگری و فداکاری قطعاً تلنگر مرگبار و تكان‏دهنده‏اي براي گروهكهاي‏ تروريستي‏ همچون داعش خواهد بود. بنابراين اربعين حسيني امروز دژي مستحكم در برابر ظلم، استبداد و فرقه‏هاي‏ تروريستي و گمراه است.

امام جمعه قیدار به 12 آذر،سالروز تصويب قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران (1358 ه ش)و روز قانون اساسي اشاره کرد و گفت: منشور اصلي جمهوري اسلامي؛ قانون اساسي‏ است که حاصل مجاهدت ها و تلاش های مردم ایران به رهبری حضرت امام راحل و حاصل خون هزاران شهید می باشد که پس از پنجاه روز بعد از پيروزي انقلاب، نظام سياسي كشور به‏وسيله رفراندوم و حضور بی نظیر مردم رأي عجيب و تاريخي آنها تعيين شد و علاج اساسي دردها و مشکلات كشور؛ در عمل مسؤولانه و مخلصانه به قانون اساسی است که همه باید پاینبند به این منشور اساسی باشند.