برای تغییر الگوی کشت کشاورزی خدابنده اهتمام جدی صورت گرفته است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه محصولات جدید در شهرستان خدابنده اقدامات موثری انجام شده است. به گزارش ثبیر،علی عیوضی ظهار داشت: از جمله اقداماتی که در زمینه تغییر الگوی کشت و  توسعه محصولات جدید در شهرستان خدابنده صورت گرفته می‌توان به کشت ذرت علوفه‌ای اشاره کرد. وی […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه محصولات جدید در شهرستان خدابنده اقدامات موثری انجام شده است.13920709000305_PhotoA

به گزارش ثبیر،علی عیوضی ظهار داشت: از جمله اقداماتی که در زمینه تغییر الگوی کشت و  توسعه محصولات جدید در شهرستان خدابنده صورت گرفته می‌توان به کشت ذرت علوفه‌ای اشاره کرد.

وی با بیان اینکه کشت ذرت علوفه‌ای با عددی نزدیک به 20 هکتار در شهرستان خدابنده صورت گرفته است، افزود: این اقدامات در طی چهار سال اخیر آغاز شده و در حال حاضر یک‌هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت این محصول قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده به کشت محصول سیر در اراضی شهرستان خدابنده اشاره کرد و گفت: در زمینه کشت سیر که در سطحی بالغ بر سه هکتار بصورت الگویی در شهرستان خدابنده و در طی سه سال گذشته آغاز شده است، امروز بیش از 350 هکتار از اراضی شهرستان را به کشت سیر اختصاص می‌دهند.

این مسئول کشت دانه روغنی گلرنگ را یادآور شد و تاکید کرد: کشت دانه روغنی گلرنگ و در مناطق خوش آب و هو ا و مناسب کشت سویا نیز در منطقه اقدام شده است. که در صورت گسترش آن می‌توان به آن‌ها توجه بیشتری کرد.

عیوضی ادامه داد: کشت کتان و زعفران نیز چند سالی است که در سطح شهرستان به خوبی گسترش یافته و زمینه‌ای برای تغیر الگویی کشت را در شهرستان به‌وجود آورده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده به کشت گیاهان اورژانسی اشاره کرد و یادآور شد: کشت گیاهان اورژانسی از جمله دیگر اقدامات شهرستان به منظور تامین علوفه شهرستان بوده است و با کشت دانه خلر و ماشک در سطح شهرستان ابتدا با کشت‌های الگویی و در نهایت در سطح وسیعی بالغ بر 300 تا 400 هکتار سالانه نه تنها تامین‌کننده علوفه در شرایط بد آب و هوایی است بلکه در تهیه بذر نیز بسیار مورد توجه سایر استان‌ها قرار گرفته است.