اگرصنایع تبدیلی در اختیار مردم قرار داده شود تحول جدی در اقتصاد کشاورزی صورت می گیرد/صنایع تبدیلی عامل ماندگاری بیشتر مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنها به حاشیه شهرها است

مسئول مهندسی ماشین سازی صنایع تبدیلی استان اردبیل در همایش اقتصاد مقاومتی که در سپاه شهرستان خدابنده برگزار شد گفت: بنا داریم صنایع تبدیلی را در اختیار مردم قرار دهیم و با این اقدام تحول جدی در اقتصاد کشاورزی و ماندگاری بیشتر مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنها به حاشیه شهرها محقق می […]

مسئول مهندسی ماشین سازی صنایع تبدیلی استان اردبیل در همایش اقتصاد مقاومتی که در سپاه شهرستان خدابنده برگزار شد گفت: بنا داریم صنایع تبدیلی را در اختیار مردم قرار دهیم و با این اقدام تحول جدی در اقتصاد کشاورزی و ماندگاری بیشتر مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنها به حاشیه شهرها محقق می شود.

به گزارش اشراق24،امروز همایش اقتصاد مقاومتی با موضع صنایع تبدیلی با حضور مسئولین و فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی در حسینیه سپاه شهرستان خدابنده برگزار شد.

در ابتدا ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده به خیرمقدم گویی پرداخت و در ادامه علی عیوضی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان توضیحی درباره محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: شهرستان خدابنده در زمینه کشاورزی ظرفیت و پتانسیل خوبی چه از نظر افراد انسانی و چه از نظر زمین کشاورزی دارد و قطب کشاورزی استان زنجان در زمینه گندم است.

سپس رضا شیرازی که در شهر کرسف خدابنده شرکت بسته بندی چای و زعفران راه اندازی کرده است به ایراد سخن پرداخت و با گلایه از مسئولین گفت: سازمان غذا و دارم مجوز وی را باطل کرده است و از مسئولین خواست به این امر رسیدگی کنند و با وی همکاری کنند.

وی افزود: در حال حاضر به دلیل مشکلی که برایش بوجود آمده است در استان گیلان سرمایه گذاری کرده است و با کشورهای گرجستان و آفریقای مرکزی هم همکاری می کند.

در ادامه این همایش علی عبد اله زاده مسئول مهندسی ماشین سازی صنایع تبدیلی استان اردبیل که میهمان و سخنران این برنامه بود به ایراد سخن پرداخت و اظهار کرد: در استان اردبیل همکاری خوبی از سوی مسئولین در زمینه صنایع تبدیلی صورت می گیرد.

وی گفت: جهت گیری اساسی حرکت این سازمان براساس سیاست‌های مقام معظم رهبری مبتنی بر مردمی کردن اقتصاد، دانش بنیان کردن تولید و افزایش تولید با استفاده از ظرفیت‌های خالی کشور بوده است.

مسئول مهندسی ماشین سازی صنایع تبدیلی استان اردبیل با اشاره به اینکه این سازمان در توسعه فرهنگ کار اقدامات قابل توجهی کرده است، افزود: بر اساس مطالعات، محصولات دارای ضایعات را در هر شهرستانی شناسایی می کنیم و از آنجا که حدود ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ما از بین می رود به دنبال فرآوری این محصولات هستیم و بنا داریم صنایع تبدیلی را در اختیار مردم قرار دهیم و با این اقدام تحول جدی در اقتصاد کشاورزی و ماندگاری بیشتر مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت آنها به حاشیه شهرها محقق می شود.

وی اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری را تنها راه نجات کشور خواند و گفت: ظرفیتهای خالی فراوانی در کشور وجود دارد که اشتغال آفرینی در آن ممکن است و کشور با توجه به این ظرفیت‌ها به پویایی و تولید ثروت می رسد.

مسئول مهندسی ماشین سازی صنایع تبدیلی استان اردبیل به مزیت دیگر صنایع تبدیلی اشاره کرد و گفت: توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی به موقع و مناسب محصولات از خرابی آنها جلوگیری و ارزش افزوده بخش کشاورزی را می افزاید.

انتهای پیام/