صدور اخطاریه زیست محیطی به 30 واحد آلاینده خدابنده

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خدابنده از صدور اخطاریه زیست محیطی به 30 واحدهای آلاینده در این شهرستان خبر داد.

جعفر اوجاقلو در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق اظهار داشت:سازمان حفاظت محیط زیست بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در همه حوزه‌ها رشد یافت و قوانینی نیز در این حوزه وضع شد به گونه‌ای که در اصل ۵۰ قانون اساسی حفاظت از محیط زیست وظیفه عموم مردم اعلام شد و این اصل سرلوحه همه سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای محیط زیستی کشور قرار گرفت.

وی افزود: در این میان قوانین متعددی از جمله قانون مدیریت پسماند و هوای پاک نیز در دستور کار قرار گرفت که برنامه مفصلی را در بر می‌گیرد.

طبق آمار و گزارشات، شاخص‌های مختلف محیط زیستی پس از پیروزی انقلاب اسلامی رشد و ارتقا یافت و جوانه‌های امید برای صیانت و حفاظت از گنجینه ارزشمند طبیعت شکوفا شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خدابنده ادامه داد: برای این که حفاظت از محیط زیست برای نسل آینده نمود بیشتری داشته باشد فعالیت‌های مرتبط با این حوزه نیز وضع شد.

وی افزود: با توجه به نیاز ویژه به هم‌افزایی بین دستگاهی سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست کشور در جلسه ۳۰ دی سال ۹۸ شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسید که در راستای اصل ۵۰ قانون اساسی کشور بود و بندهای ۱۲ و ۱۴ آن سیاست‌های محیط زیستی ابلاغی مقام معظم رهبری است.

اجاقلو ادامه داد: در این سند برای دستگاه‌های اجرایی مختلف کشور در حوزه محیط زیست تکالیفی تعیین شده و خوشبختانه قوانین خوبی نیز از سوی سازمان محیط زیست با جدیت در حال پیگیری است.

وی افزود: سازمان محیط زیست قبل از انقلاب در حوزه شکار و صید فعالیت می‌کرد و پس از شکل‌گیری سازمان، ساختار این نهاد کلا تغییر یافت و مشمولیت بیشتری پیدا کرد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خدابنده با اشاره به به عملکرد این اداره در طی سال های ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۲ و سه ماهه اول سال جاری گفت: بررسی و اعلام نظر در خصوص صدور مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی به تعداد ۲۹۰ مورد انجام شده است.

وی افزود: بازدید و پایش مراکز دفع و مدیریت پسماند ۴۹ مورد و بازدید و پایش واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی ۱۵۲ مورد  و صدور اخطاریه زیست محیطی به واحدهای آلاینده ۳۰ مورد محقق شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خدابنده ادامه داد: برگزاری کارگروه‎های مدیریت پسماند ۹ مورد، کشف و پی‌گیری تخلفات صید و شکار ۲۵ مورد، صدور مجوز صید شکاری ۲۰ فقره و برگزاری کلاس‌های آموزشی در مدارس، کانون‌ها به میزان ۴۰۰ نفر ساعت انجام شده است.