قابلیتهای توسعه ای شهرستان خدابنده فراتر از میزان کنونی است/ 210 اثربه دبیرخانه اولین همایش توانمندی های خدابنده ارسال شد

فرماندار خدابنده در اولین همایش شناسایی و معرفی  توانمندیهای شهرستان خدابنده که به مناسبت دهه فجردر فرهنگسرای شهر قیدار برگزار شد گفت:  بازسازی تاریخ شهرستان در قالب تحقیق وپژوهش فرصتی برای آینده است تا باورهای عمومی خود را بالا ببریم و افتخارات و کاستی ها را بشناسیم و البته قابلیتهای توسعه ای شهرستان خدابنده فراتر […]

IMG_5100IMG_5077DSCN9996DSCN9920DSCN9932فرماندار خدابنده در اولین همایش شناسایی و معرفی  توانمندیهای شهرستان خدابنده که به مناسبت دهه فجردر فرهنگسرای شهر قیدار برگزار شد گفت:  بازسازی تاریخ شهرستان در قالب تحقیق وپژوهش فرصتی برای آینده است تا باورهای عمومی خود را بالا ببریم و افتخارات و کاستی ها را بشناسیم و البته قابلیتهای توسعه ای شهرستان خدابنده فراتر از میزان کنونی است.

به گزارش اشراق24،به مناسبت دهه فجر،اولین همایش شناسایی و معرفی توانمندیهای شهرستان خدابنده د فرهنگسرای شهر قیدار برگزار شد.

باب اله فتحی در این همایش اظهار داشت: اولین همایش  شناسایی ومعرفی  توانمندیهای شهرستان خدابنده فرصتی به وجود آورد تا با همفکری وهم اندیشی بتواینم زمینه های مشارکت اجتماعی را در جامعه به ویژه در سطح شهرستان بالا ببریم.

وی بیان داشت: بازسازی تاریخ شهرستان در قالب تحقیق وپژوهش فرصتی برای آینده است تا باورهای عمومی خود را بالا ببریم وافتخارات وکاستی ها بشناسیم.

فرماندار خدابنده افزود: شهرستان خدابنده در صحنه های تاریخی حرفی برای گفتن داشته است به طوری که در ایام انقلاب اسلامی ودفاع مقدس  پیشتاز بوده است.

این مقام مسئول در پایان سخنان خود به حضور گسترده در راهپیمایی یوم ا… 22 بهمن و انتخابات مجلس خبرگان ومجلس شورای اسلامی در 7 اسفندماه سال جاری تاکید کرد.

علی اسدی در این مراسم در سخنانی اهمیت شناسایی ومعرفی توانمندیهای شهرستان خدابنده را در تدوین برنامه های کاربردی مهم عنوان کرد واظهارداشت: پیشینیه تاریخی در تداوم فرهنگها و آداب وسنن تاثیر گذار است که با تحقیق وپژوهش باید آن را ماندگار کرد.

وی افزود: تفکر برگزار ی همایش شناسایی ومعرفی توانمندیهای شهرستان خدابنده از سوی دلسوزان وعلاقمندان در آموزش وپرورش می تواند اندیشه های بعدی را برای ایجاد و برگزاری همایشهای مشابه استمرار دهد

مدیر آموزش وپرورش شهرستان خدابنده در پایان سخنان خود از مسئولین ومتفکران خواست این رویه را تداوم بخشند تا پتانسیل های شهرستان بیشتر از گذشته شناسانده شود.

محرمعلی فیروزی نیز درگزارشی روند تشکیل جلسات همفکری و نحوه جذب و داوری مقالات و آثار را برای حاضران تشریح کرد و اظهارداشت : تعداد 210 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که پس از بررسی 40 اثر منتخب شدند که 7 مقاله امروز به صورت سخنرانی در این همایش ارائه شد.

دبیر این همایش افزود: دربرگزاری همایش ادارات آموزش وپرورش وبخشداریهای بخش مرکزی ، خدابنده، افشار، بزینه رود وسجاس رود، شهرداری ، اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، اداره ورزش وجونان وچاپخانه های دهخدا و آراد مشارکت داشتند که از مشارکت آنان تقدیر می شود.

در این همایش پس از قرائت مقاله های منتخب گروه سرود دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی وگروه موسیقی سنتی برنامه اجرا کردند و تندیس هایی به امام جمعه،فرماندا،بخشداران و آموزش و پرورش اهدا شد.

در حاشیه این همایش، نمایشگاهی برپا شده بود که آثار و وسایل تاریخی اعم از دست بافتها ودست سازه ها، لباس های محلی، تاریخچه و جغرافیای شهرستان خدابنده و اماکن مذهبی در معرض دید عمومی قرار گرفته بود و همچنین عکسهایی از تاریخ شهرستان خدابنده و مناطق افشار، بزینه رود وسجاس رود نیز به نمایش درآمده بود.