نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فعال عرصه فضای مجازی با بیان آسیب های فضای مجازی گفت: دانش آموزان ما بیش از میانگین جهانی در فضای مجازی بازی میکنند و این امر همراهی والدین با فرزندان را می طلبد. به گزارش اشراق۲۴،عبدالهی فعال عرصه رسانه در طرح ولایت که در مدرسه رسالت شهر قیدار برگزار شد با اشاره به بیانات مقام […]
فعال عرصه فضای مجازی با بیان آسیب های فضای مجازی گفت: دانش آموزان ما بیش از میانگین جهانی در فضای مجازی بازی میکنند و این امر همراهی والدین با فرزندان را می طلبد.
به گزارش اشراق۲۴،عبدالهی فعال عرصه رسانه در طرح ولایت که در مدرسه رسالت شهر قیدار برگزار شد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کاربرد اینترنت گفت: به فرموده مقام معظم رهبری اینترنت یکی از نعم الهی است که درصورتیکه از آن استفاده درست نشود، به نقمت تبدیل میشود،یعنی هم فرصت هست هم تهدید و ما متاسفانه در زمینه تولید محتوی کار نکرده ایم. وی با بیان اینکه فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید ادامه داد: فضای مجازی را میتوان آن را به یک چاقویی تشبیه کرد که میشود از آن یک انسان را به قتل رساند و عکس آن در اتاق عمل از آن استفاده و جان یک انسان را نجات داد. فعال رسانه ای قیداری اضافه کرد: امروز وظیفه ما در وسط زمین دشمن قرار داریم، چیست؟ آیا باید این زمین را ترک کنیم؟ یا همانند کسی که به اسم جهاد در این فضا تا پاسی از شب حضور مییابد، به خودی گل بزنیم؟ دشمن دارد در خانه های ما کودک سربازهایی برای خود تربیت می کند.
وی افزود: در سال گذشته تحصیلی ۱۲ میلیون دانشآموز در کشور داشتیم که بیش از یکمیلیون و ۳۷۵ هزار نفر آزمون هماهنگ کشوری برگزار کردند که بعد از امتحانات نهایی بیش ۸۰ درصد از این دانشآموزان با میانگین نمره ۱۲ قبول شدند و این یک فاجعه علمی در کشور است، چراکه بیشترین اثر در این فاجعه فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و بازیهای رایانهای بوده است. عبدالهی ادامه داد: :دانش آموزان ما بیش از میانگین جهانی در این فضا بازی میکنند و علاوه بر آن بر اساس آمارهای جهانی، متأسفانه درصد زیادی از افراد بالای ۴۵ سال نیز از کاربران فعال بازیهایی چون کلش و… هستند متاسفانه روزانه ۵۰ میلیون دلار ارز ازکشور برای خرید این بازی ها خارج می شود. وی توصیه کرد: مردم ایران از نرمافزار سلام که یک نرمافزار ایرانی و ترکیبی از امکانات واتساپ، تلگرام و اینساگرام میباشد، استفاده نمایند، در حال حاضر نسخه آزمایشی این نرمافزار آمادهشده است و بهزودی نسخه نهایی ارائه خواهد شد.
یادگیری فناوری های نوین برای کاربران فضای مجازی ضروری است
فعال رسانه ای با اشاره به رشد استفاده جوانان و نوجوان از شبکه های اجتماعی گفت: شبکه های اجتماعی در سال های اخیر کارکردهای متفاوتی پیدا کرده و در جامعه ایرانی به عنوان یک تسهیل کننده ارتباطات جای پای محکمی یافته اند.
وی اظهار کرد: رشد حیرت انگیز کاربرد فناوری اطلاعات در زندگی روزمره برای افراد به جایی رسیده که به یکی از بخش های مهم و جدایی ناپذیر زندگی انسان ها تبدیل شده است.
این فعال عرصه فضای مجازی با طرح این سوال که چقدر برای پذیرش تغییرات و ساختارهای شبکه های اجتماعی آماده هستیم افزود: بی توجهی به اصول و مبانی ساختارهای شبکه های اجتماعی می تواند مشکلات بزرگی را برای خانواده ها به همراه داشته باشد.
عبدالهی با تاکید بر آموزش و یادگیری فناوری های نوین برای کاربران فضای مجازی افزود: متاسفانه آموزش و یادگیری فناوری های نوین و اصول حفاظت از محرمانگی مهم ترین موضوعی است که در میان کاربران ایراین مغفول مانده است.
وی بر یادگیری نحوه استفاده از فضای مجازی توسط والدین تاکید کرد و گفت: خانواده هایی که فرزندان خود را پس از شناسایی دوستان و خانواده آنها مجاز به ارتباط می دانند چگونه همین فرزندان را در عرصه یک دنیای مجازی بدون آموزش و مهارت رها می کنند.
این فعال عرصه فضای مجازی با توصیه به والدین بیان کرد: اولین راه برای ایجاد امنیت در فضای مجازی همراهی فرزندان در این فضا و پزهیز از تنها رها کردن آنها در این عرصه وسیع است.
این استاد دانشگاه با اشاره به آموزش ورود به شبکه های اجتماعی به فرزندان تصریح کرد: همیشه ابعاد مثبت و منفی فناوری در کنار هم است و این ما هستیم که نحوه استفاده مثبت و منفی از آن را یاد می گیریم و یاد می دهیم.
Δ