نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری در مسجد فاطمه الزهرا خدابنده با بیان اینکه دشمن در جنگ نرم افکار و اعتقادات مردم را نشانه گرفته است گفت: شبکه های اجتماعی مجازی مهمترین و خطرناک ترین سلاح تهاجمی دشمن در عرصه جنگ نرم است. به گزارش اشراق۲۴،برنامه سوگواری و عزاداری به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)با حضور […]
عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری در مسجد فاطمه الزهرا خدابنده با بیان اینکه دشمن در جنگ نرم افکار و اعتقادات مردم را نشانه گرفته است گفت: شبکه های اجتماعی مجازی مهمترین و خطرناک ترین سلاح تهاجمی دشمن در عرصه جنگ نرم است.
به گزارش اشراق۲۴،برنامه سوگواری و عزاداری به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)با حضور سید احمد خاتمی،عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری در مسجد فاطمه الزهرا شهر قیدار شهرستان خدابنده برگزار شد.
احمد خاتمی که سخنران این برنامه بود اظهار کرد: امروزه دوران جنگ سخت به اتمام رسیده است ولی دفاع از هویت و مرزهای دینی همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: دفاع در زمان کنونی به شکل جدید و در قالب جنگ نرم است، در این جنگ، افکار و اعتقادات انسان ها نشانه گرفته شده است.
عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری گفت: کشور ما در اکثر موارد تحریم است ولی چرا در اینترنت و وسایل ارتباطی نوین از قبیل گوشی هوشمند تحریم نیست، چون دشمن از این طریق اطلاعات زیادی را کسب می کند. حجت الاسلام خاتمی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تهاجم فرهنگی گفت: دشمن امروزه در جیب های ما قرار دارد، باید راه های مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی را یاد گرفته و به دیگران یاد دهیم.
عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: دشمن با استفاده از شبکه های اجتماعی افکار و خصوصیات مردم را بررسی و مطالعه می کند.
وی افزود: دشمن با سرگرمی های کاذب موجب غفلت جوانان ما شده است و شبکه های اجتماعی یکی از همین سرگرمی هاست که به سلاحی بر علیه فرهنگ کشور ما تبدیل شده است و امروز شبکه های اجتماعی مجازی مهمترین و خطرناک ترین سلاح تهاجمی دشمن در عرصه جنگ نرم به شمار می آید.
حجت الاسلام خاتمی تصریح کرد: فقر فرهنگی در استفاده از شبکه های اجتماعی باعث ابجاد تنش ها و مشکلات فراوانی برای جوانان و نوجوانان کشور ما شده است و امروز شاهد تاثیر مستقیم شبکه های اجتماعی بر سبک زندگی افراد هستیم، حذف حریم خصوصی افراد، سوء استفاده از اطلاعات شخصی، دور شدن اعضای خانواده از یکدیگر، اعتمادهای نافرجام و پرداختن به شخصیتهای دروغین از جمله آسیبهای استفاده افراطی از این شبکههاست.
وی تاکید کرد: افزایش فرهنگ عمومی استفاده از شبکه های اجتماعی، آگاه سازی و کنترل جوانان و نوجوانان در شبکه های اجتماعی تاثیر بسزایی در کاهش آسیب های این شبکه ها دارد و مدارس می توانند با آگاه سازی دانش آموزان ، آسیب های شبکه های اجتماعی را تا میزان قابل توجهی کاهش دهند.
Δ