نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یکی از اعضای حلقه صالحین خدابنده ای با بیان اینکه انسان پر توقعی بود ولی با حضور در اروهای جهادی عوض شده است گفت: این اردوها توقعات اضافه خانواده ها را تعدیل می کند چون جوانان با حضور خود در این اردوها از نظر روحی و معنوی خود را می سازند و می فهمند که […]
یکی از اعضای حلقه صالحین خدابنده ای با بیان اینکه انسان پر توقعی بود ولی با حضور در اروهای جهادی عوض شده است گفت: این اردوها توقعات اضافه خانواده ها را تعدیل می کند چون جوانان با حضور خود در این اردوها از نظر روحی و معنوی خود را می سازند و می فهمند که انسانهایی هستند که بسیار محروم هستند ولی هنوز شاکر خداوند هستند.
به گزارش اشراق24،امروز جمعی از اعضای حلقه های صالحین پایگاهای چوزوک،مجید اباد،خنداب،حضرت ابوالفضل (ع)و شهدا حوزه امام حسن (ع)شهر سجاس در اردوی یک روزه جهادی شرکت کردند.
رفیعی یکی از اعضای حلقه صالحین خدابنده ای در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 درباره علت حضور خود گفت: اردوهای جهادی تاثیرات زیادی بر خودسازی دارد ، این اردوها توقعات اضافه خانواده ها را تعدیل می کند چون جوانان با حضور خود در این اردوها از نظر روحی و معنوی خود را می سازند و می فهمند که انسانهایی هستند که بسیار محروم هستند ولی هنوز شکر خداوند هستند.
وی با بیان اینکه وجود جوان در اردوهای جهادی در ابتدا جنبه خودسازی دارد، اظهار داشت: در این اردوها جوانان از نظر روحی و معنوی خود را می سازند و جنبه دوم ان شناخت محرومیت ها و آسیب ها در مناطق مختلف کشور است.
رفیعی ادامه داد: حضور میدانی در مناطق محروم سبب شناخت عرصه عمل برای جوانان می شود و هم اینکه مایه دلگرمی برای محرومان می شوند و مردم مناطق محروم در این حرکت ها می بینند که جوانان مناطق مختلف کشور آنها را از یاد نبرده اند.
خدابنده لو جوان دیگر سجاسی اینگونه گفت: جنبه مهم دیگر در این اردوها، آماده شدن جوانان برای ورود به عرصه مدیریت است که این شناخت از مناطق محروم می تواند میزان تاثیر گذاری انها را افزایش دهد.
وی بیان کرد: با بررسی همه این جنبه ها می بینیم که هدف تنها ساختن یک اتاق یا سازه نیست بلکه بانیان این حرکت نگاه کلان به موضوعات دارند.
خدابنده لو ادامه داد: وقتی اهالی این روستاها می بینند افرادی از بسیج برای ساخت و تکمیل مسجد و مدرسه به روستای آنها می آیند با خودشان می گویند پس ما هم می توانستیم آن زمانی که در طول سال بیکار بودم با دوستان و هم محله ای های خود این مسجد یا مدرسه را بسازیم و این از برکات حضور جهادگران است.
گنج خانلو جوان دیگر هدف اصلی گروه های جهادی را انتقال روحیه جهادی و مفهوم جهاد دانست و بیان داشت: با انتقال این روحیه دیگر نیازی به حضور جهادگران نیست چرا که اهالی در سالهای آینده نه تنها روستای خودشان بلکه روستاهای همجوار خودشان را هم آباد خواهند کرد.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که فرمودند”حضور یک جوان متدین در یک منطقه محروم مظهر آیات قرآن است” ابراز داشت: وقتی یک طلبه یا یک دانشجوی جهادی مومن و متعهد با عنوان بسیجی به روستاهای دورافتاده می آید این فرد پرچم دار اسلام و ولایت است و وقتی مردم می بینند که این جوانان در موقع نماز همگی به نماز جماعت ایستاده اند بسیار تاثیر گذار است و ما این را به عینه می بینیم و این تاثیر عملی اردوهای جهادی است.
گنج خانلو با اشاره به حضور برخی از جهادگران به همراه خانواده در اردوهای جهادی اظهار داشت: این حضور سبب تعدیل توقعات خانواده و هدفمند کردن حرکت رو به جلوی آنها می شود.
وی اضافه کرد: بسیار پر توقع بودم و خواستهای زیادی از خانواده ام داشتم ولی با حضور در اردوی جوادی عوض شدم و حتی از خانواده ام هم در خواست کردم که در این اردوها شرکت کنند.
Δ