متن کامل خطبه های نماز جمعه این هفته شهر قیدار(24مرداد

  نمازجمعه این هفته شهرقیدار به امامت  حجت الاسلام طالبی امام جمعه این شهراقامه شد. اشراق آنلاین:خطبه اول خودم و همه نماز گزاران را به تقوای الهی سفارش میکنم . و اتقوا و اعلموا انکم الیه تحشرون (بقره / 203) ایمان به معاد و یاد آوری معاد قوی ترین عامل تقواست به دست آمدن تقوا و […]

 

نمازجمعه این هفته شهرقیدار به امامت  حجت الاسلام طالبی امام جمعه این شهراقامه شد.DSC04339

اشراق آنلاین:خطبه اول

خودم و همه نماز گزاران را به تقوای الهی سفارش میکنم .

و اتقوا و اعلموا انکم الیه تحشرون (بقره / 203)

ایمان به معاد و یاد آوری معاد قوی ترین عامل تقواست به دست آمدن تقوا و ترک شدن معصیت در سایه یادآوری روز جزا امکان پذیر است.

ان الذین یضلون عن سبیل الله لهم عذاب شدید بما نسوا یوم الحساب  (ص/26)

علائم تكبر

گاهي انسان فكر مي كند كه بعضي از بیماری های اخلاقي در او نیست، اما وقتی زمينه آن يا امتحاني پیش می آید بیماری خود را بروز می دهد و يا وقتی علايم آن  را بررسي می کند،می فهمد که گرفتار بیماری است..

فرعون كوزه گر بود، اما كوزه هايش در هرج و مرج دزديده شد، لذا او فهميد در هرج و مرج مي توان همه كاري كرد، رفت نظامي شد و درجه دار و سپس خدا! »      

كعب بن صور در بین مردم از مقام معنوی برخوردار بود اما وقتي حضرت علي عليه السلام به كوفه آمدند، توجه مردم به او کم شد؛ او حسادت كرد تا آن جا كه در نماز شبش به مولا نفرين مي كرد و در جنگ جمل هم در سپاه عايشه بود؛ حضرت وقتی او را زمين زدند فرمودند: نفرينت در حق خودت مستجاب شد. پس است قبل از این که زمینه یا امتحانی پیش بیاید خودمان علائم بیماری تکبر را بررسی کنیم                                                                                                                      

1-استبداد به راي در خانواده و اجتماع

یکی از نشانه های تکبر استبداد رای واهمیت ندادن به مشورت و نظر دیگران در خانواده و اجتماع است  بايد هر شخصی در تصميمات زندگي، با اهل خانواده  مشورت كند راي نظر ديگران ارزش قايل شود و گرنه بداند که به مرض تکبر گرفتار است.

همچنین در تصميم گيري هاي اجتماعي نيز استبداد، مورد پسند اسلام نيست خود پيامبر اعظم صلي الله عليه وآله و سلم  در مسايل اجتماعي، مشورت مي كردند نظريه کندن خندق در جنگ احزاب را از سلمان فارسي عليه السلام گرفتند.

افرادي كه در تمام شؤونات زندگيشان، اهل مشورتند، درصد خطا و پشيمانيشان کمتر خواهد بود و درصد موفقيت هايشان بیشتر ديگران است.

2- اعتراف نكردن به اشتباه، و خود نمايي كردن در بحث

انسان متواضع کسی است که وقتی پی به اشتباه خود برد نه تنها بر اشتباه خود اصرار نورزد بلکه به اشتباه خود اعتراف کند بعضی افراد وقتي به اشتباه خود پي می بردند، برايشان سنگين است كه عذر خواهي و يا اعتراف به خطا كنند و معمولا در بحث ها مي گويند: من هم مي خواستم همين را بگويم! يا من هم همين را گفتم؛ يا اگر كسي آيه اي را شروع كرد، بلافاصله در حرف او مي پَرد و دنباله آيه را مي خواند تا به  او برساند كه من هم دنباله آيه را بلدم!

