برگزاری اولین جشنواره گوشت و کباب خدابنده

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خدابنده گفت: اولین جشنواره گوشت و کباب سجاس خدابنده در نیمه دوم شهریورماه در پارک ملت شهر سجاس در کنار غرفه صنایع دستی محلی آن منطقه برگزار می‌شود.

معصومه شیری در گفتگو با خبرنگار نسیم اشراق اظهار کرد: اولین جشنواره گوشت و کباب سجاس خدابنده در نیمه دوم شهریورماه در پارک ملت شهر سجاس در کنار غرفه صنایع دستی محلی آن منطقه برگزار می‌شود.

وی افزود: جلسه هماهنگی جشنواره سرآشپزان و گوشت و کباب سجاس به ریاست عبدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور حقی بخشدار سجاس، روسای ادارات میراث فرهنگی و گردشگری، دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان و شهردار و رئیس شورای شهر سجاس در محل دفتر فرماندار خدابنده برگزار شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خدابنده ادامه داد: شهر سجاس علاوه بر جغرافیای تاریخی داشته‌ها و جاذبه‌های گردشگری، به شهر سر آشپزها وقصابان معروف است.

وی اضافه کرد: سرآشپزان سجاسرود با مهارتی خاص در حرفه خود در اکثر استان‌های داخل کشور و بعضی کشورهای خارجی فعالیت دارند و از آنجائی که برگزاری جشنواره‌های محلی، منطقه‌ای و ملی بهانه‌ای است برای معرفی و شناساندن بیشتر ظرفیت‌های یک منطقه برای عموم، برگزاری این جشنواره را بهترین فرصت برای معرفی بیشتر بخش و شهر سجاس و ظرفیت‌های غنی این شهر می‌دانیم تا در کنار ایجاد نشاط اجتماعی و خانوادگی مردم با سرآشپزان و دست‌پخت این هنرمندان بیشتر آشنا شوند.

شیری ادامه داد: هدف دیگر این جشنواره معرفی کباب مخصوص سجاس با طعم و شکلی خاص است که با سسی مخصوص فقط توسط سرآشپزان سجاسی طبخ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هائی همتی والا می‌طلبد که اعضای فعال و پای‌کار شورا و شهردار ساعی شهر سجاس از سال گذشته زحماتی بسیار برای اخذ مجوزها و اجرائی شدن این جشنواره متحمل شده‌اند.