نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش نسیم اشراق؛ جلسه جشنواره سرآشپزان و گوشت و کباب شهر سجاس شهرستان خدابنده با حضور حقی بخشدار بخش سجاسرود، ملکی شهردار سجاس، رفیعی معاون میراث فرهنگی شهرستان خدابنده، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر سجاس، مرادی کارشناس دامپزشکی شهرستان خدابنده، هاشمی کارشناس شبکه بهداشت خدابنده، ابراهیمی مسئول خانه هلال احمر سجاس و موسوی دبیر جشنواره در محل سالن جلسات شهرداری سجاس برگزار شد.
بیتاله حقی در این جلسه ضمن تاکید بر برگزاری با شکوه این جشنواره که در تاریخ ۲۹ الی ۳۱ شهریورماه برگزار خواهد شد عنوان کرد: شهر سجاس به عنوان پایتخت آشپزان و سرآشپزان در طول تاریخ معاصر این خطه در سطح کشور معروف است.
وی با بیان اینکه هنر آشپزی مردم منطقه سجاس نه تنها در خود کشور بلکه در نقاط مختلف جهان شناخته است افزود: این جشنواره باید در شان مردم منطقه و مردمان این مرز و بوم برگزار شود.
بخشدار بخش سجاسرود ضمن تاکید بر حمایت از تولید بویژه در حوزههایی همچون تهیه و تولید مواد غذایی و رستورانداری که یک شغل بسیار ارزشمندی است ادامه داد: اهالی این منطقه در محافلهای مختلف در این عرصه فعالیت چشمگیری دارند و این مطلب زبانزد خاص و عام است.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره میتواند فرهنگ اصیل این مردمان و منطقه سجاس را به همه مردم ایران بشناساند.
در این جلسه اعضایی از ادوار مختلف اداری شهرستان حضور داشتند که همگی از برنامهریزی و اعلام آمادگی خود بر اجرای کامل و بهتر این جشنواره سخن گفتند.
اعضای حاضر در این برنامه در محل سالن جلسات شهرداری حضور داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