دستاوردهای صنعت دفاعى،کشورایران را به قدرت برتر منطقه تبدیل کرده است/رجائی و باهنر برای همیشه الگوی دولتمردان هستند

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: دستاوردها و توانمندى‏هاى سترگ حوزه صنعت دفاعى کشور در عرصه ‏هاى زمینى، دریایى و هوافضار، جمهورى اسلامى ایران را به قدرت برتر منطقه و در تراز رقابت با قدرت‏هاى فرامنطقه ‏اى قرار داده است. به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام طالبی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه […]

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: دستاوردها و توانمندى‏هاى سترگ حوزه صنعت دفاعى کشور در عرصه ‏هاى زمینى، دریایى و هوافضار، جمهورى اسلامى ایران را به قدرت برتر منطقه و در تراز رقابت با قدرت‏هاى فرامنطقه ‏اى قرار داده است. DSC09848

به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام طالبی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه به۳۱ مرداد‏ماه سالروز صنعت دفاعی‏ اشاره کرد و گفت:۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعى است و صنایع دفاعى یکى از ارکان مهم تأمین امنیت ملى هرکشورى است و آنچه امروز و با گذشت ۳۸ سال از پیروزی انقلاب اسلامی موجب پویایی صنعت دفاعی کشور و عصبانیت و هراس دشمنان نظام اسلامی و ملت ایران  شده و باعث شده دشمنان چشم طمع و تعرض به این حوزه را داشته باشند هوشمندی،درایت و تدبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان حضرت آیت‏الله العظمی امام خامنه‏ای (مدظله‏ العالی) است.

وی افزود: دستاوردها و توانمندى‏هاى سترگ حوزه صنعت دفاعى کشور در عرصه ‏هاى زمینى، دریایى و هوافضار، جمهورى اسلامى ایران را به قدرت برتر منطقه و در تراز رقابت با قدرت‏هاى فرامنطقه ‏اى قرار داده است.

امام جمعه قیدار ادامه داد: طبق فرمایش مقام معظم رهبرى در مقابل تهدید باید دست به تهدید بزنیم و ابزار لازم را براى این‏کار داشته باشیم و ابزار آن تقویت صنعت دفاعی کشور است.

وی افزود: توانمندی در صنعت دفاعی ایران خصوصا در صنعت موشکی، در حقیقت عملیاتی‏سازی شعار بسیار مهمی بود که حضرت امام خمینی(ره) در ابتدای پیروزی انقلاب در سال ۵۸ مطرح کردند و فرمودند «ما می‏توانیم»؛ وقتی امام در آن زمان این جمله را به زبان آوردند، هفته‏ نامه‏های آمریکایی با تیتر درشت به نقل از امام نوشتند WE CAN اما هرگز فکر نمی‏ کردند این شعار امام این‏ قدر زود تحقق یابد و پس از سه دهه کشوری با مشکلات عدیده، به این رشد علمی و تکنولوژیکی دست‏ یابد.

طالبی ادامه داد: جوان‏هایی مانند شهید طهرانی مقدم با باور به آنچه امام و مقام معظم رهبری فرمودند با پشتکار و جدیت، به آن فرمایش شکل عملیاتی دادند و با نیازی که در دوران جنگ احساس شده بود، صنعت موشکی را تا جایی پیش بردند که امروز ما انواع موشک‏های فوق‏ پیشرفته را در اختیار داریم.

وی افزود: بعضی متاسفانه می گویند فردای دنیا فردای مذاکره است فردای موشک نیست که مقام معظم رهبری فرمودند این حرف اگر از روى ناآگاهى گفته شده باشد، خب ناآگاهى است، اگر از روى آگاهى گفته شده باشد، خیانت است، اگر ما قدرت دفاعی نداشته باشیم هر بی سر و پایی می تواند ما را تهدید کند امکان دفاع نداشته باشیم، در مقابل زیاده خواهی های استکبار مجبور به  عقب‏نشینى هستیم.

طالبی ادامه داد سپاه که با اقتدار تمام پیشرفتهاى موشکهاى دور برد و نقطه زن خود را به نمایش مى‏گذارد، نه تنها مایه افتخار ما ایرانیان است بلکه مایه خوشحالی و امید  ملّتهاى آزادى‏خواهِ و مستضعفان عالم است که دلشان از آمریکا و اسرائیل خون است.

وی افزود: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند”جمهوری اسلامی ایران به‏ دهیچ‏ وجه در مواضع دفاعی خودش کوتاه نخواهد آمد و در حوزه‏ی دفاعی اجازه دخالت به هیچ‏کس داده نمی‏شود که برای ما تعیین بکند که چه چیزی داشته باشیم و چه چیزی نداشته باشیم.

طالبی به هفته دولت و انفجار دفتر نخست وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ نیز اشاره کرد و گفت: هفته دولت یادآور شهادت دو ستاره پر فروغ آسمان خدمت و تلاش صادقانه است دولت شهید رجائی و باهنر نخستین دولت مکتبی بود که در دوره ای بحرانی تمام تلاش و کوشش خود را برای خدمت به اهداف مقدس انقلاب انجام داد.

