نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
افتتاحيه آيين اردوهاي جهادي 3 روزه مهندسين كشاورزي در خصوص پایش و مبارزه با سن مادر و پوره گندم به همت كانون بسيج مهندسين كشاورزي شهيد غفاري و با همكاري مديريت جهاد كشاورزي خدابنده برگزار شد.به گزارش اشراق24، به همت كانون بسيج مهندسين كشاورزي شهيد غفاري و با همكاري مديريت جهاد كشاورزي خدابنده افتتاحيه اردوهاي […]
افتتاحيه آيين اردوهاي جهادي 3 روزه مهندسين كشاورزي در خصوص پایش و مبارزه با سن مادر و پوره گندم به همت كانون بسيج مهندسين كشاورزي شهيد غفاري و با همكاري مديريت جهاد كشاورزي خدابنده برگزار شد.به گزارش اشراق24، به همت كانون بسيج مهندسين كشاورزي شهيد غفاري و با همكاري مديريت جهاد كشاورزي خدابنده افتتاحيه اردوهاي جهادي مهندسين كشاورزي در خصوص پایش و مبارزه با سن مادر و پوره گندم در این شهرستان برگزار شد.
در این افتتاحيه ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده، عیوضی مدير جهاد كشاورزي، مسئول بسيج سازندگي ناحيه،كارشناسان اداره جهاد كشاورزي، و مهندسين شركت كننده در اردوهاي جهادي حضور داشتند.
در اين مراسم علی عیوضی مدير جهاد كشاورزي خدابنده به بيان گزارشي از اقدامات انجام یافته در خصوص پایش و مبارزه با سن مادر و پوره گندم و سایر طرحهای جهاد کشاورزی پرداخت و مبارزه در مرحله سن مادر را از سیاست های سازمان حفظ نباتات دانست و گفت: هزینه مبارزه با سن گندم در هر هکتار بستگی به نوع مصرف سم، حدود ۵۰ هزار تومان است.
وی افزود: یکی از مهمترین آفات در مزارع گندم و جو سن گندم است و از ابتدای خردادماه مبارزه با پوره این آفت نباتی در سطح بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی گندم و جو در خدابنده شروع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خدابنده با اشاره به اجرای عملیات مبارزه و سمپاشی علیه سن خاطرنشان کرد: با توجه به هجوم سن پوره در این فصل در بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی زیرکشت گندم و جو شهرستان نیز تاکنون عملیات مبارزه و سمپاشی علیه سن پوره انجام شده است.
عیوضی در رابطه با نحوه خسارت این آفت گفت: آفت با گزیدن دانه گندم در مرحله شیری شدن دانه و تغذیه از پروتئین دانه به نام گلوتن سبب از بین رفتن خاصیت نانوایی آرد میشود و زمانی که از گندم سن زده آرد تهیه میشود این آرد خاصیت خمیرشدن و چسبندگی را نداشته و نان حاصل از آن دارای کیفیت و ارزش غذایی نیست.
در پايان فعالیت اردوی جهادی 3 روزه پایش و مبارزه با سن گندم با حضور 20 نفر از مهندسين كشاورزي در قالب 5 اکیپ پایش سن در سطح شهرستان خدابنده شروع شد.
Δ