نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کارشناس رسانه و فضای مجازی در کارگاه آموزشی و آگاهسازی اولیای مدرسه آبی سفلی خدابنده در برابر آسیبهای اجتماعی گفت: آموزش و مطالعه کلید پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در نوجوانان و جوانان است. به گزارش اشراق۲۴،کارگاه آموزشی و آگاهسازی اولیا در برابر آسیبهای اجتماعی به همت مدیر و عوامل اجرایی آموزشگاه دکتر شریعتی آبی سفلی […]
به گزارش اشراق۲۴،کارگاه آموزشی و آگاهسازی اولیا در برابر آسیبهای اجتماعی به همت مدیر و عوامل اجرایی آموزشگاه دکتر شریعتی آبی سفلی شهرستان خدابنده،در این مدرسه برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که با حضور کارشناسان انتظامی شهرستان خدابنده و ۸۵ نفر از اولیا دانش آموزان برگزار شد شرکت کنندگان با آثار سوءمصرف مواد مخدر ، خطرات فضای مجازی به ویژه تهدیدات این فضا در مورد کودکان، شیوه های زندگی عاری از خطر و نقش والدین در تامین شرایط روحی و روانی فرزندان آشنا شدند.
احمدی کارشناس رسانه و فضای مجازی در این برنامه به ایراد سخن پرداخت و گفت: از آنجا که خلاقیت از سنین کودکی شکل میگیرد و کودکان هر مطلب و آموزشی را که تداوم داشته باشد فرا گرفته و ملکه ذهن قرار می دهند، نیاز است که آموزشهای لازم در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی از سنین پایین آموزش داده شود.
وی خاطرنشان ساخت: خانواده جایگاه مهمی در رشد شخصیت افراد دارد، اغلب افرادی که دچار مشکلات مختلف شخصیتی و روانی هستند فاقد بهداشت و سلامت روحی هستند که ناشی از خانوادههای ناسالم و کم توجه است.
کارشناس رسانه و فضای مجازی افزود: ابتدا باید خانواده ها نیازهای روحی و روانی کودکان را برطرف کرده و آموزشهای لازم را به آنها بدهند و محیط های آموزشی در مرحله بعد قرار دارند که این مهم از سوی کارشناسان آموزش همگانی پلیس در تمامی مقاطع تحصیلی در حال اجرا است.
وی حضور کارشناسان پلیس در مهدهای کودک، پیش دبستانی و دبستان را بسیار با اهمیت دانست و اظهار داشت : ارائه آموزشهای متناسب با سن و جنسیت کودکان، نونهالان و دانش آموزان و ایجاد رابطه صمیمی بین آنها با پلیس از مهمترین اهداف این برنامه ها است چرا که آثار آن در بلند مدت در جهت برخورداری از یک جامعه سالم بسیار محسوس خواهد بود.
احمدی به هفته کتاب نیز اشاره کرد و گفت: ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقا سطح آگاهی مردم یکی از الزامات جامع است.
وی با بیان اینکه شکوفایی فرهنگی جامعه در گرو مطالعه و کتابخوانی است، افزود: شکوفایی استعدادها و رشد فرهنگی هر جامعه ای به سرانه مطالعه آن جامعه بستگی دارد.
احمدی با بیان اینکه کتاب یک عنایت بزرگ از سوی خداوند متعال برای هدایت بشریت است، خاطرنشان کرد: در دین مبین اسلام بر فراگیری علم و دانش تاکید بسیار شده است.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از بسیاری ناهنجاری ها باید به کتاب خواندن روی آورد تا تبعات آسیب ها را شناخت و از آنها دوری کرد خاطرنشان کرد: نبود برنامه درست و اصولی برای غنیسازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان افزایش احتمال بروز رفتارهای نامتعادل در این قشر را افزایش می دهد.
احمدی کلید پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در نوجوانان و جوانان را مطالعه عنوان کرد و افزود: مطالعه کتاب می تواند نسل امروز را در برابر آسیب دهای اجتماعی مصون کند.
وی بر لزوم فراهم نمودن امکانات مناسب برای جذب نوجوانان و جوانان به فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و بیان کرد: یکی از مکانهایی که میتواند جوانان و نوجوانان را در برابر انحرافات و آسیبهای اجتماعی جلوگیری کند کتابخانههای عمومی است.
احمدی تاکید کرد: مسئولان فرهنگی جامعه باید تلاش کنند تا با ارائه برنامه های متنوع و جذاب زمینه رغبت و علاقه قشر نوجوان و جوان را به مطالعه کتابهای مفید و ارزشمند فراهم کنند.
Δ