وی افزود: آنچه یاد و خاطره این دو رادمرد سرافراز را برای همیشه بر ذهن ها حک کرد خدمت خالصانه و صادقانه آن ها بود و این دو بزرگوار باید برای همیشه الگوی دولتمردان باشد و مردم را به عنوان ولی نعمتان خود بدانند و این نعمت را قدر بدانند.

طالبی ادامه داد: هفته دولت فرصت مغتنمی است برای محاسبه و ارزیابی دولت است در ارزیابى کارنامه دولت رعایت انصاف و عدالت لازم است و باید از هرگونه سیاه‏نمایى یا سفیدنمایى در ارائه کارنامه دولت دوری نمود چرا که رفتار غیر منصفانه و غرض‏ ورزى در هر زمانى علیه دولت ناپسند است.

وی افزود: این که فرمودند خود را محاسبه کنید قبل از آن که محاسبه شوید فقط به عرصه زندگی فردی منحصر نمی شود بلکه باید دولت خودش عملکرد خود را بررسی و محاسبه کند براى این که در ارزیابی عملکرد دولت رفتار منصفانه‏اى، داشته باشیم بهترین کار این است که ارزیابى عملکرد بر اساس نظرات و توصیه‏ هاى رهبر معظم انقلاب اسلامى صورت بگیرد.

طالبی ادامه داد: فرمایشات رهبر انقلاب، معیار انصاف، عدالت است مى ‏توان بر اساس توصیه‏ هاى ایشان، کارنامه دولت‏هاى مختلف را سنجید. که من به چند توصیه رهبر معظم انقلاب که به صورت مکرر به مسئولان اجرائی ارائه فرمودند اشاره می کنم،یکى از پر تکرارترین توصیه‏هاى مقام معظم رهبری به مسؤولان کشور، کاهش تورم، خروج از رکود، بهبود اشتغال‏، تولید داخلى و توجه به کار و سرمایه ایرانى بوده و هست.

وی افزود: یکى از توصیه‏هاى دیگر رهبر معظم انقلاب دولت که بارها و بارها تکرار شده است، غافل نشدن از دشمنى دشمنان و عدم اعتماد به دشمن و مراقب بودن نسبت به کارشکنى و نیرنگ آن‏ها می باشد.

طالبی ادامه داد: توصیه مهم و پرتکرار دیگر رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کنونى کشور، مسأله انقلابى بودن است و این توصیه به‏ حدى تکرار شده است که شاید یکى از مهم‏ترین دغدغه‏هاى کنونى رهبر معظم انقلاب را بتوان انقلابى بودن و انقلابى ماندن و انقلابى فکر کردن و انقلابى عمل کردن مسؤولان مختلف کشور به‏خصوص مسؤولان اجرایى دانست.

وی افزود: توصیه مهم و پرتکرار دیگر رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کنونى کشور، مسأله نفوذ و خطر آن است. در چندین سخنرانی، رهبر معظم انقلاب اسلامى از نفوذ و خطر آن و آسیب‏هاى مختلفى که ممکن است از نفوذ دشمن به مراکز تصمیم‏ گیرى و تصمیم‏ سازى نظام ایجاد شود، سخن گفته ‏اند و این میزان از تکرار و تأکید نشان از مهم بودن خطر و احتمال وقوع آن مى‏ دهد.

طالبی ادامه داد: حفظ شتاب علمى کشور توصیه پرتکرار دیگر رهبر انقلاب است که مخاطب اصلى آن مسؤولان اجرایى کشور هستند.

وی افزود: اهمیت مسأله فرهنگ براى رهبر معظم انقلاب به‏ حدى است که فرمودند:”گاهى اوقات مشکلات فرهنگى موجب شده که من شب خوابم نبرد.

طالبی ادامه داد: اقتصاد مقاومتى و رعایت صحیح آن، با جدیت و بدون ظاهرسازى‏ از دیگر توصیه های پرحجم رهبر معظم انقلاب است.

وی افزود: از دیگر توصیه‏ هاى رهبر معظم انقلاب به دولت کنونى، تنظیم صحیح و همگام با اقتصاد مقاومتى برنامه ششم است: «برنامه‏ى ششم را هرچه زودتر بایستى ان‏شاءالله فراهم بکنید و همین‏طور که عرض کردیم، به‏طور کامل منطبق بر اقتصاد مقاومتى و زودتر به مجلس بدهید. چون به نظر من امسال باید تصویب بشود، یعنى باید هرچه زودتر این‏کار انجام بگیرد.»

