نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرمانده سپاه خدابنده از علمی کردن کشاورزی در این شهرستان خبر داد و گفت: بسیج مهندسین کشاورزی فرصت مغتنمی برای جهادکشاورزی شهرستان خدابنده در راستای ارتقای کشاورزی و افزایش تولید است. به گزارش اشراق۲۴،همزمان با بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) کارگروه علمی کردن کشاورزی در خدابنده با حضور رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی […]
فرمانده سپاه خدابنده از علمی کردن کشاورزی در این شهرستان خبر داد و گفت: بسیج مهندسین کشاورزی فرصت مغتنمی برای جهادکشاورزی شهرستان خدابنده در راستای ارتقای کشاورزی و افزایش تولید است.
به گزارش اشراق۲۴،همزمان با بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) کارگروه علمی کردن کشاورزی در خدابنده با حضور رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان و فرمانده سپاه ناحیه خدابنده در محل سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان برگزار شد.
ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه ناحیه خدابنده در این کارگروه با اشاره به شعار سال “اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال” خاطرنشان کرد: بسیج مهندسین کشاورزی فرصت مغتنمی برای جهادکشاورزی شهرستان خدابنده در راستای ارتقای کشاورزی و افزایش تولید است.
وی افزود: این شهرستان دارای پتانسیل های بالقوه و بالفعل فراوانی است و باید از این پتانسیل ها در ابعاد مختلف در راستای افزایش سطح تولید و بهره وری بهترین استفاده را ببریم.
فرمانده سپاه خدابنده تصریح کرد: یکی از مهمترین دغدغه های حوزه کشاورزی که بتوان ظرفیت های بالفعل را به بالقوه تبدیل کرد، علمی کردن کشاورزی و انتقال این علم به جامعه سنتی کشاورز است تا ضمن افزایش تولید و بهره وری، اشتغالزایی پایدار را در روستاها مهیا کرد.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: سطح پذیرش علمی کردن کشاورزی در روستاها متفاوت است و لازم است در یک برنامه آموزشی و چارت سازمانی مشخص با ابلاغ رسالت ها و وظایف، اهداف توسعه پایدار در حوزه کشاورزی محقق شود.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه محوریت و اولویت سند توسعه شهرستان با حوزه کشاورزی است شناسائی ظرفیت ها به تناسب موقعیت های مکانی انجام گرفته و قرار است تا با همکاری فرماندهان بسیج در طرح ملی بسیج همگام با کشاورز، برنامه های آموزشی برای علمی کردن حوزه کشاورزی به انجام برسد.
فرمانده سپاه خدابنده اظهار داشت: یکی از اهداف مهم طرح ملی بسیج همگام با کشاورز استفاده بهینه از تحصیلکرده های حوزه کشاورزی از لحظه کاشت تا برداشت است تا علاوه بر رغبت به فعالیت فارغ التحصیلان در حوزه خود سطح تولید و بهره وری کشاورزی را افزایش دهد.
ابراهیمی بیان کرد: با شناسائی اولویت ها و ظرفیت های هر منطقه و پیوند مناسبی که بین علم با کشاورز سنتی انجام می شود در آینده ای نزدیک شاهد شکوفائی بخش کشاورزی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه هر شخصی در هر جایگاهی به آموزش نیازمند است و کشاورزان نیز از این موضوع جدا نیستند ادامه داد: دنیا به دنبال محصول ارگانیک و سالم است و کشاورزان نیز باید در استفاده از کود و سموم حتماً با کارشناسان مجاز کشاورزی مشورت کنند.
ابراهیمی در پایان بیان کرد: کارگاههای آموزشی که برای کشاورزان برگزار میشود میتواند گامی مؤثر درراه رسیدن به محصولی سالم و ارگانیک باشد.
در ادامه جلسه هر یک از اعضای کارگروه ها، انتقادات و پیشنهادهای خود را در خصوص نحوه اجرای برنامه های سال جاری بیان کردند.
Δ