نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق، حجتالاسلام علی موسوی در خطبههای نماز جمعه قیدار به دفاع مقدس 12روزه اشاره و اظهار کرد: جهان در حال تجربه یکی از بزرگترین تحولات تاریخی خود یعنی جابجایی قدرت از تمدن غرب به شرق است.
وی با بیان اینکه این روند جابجائی، از حدود 15 سال پیش آغاز شده و حتی بر زبان برخی متفکران و سیاستمداران غربی مانند امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، و رئیس جمهور فنلاند، و حتی بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا به صراحت جاری شده است افزود: طی چهار تا پنج سال اخیر، این جابجایی شدت گرفته و مقامات غربی به طور علنی به کاهش سیطره غرب و قدرت گیری شرق اعتراف کردهاند.
امام جمعه قیدار ادامه داد: این جابجایی قدرت، به معنای کاهش نفوذ غرب و ظهور شرق به عنوان مرکز جدید قدرت جهانی است و طبیعی است که این انتقال قدرت به سادگی رخ نمی دهد، زیرا غرب، به ویژه ایالات متحده، به عنوان ابرقدرت کنونی، در برابر از دست دادن جایگاه خود مقاومت میکند.
وی اضافه کرد: در این نظم نوظهور، ایران به عنوان یکی از چهار رکن اصلی قدرت در شرق در کنار چین، روسیه و هند، جایگاه ویژهای دارد.
امام جمعه قیدار بیان داشت: جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، که در حقیقت با عملیات طوفان الاقصی در اکتبر 2023 آغاز شد، فراتر از یک درگیری محلی بین ایران و رژیم صهیونی یا فلسطین و رژیم صهیونی است.
وی ادامه داد: این جنگ بخشی از یک تقابل تمدنی بین غرب و شرق است که هدف آن کُند کردن روند جابجایی قدرت جهانی است و غرب، به رهبری آمریکا و با حمایت اروپا و ناتو، از رژیم صهیونی به عنوان نماینده خود در منطقه استفاده می کند تا مانع از قدرت گیری ایران و محور مقاومت شود.
امام جمعه قیدار اضافه کرد: این جنگ به دلیل تلاش غرب برای حفظ سیطره خود در برابر قدرتهای شرقی، به ویژه ایران، چین و روسیه، طراحی شده است.
وی تصریح کرد: ایران با تکیه بر موقعیت راهبردی، محور مقاومت و انسجام داخلی، توانسته در برابر این فشارها مقاومت کند و طوفان الاقصی و پاسخهای ایران در وعده صادق 2 و 3 نشان داد که سلطه غرب در حال ضعیف شدن است و ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت تعیین کننده در نظم جدید جهانی است.
امام جمعه قیدار بیان کرد: حفظ وحدت ملی بر محور ولی امر مسلمین و تقویت توان دفاعی، کلید موفقیت ایران در این تقابل تمدنی بوده و خواهد بود و ایران با ادامه این مسیر، نه تنها در برابر تهدیدات خارجی مقاومت خواهد کرد، بلکه به عنوان یک قدرت جهانی، آینده منطقه و جهان را شکل خواهد داد.
وی به 5مرداد، اقامه اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و هفته نماز جمعه اشاره کرد و گفت: نماز جمعه نمودى از حاکمیت و اقتدار مسلمانان، نمایش سیاسى اممت اسلامى و مایه امیدوارى دوستان و ناامیدى دشمنان است.
امام جمعه قیدار به 8 مردادماه سالروز بزرگداشت شیخ شهاب الدین سهروردی اشاره کرد و بیان داشت: شیخ شهاب الدین سهروردی معروف به شیخ اشراق فیلسوف نامدار جهان اسلام از اهل شهر سهرورد شهرستان خدابنده بود که مکتب فلسفی اشراق را بنیانگذاری کرد.
وی افزود: شیخ اشراق فیلسوفی بود که نظرات او در جامعه اسلامی طنینانداز بود و بزرگان بسیاری مانند خواجه نصیر طوسی را تربیت کرد و یکی از ویژگی های سهروردی این بود که در بیان حقایق شجاعت داشت و عقل را تنها مرجع برای درک حقایق نمی دانست بلکه معتقد بود بسیاری از حقایق از طریق تزکیه نفس و دل کشف میشود.
امام جمعه قیدار به 9 مرداد ماه روز صدا وسیما اشاره کرد و گفت: صدا و سیما جایگاه خطیری در شکل دهی به افکار عمومی از بسیاری جنبهها دارد و قدرتمندترین، فراگیرترین و پرنفوذترین رسانه خبری و نهادآموزشی و فرهنگی است.
وی افزود: صدا و سیما علی رغم همه کمبودهائی که دارد برای اهداف والای رسانهای در تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران و بصیرتدهی به مردم در فتنهها و بزنگاههای تاریخی از هیچ کوششی دریغ نکرده است.
امام جمعه قیدار به 6مرداد، روز كارآفرينی و آموزشهای فنی و حرفهای نیز اشاره و بیان داشت: آنچه در شرايط سخت كنونی ضرورت آن در جامعه بيش از پيش احساس میشود، پرداختن به مقوله كارآفرينی است، زيرا كارآفرينی در چنين شرايطی منابع لازم برای ايجاد رشد و توسعه در زمينههای توليد و منابع انسانی را فراهم میکند و با ایجاد اشتغال و كسب و كار جديد بر توسعه محصولات و خدمات میافزايند.
وی افزود: فرهنگ مهارتآموزی باید در جامعه خصوصا” در بین جوانان ترویج شود و آموزشهای کشور باید بهسمت آموزشهای فنی و حرفهای برود و اگر این آموزشها خوب فرهنگ سازی و در افراد ایجاد انگیزه کند و از سوی دولت نیز حمایت شود میتوان با غول بیکاری مبارزه کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