3- بيان فضايل و مناقب خود

از دیگر علامت های تکبر اقدام به تعریف کردن از خود است که معصوم عليه السلام مي فرمايند: تزكية المرء لنفسه قبيحة(معراج السعاده ص 305) تعريف از خود، قبيح است.

4- متكبرانه روي زمين راه رفتن

خداوند متعال، در سوره مباركه فرقان یکی از صفات عباد الرحمن را راه رفتن با تواضع بیان مي فرمايد:«و عباد الرحمن ألذين يمشون علي الأرض هونا»( سوره فرقان آيه 63) بندگان خداي رحمان آنان هستند كه روي زمين با تواضع راه مي روند.

 و هم چنين مي فرمايد: و لا تصعر خدك للناس و لا تمش في الارض مرحا»(سوره لقمان/18)و به تكبر و ناز از مردم رخ متاب و در زمين با غرور و تكبر قدم بر مدار «إنّ الله لايحب كل مختال فخور» همانا خداي متعال هرگز مردم متكبر خودستا را دوست ندارد.

روزي پيامبر اعظم صلي الله عليه و آله  ديدند گروهي اطراف زني را گرفته اند، فرمودند: چه خبر است؟ گفتند ديوانه است؛ فرمودند: او مريض است، بلكه ديوانه كسي است كه متكبرانه روي زمين راه مي رود و پهلوهايش را همراه شانه هايش تكان مي دهد و به زيباييش مي نازد و ديگران از شرش امنيت ندارند(ألمواعظ العددية 175)

معصوم عليه السلام مي فرمايند: «من مشي في الأرض إختيالا لعنه الله و من تحتها و من فوقها»كسي كه با تكبر روي زمين راه برود خدا و ملائكه آسمان و زمين او را لعن مي كنند.

خطبه دوم

   يکي از فرايض مهّم اسلامي ، بلکه از ضروريّات اسلام ، زکات است . خداوند متعال در  قرآن کريم بیش از 30 مورد زکات را تذکّر داده است و در بسياري از اين موارد آن را  در رديف نماز ذکر کرده است  حضرت باقر علیه السلام فرمودند: : «خداوند زکات را قرین نماز قرار داده و فرموده است ( اَقيمُو اَلْصَلوه و اتُو اَلْزَکاتْ ) نماز را بجا آوريد و زکات را بپردازيد بنابر اين کسي که نماز مي خواند ولي از دادن زکوة امتناع مي ورزد مثل اين است که اصلاً نماز را نيز بجا نياورده است

آثار پرداخت زکات: بیمه شدن جان و مال ، وسعت رزق و روزی، تزکیه نفس،

آثار ترک زکات: تلف شدن اموال، خسارت دو برابر، هزینه در راه اشرار،هزینه در راه گناه، کمبود و قحطی، رفع برکت از زمین، در ردیف ربا خواران قرار گرفتن.

بازگشت افتخار آفرین اولین گروه آزادگان 8 سال دفاع مقدس به میهن اسلامی 69

آزادگان در دوران اسارت خود درد و رنج فراوانی کشیدند و با توسل به سیدالشهداء و ائمه اطهار علیهم السلام همه آن ها را تحمل کردند و با سرافرازی و عزت به ایران اسلامی بازگشتند.

آزاد و آزاده دو واژه هستند اگر چه در نوشتن و تلفظ خیلی به هم نزدیک هستند ولی میان آن دو تفاوت فراوانی است زیرا آزاد به کسی می گویند که اسیر دیگران نباشد اما آزاده کسی است که اسیر نفس خود نباشد و توانسته باشد خود را از اسارت هوای نفس آزاد کند و بر هوای نفس مسلط باشد کسی را که دیگران اسیر کردند اما به خود مسلط است و روح ملکوتی و الهی خودش را در نفس اماره نسپرده است اسیر نیست آزاده است اگرچه آزاد نیست. اما کسی که در زندان نیست ولی خودش از هوای نفس و شهوات هزاران زنجیر به پای خود بسته گرچه آزاد است اما آزاده نیست.

