نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معصومه شیری در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق با بیان اینکه در شهرستان خدابنده آثار تاریخی و سایتهای گردشگری و رشتههای مختلف صنایع دستی بیبدیل هستند که از پیشینیان خردمند و متعقل این دیار بهجای مانده است اظهار کرد: ما نیز موظف هستیم از این میراث گرانبها صیانت کنیم.
وی به فعالیتهای اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده از سال ۱۴۰۱ تاکنون اشاره کرد و اظهار داشت: فعالیتهای این اداره بسیار مثمرهثمر است.
رئیس میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده ادامه داد: دورههای آموزشی صنایع دستی در رشتههای مختلف برای 2 هزار و 500 نفر هنرجو در سطح شهرستان برگزار کردیم.
وی اضافه کرد: صدور مجوزهای مشاغل خانگی، صدور یک هزار و 855 کارت شناسایی و پروانه تولید انفرادی برا صنعتگران صنایع دستی، برگزاری جشنوارههای متنوع بر اساس تولیدات و محصولات و آئین و رسوم منطقه، سالانه سه الی چهار جشنواره از قبیل (جشنواره گردو، جشنواره گل و گلاب، جشنواره گوشت و کباب سجاس، جشنواره آئینی دیار مهربانی، رویداد معمار کبیر انقلاب، جشنواره گندم) از جمله اقدامات است.
شیری با اشاره به ایجاد تاسیسات گردشگری که شهرستان خدابنده رتبه اول استان را در این زمینه به خود اختصاص داده است گفت: 23 اقامتگاههای بومگردی، دو مورد مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، یک مورد رستوران پذیرایی بین راهی، پنج مورد سفرهخانه سنتی، هفت مورد مجتمع گردشگری، دو مورد مهمانپذیر و هفت خانهمسافر در سطح شهرستان خدابنده ایجاد شده است.
رئیس میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده ادامه داد: تسهیلات به مبلغ 360 میلیارد ریال در این شهرستان پرداخت شده است که تقریبا نصف پرداختی استان را شهرستان خدابنده پرداخت کرده است.
وی تصریح کرد: 18 مورد صدور مجوز موافقت اصولی برای سرمایهگذاران جهت اقدام برای احداث تاسیسات گردشگری، 6 مورد صدور پروانه تولید کارگاهی و هفت مورد مرمت بناها و آثار تاریخی شهرستان جهت حفظ و نگهداری محقق شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