نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده با بیان اینکه یک چهارم از دوران زندگی بشر در دوران سالخوردگی سپری می شود گفت: باورهای غلط،مهمترین چالش سالمندان به شمار می آید. به گزارش اشراق۲۴،محمدی مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده اظهار کرد: هفته سالمند از امروز ۴ مهر آغاز شده […]
مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده با بیان اینکه یک چهارم از دوران زندگی بشر در دوران سالخوردگی سپری می شود گفت: باورهای غلط،مهمترین چالش سالمندان به شمار می آید.
به گزارش اشراق۲۴،محمدی مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده اظهار کرد: هفته سالمند از امروز ۴ مهر آغاز شده و تا ۱۰ مهر ادامه دارد، شعار این هفته امسال ” نه علیه هر گونه تبعید سنی ” آغاز شد.
وی ادامه داد: پیری و سالخوردگی امری اجتناب ناپذیر و غیرقابل برگشت است که به طور طبیعی، دست کم یک چهارم از دوران زندگی بشر را تشکیل داده و هر فرد باید بتواند از این دوران نهایت استفاده را برده و از زندگی خود لذت ببرد.
مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده عنوان کرد: سالمندان ذخایر با ارزشی هستند که باید اقدامات لازم برای برخورداری بهینه از خردمندی و کاردانی آنان در خانواده و جامعه به عمل آید،در این راستا و به منظور پاسداشت مقام این شهروندان ارشد، ۹ مهر هر سال با عنوان روز جهانی سالمند نامگذاری شده است.
محمدی خاطر نشان کرد: سلامت سالمندان یکی از مسائل و مشکلات بهداشتی در اکثر جوامع است و مقابله با این مشکلات نیازمند سیاست گذاری و برنامه ریزی های دقیق و صحیح است، وضعیت سالمندان کشور متأثر از عوامل اجتماعی اقتصادی و بهداشتی متعددی است و نیازمند توجهات همه جانبه است.
وی با بیان اینکه برخی از سالمندان برخی مسائل را در دوان میانسالی رعایت نکردهاند و امروز نیاز به حمایت دارند؛ لذا باید تحت نظر قرار گیرند گفت: مهمترین مشکلات سالمندان در کنار مشکلات اقتصادی، مباحث مربوط به بهداشت و درمان است.
محمدی با بیان اینکه یکی از چالشهای نسبت به سالمندان، باورهای غلط در مورد آنها است اضافه کرد: قانون برنامه پنجم اهمیت زیادی به بحث سالمندان نداده است.
وی با بیان این که طیف وسیعی از نخبگان اقتصادی و اساتید دانشگاهی ما در گروه سالمندان هستند، عنوان کرد: یکی از اهداف ما در شورای سالمندان ارتقای سطح توانمندیها و جلوگیری از گوشهگیری و خانهنشینی آنها است.
محمدی ا بیان این که رسالت شبکه بهداشت تأمین و ارتقای سطح سلامت کل جامعه در تمام گروهها است، اظهار کرد: ما در شبکه بهداشت کل جمعیت را به ۶ گروه کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان، سالمندان و زنان باردار تقسیم کردهایم.
وی با بیان این که کنترل و ارزیابی خطر برای سالمندان توسط کارشناسان ما در خانههای بهداشت انجام میشود، گفت: ۷ پروژه و ۱۱ برنامه در زمینههای ارتقای سطح سلامت جامعه داریم که یکی از این برنامهها مربوط به سالمندان است.
مسئول واحد سلامت، خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خدابنده با بیان این که متاسفانه میزان مراجعه سالمندان برای بررسی میزان خطرپذیری بسیار ضعیف است، خاطرنشان کرد: ادارات باید سالمندان و بازنشستگان خود را به خانههای بهداشت ارجاع دهند تا این بررسیها بر روی آنها صورت گیرد.
Δ