کودتای 28 مرداد1332

روز 28 مرداد يادآور كودتاى ننگين و سياه انگليسى-آمريكايى است كه شيرينى نهضت ملی شدن صنعت نفت را در كام ملت ايران تلخ كرد. پس از پيروزى قيام سى تير به رهبرى آيت‏الله كاشانى كه باعث روى كار آمدن مجدد دكتر محمد مصدق شد. مصدق بدون توجه به نقش و رهبرى آيت‏الله كاشانى در قيام سى تير، به پياده نمودن شعار «جدايى دين از سياست» پرداخت و برخى روحانيون و نزديكان آيت‏الله كاشانى را دستگير كرد. کودتای 28 مرداد نتیجه جدایی دین از سیاست و تز اسلام منهای روحانیت و کنار زدن علما بود. و کودتای 28 مرداد حاصل عدم حضور مردم  بود. حکومتی که از پشتوانه محکم و قوی مردمی برخوردار نباشد از بین رفتنی است. حکومت و نظامی که وصل به مردم نباشد و بر دل مردم حکومت نکند از هم پاشیدنی است اما حکومتی که رهبر آن و قوای سه گانه آن و مسئولین آن مردمی باشند مورد علاقه مردم باشد ماندنی است اگر دنیا دست به دست هم دهد نمی تواند آن را متزلزل و ساقط نماید.

آمریکا از زمان كودتاى بيست‏وهشتم مرداد، که اولین مداخله مستقیم آمریکا در ایران است تا به حال مرتب خباثت و طرح و نقشه بر علیه ملت ايران داشته و از هركس خواسته عليه انقلاب توطئه ای کند، آمريكايى‏ها از او حمايت كردند. آخرین آن ، فتنه سال 88 است که مردم به چشم خود شاهد آن بودند. رئيس‏جمهور آمريكا با صراحت از فتنه‏گران حمايت كرد.

مقام معظم رهبری در سخنان اخیرشان درر ديدار وزير امور خارجه، سفيران و مسئولان نمايندگي‌هاي ايران در خارج از کشور، بعد از آنکه دستگاه ديپلماسي کشور را مدافعان خط مقدم دفاع از اهداف، منافع ملي و سرمايه‌ي ملي ايرانيان خواندند و ويژگي‌هاي ديپلماسي ايراني و ضرورت ديپلماسي فعال و هوشمند را بیان داشتند و درخصوص تعامل با همه دنيا فرمودند در اين ميان دو استثنا وجود دارد رژيم صهيونيستي و امريکا.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با بيان چند دليل و استدلال درباره نفي تعامل با امريکا تأکيد کردند: رابطه با امريکا و مذاکره با اين کشور به جز در موارد خاصي براي جمهوري اسلامي نه تنها هيچ نفعي ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلي است که دنبال کار بي منفعت برود!؟

ايشان افزودند: عده اي اينجور وانمود مي کردند که اگر با امريکايي ها دور ميز مذاکره بنشينيم بسياري از مشکلات حل مي شود، البته ما مي دانستيم اينجور نيست اما قضاياي يک سال اخير براي چندمين بار اين واقعيت را اثبات کرد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته ميان مسئولان ما و مسئولان امريکا هيچ ارتباطي نبود اما در يک سال اخير بخاطر مسائل حساس هسته اي و تجربه اي که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماسها، نشستها و مذاکراتي داشته باشند اما از اين ارتباطات نه تنها فايده اي عايد نشد بلکه لحن امريکايي ها تندتر و اهانت آميزتر شد و توقعات طلبکارانه بيشتري را در جلسات مذاکرات و در تريبونهاي عمومي بيان کردند.