طالبی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم دولت که قابل تحسین است طرح سلامت بود که برکات زیادی برای مردم دارد در این زمینه در شهرستان ما هم کار بزرگی صورت گرفت در بحث تعمیر و تجهیز بیمارستان و ساختمان اورژانس و خانه های بهداشت و درمانگاه ها و … که واقعا ریاست دانشگاه آقای دکتر بیگلری و رییس محترم شبکه بهداشت شهرستان و رییس بیمارستان تشکر و قدردانی می کنم ساختمان اورژانس آماده بهره برداری است خواهشی که مسئولین محترم خصوصا از وزیر محترم اینست که به زودی زود تجهیزات لازم از قبیل تخت و… در اورژانس مستقر شود تا به زودی افتتاح شود و مردم عزیز شهرستان از این خدمات بهره مند شوند.

وی به روز جهانی مسجد نیز اشاره رد و گفت: به پیشنهاد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با تصویب وزیران امور خارجه کشورهای اسلامی در اجلاس تهران سی‏ ویکم مرداد ، همزمان با سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی اسرائیل روزجهانی مسجدنامگذاری شد.

طالبی ادامه داد: دوران صدر اسلام، درخشان‏ترین دوره در طول حیات مساجد است؛ که در آن زمان، مسجد محل عبادت، محل فعالیت‏های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، قضایی و نظامی به‏شمار می‏ آمد و برای احیای هرچه بیشتر مساجد باید کوشید آن‏ها هرچه بیشتر به مساجد صدر اسلام نزدیک شوند و توانایی‏های فراوان خود را به فعلیت برسانند.

وی افزود: مسجد، محل گردهمایی مسلمانان و تجلی‏گاه پرشکوه انسجام و یک‏پارچگی ملت مسلمان است. مسجد، حافظ سلامت دین و جامعه است

طالبی ادامه داد: حضور نمازگزاران در مسجد، امید دشمنان اسلام را به ناامیدی بدل می‏سازد. همان طور که در صدر اسلام حضور مردم در مسجد، نشانه قدرت اسلام بود

وی افزود: مسجد، همواره در طول تاریخ نقش وحدت‏آفرینی را در جامعه اسلامی ایفا کرده است و اگر مسجدی چنین نقشی نداشت، مورد سرزنش پیامبراکرم(ص) قرار می‏گرفت. مسجد ضرار، نمونه‏ای از این مسجد است که منافقان با هدف تفرقه انداختن میان مسلمانان ساختند و پیامبر به فرمان خداوند، مؤمنان را از حضور در این مسجد نهی فرمود.

طالبی ادامه داد: مسجد، محل پیوند دین و سیاست  است مسجد، مقر حاکمیت و پایگاه فرماندهی پیامبر اعظم(ص) در مدینه بود. محل ملاقات، گفت‏وگو و مذاکره آن‏حضرت با هیئت‏های سیاسی بود. انتصاب کارگزاران و سفیران در مسجد صورت می‏گرفت و اعتراض به حکومت و برکناری کارگزاران در مسجد طرح می‏شد. امام خمینی(ره) در مورد نقش سیاسی مسجد و جداناپذیری دین و سیاست می‏فرماید: «امام خمینى(ره‏) : این ها (مساجد)را خالى نگذارید، این یک توطئه است که مى‏خواهند مسجدها را کم‏کم خالى کنند. این مساجد، سنگرهاى اسلام است. … مسجد، مرکز اجتماع سیاسى است. … حفظ مساجد، امروز جزء امورى است که اسلام به او بسته است».

وی افزود: مسجد در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس نقش ویژه و حیاتی داشت چنانکه امروز نقش ویژه مسجد در انقلاب مردم عزیز بحرین می بینیم که دولت آل خلیفه برای مقابله با انقلاب مردم اقدام به تخریب مساجد نموده است

طالبی ادامه داد: رژیم مستبد و دیکتاتور آل‏خلیفه با حمایت و پشتیبانى همه‏ جانبه استکبار جهانى و توطئه و برنامه‏ریزى شیطانى آل‏سعود جنایتکار و کودک‏ کش،بر اقدامات سرکوب گرانه خود علیه شیعیان در بحرین افزوده است شرایط واقعا وخیم و بحرانى است که علاوه بر سلب تابعیت از حضرت آیت‏الله شیخ عیسى قاسم علما و شخصیت‏هاى سیاسى و حقوقى دستگیر و مورد بازجویى و شکنجه ، قرار می دهند و از اقامه نمازجمعه و جماعات در مساجد و سخنرانى و وعظ و خطابه در حسینیه‏ها جلوگیرى به‏عمل مى ‏آورد.

وی افزود: در هفته جارى شاهد تشدید حملات عربستان سعودى علیه مردم بى‏گناه و مظلوم یمن بودیم که مهم‏ترین این حملات، تخریب کارخانه مواد غذایى حمله وحشیانه‏ به بیمارستانى و مدرسه‏ که اکثر کشته‏شدگان در این حملات زن و کودک بودند.

طالبی ادامه داد: این حملات و همپیمانیش با گروهک ضد انقلاب در پروژه نا امن سازی ایران همه نشان از استیصلال رژیم آل سعود است که در حال غرق است و دست به هر خس و خشاکی می زند تا خود را نجات دهد.