نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معصومه شیری در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق اظهار کرد: اولین جشنواره گوشت و کباب سجاس خدابنده در نیمه دوم شهریورماه در پارک ملت شهر سجاس در کنار غرفه صنایع دستی محلی آن منطقه برگزار میشود.
وی افزود: جلسه هماهنگی جشنواره سرآشپزان و گوشت و کباب سجاس به ریاست عبدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور حقی بخشدار سجاس، روسای ادارات میراث فرهنگی و گردشگری، دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان و شهردار و رئیس شورای شهر سجاس در محل دفتر فرماندار خدابنده برگزار شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خدابنده ادامه داد: شهر سجاس علاوه بر جغرافیای تاریخی داشتهها و جاذبههای گردشگری، به شهر سر آشپزها وقصابان معروف است.
وی اضافه کرد: سرآشپزان سجاسرود با مهارتی خاص در حرفه خود در اکثر استانهای داخل کشور و بعضی کشورهای خارجی فعالیت دارند و از آنجائی که برگزاری جشنوارههای محلی، منطقهای و ملی بهانهای است برای معرفی و شناساندن بیشتر ظرفیتهای یک منطقه برای عموم، برگزاری این جشنواره را بهترین فرصت برای معرفی بیشتر بخش و شهر سجاس و ظرفیتهای غنی این شهر میدانیم تا در کنار ایجاد نشاط اجتماعی و خانوادگی مردم با سرآشپزان و دستپخت این هنرمندان بیشتر آشنا شوند.
شیری ادامه داد: هدف دیگر این جشنواره معرفی کباب مخصوص سجاس با طعم و شکلی خاص است که با سسی مخصوص فقط توسط سرآشپزان سجاسی طبخ میشود.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنوارههائی همتی والا میطلبد که اعضای فعال و پایکار شورا و شهردار ساعی شهر سجاس از سال گذشته زحماتی بسیار برای اخذ مجوزها و اجرائی شدن این جشنواره متحمل شدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