نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: هدف فتنه ها و جنگهاى داخلیِ تحمیلی دشمن در منطقه، کمرنگشدن حمایت از آرمان مقدس آزادی قدس است . به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام موسوی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه به برگزاری ششمین اجلاس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین اشاره کرد و گفت: قریب […]
امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: هدف فتنه ها و جنگهاى داخلیِ تحمیلی دشمن در منطقه، کمرنگشدن حمایت از آرمان مقدس آزادی قدس است .
به گزارش اشراق۲۴،حجت الاسلام موسوی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه به برگزاری ششمین اجلاس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین اشاره کرد و گفت: قریب به ۷۰ سال است که بشریت شاهد بى سابقهترین ظلم تاریخ، آنهم به دستور و حمایت مدعیان حقوق بشر مىباشد، هفت دهه است که فلسطین در آتش فتنهانگیزى و جنایات اسرائیل مى سوزد.
وی افزود: آنچه بیش از هر چیز دلها را به درد مىآورد، همراهى برخى کشورها و دولتهاى بهاصطلاح عربى و اسلامى منطقه است، که هم آخور رژیم صهیونیستى و حامیان بینالمللى آن بهویژه شیطان بزرگ آمریکا هستند و این روزها با وقاحت تمام از صلح و سازش و رفاقت آشکار با این غده سرطانى جهان اسلام دم مىزنند!
امام جمعه قیدار ادامه داد: سالهاست که متأسفانه با توطئه مرموز مثلث شوم آمریکا، انگلیس و اسرائیل و میداندارى و پشتیبانى همهجانبه رژیم وهابى و سلفى آلسعود، آتش فتنه جنگ نیابتى در منطقه برافروخته گردیده و باعث شده است رژیم صهیونیستى بیش از هر زمان دیگر در حاشیه امن قرار گیرد و موضوع اول جهان اسلام یعنى اسرائیل غاصب به حاشیه و بلکه به فراموشى سپرده شود. این امر فرصتی برای صهیونیستها ایجاد کرده تا اهداف شوم خود را با شتاب بیشتری پیگیری کنند.
وی افزود: ششمین اجلاس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین، با هدف رهایی فلسطین از غربت و مظلومیت با حضور حدود هزار نفر از نخبگان و شخصیتهای مؤثر بر افکار عمومی سراسر جهان از حدود هشتاد کشور جهان در تهران برگزار شد.
حجت الاسلامموسوی ادامه داد: در اهمیت ششمین کنفرانس بینالمللى حمایت از انتفاضه فلسطین همین بس که رهبرى معظم انقلاب امام خامنهاى(مدظلهالعالى) شخصا در مراسم افتتاحیه این اجلاس حضور یافتند و سخنان بسیار مهم، راهبردى و اساسى، غبار غربت از روى قصه پرغصه جهان اسلام و مظلومیت این ملت صبور زدودند.
وی افزود: اولین محور فرمایشات مقام معظم رهبری این بود که مسأله فلسطین مهمترین و محورىترین مسأله جهان اسلام است و در میان امت اسلامى و در کشورهاى مسلمان، چیزى مهمتر و ضرورىتر و مسألهاى محورى تر از مسأله فلسطین وجود ندارد زیرا فلسطین رمز وحدت و عامل اتحاد و مبارزه با دشمن و نیز ملاک شناسایى دوست از دشمن است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: هدف فتنه ها و جنگهاى داخلیِ تحمیلی دشمن در منطقه، کمرنگشدن حمایت از آرمان مقدس آزادی قدس است و ازاین جهت گروههاى مقاومت فلسطینى را از ورود به اختلافات قومى و مذهبى و اختلافات داخلى کشورها، بر حذر داشتند و عمق رابطه جمهورى اسلامى با گروههاى مقاومت را فقط به میزان پایبندى آنان به اصل مقاومت مرتبط دانستند. و به مبارزان فلسطینی تذکر دادند که مواظب باشند که در طرحها و برنامههاى دشمن گرفتار نشوند
وی افزود: محور بسیار مهم دیگر سخنان رهبر معظم انقلاب پاسخ به یک شبهه بود که برخى مراکز معلومالحال و دشمنان و گاه برخى از جریانها مطرح می کنند و می خواهند مسیر درست ملت فلسطین را منحرف کنند، به مقاومت حمله مىکنند و می گویند مقاومت در پى چند دهه از عمر خود، هنوز نتوانسته است آزادى فلسطین را محقق سازد، پس این روش نیازمند بازنگرى است!
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: ایشان در پاسخ به این ادعا گفتند: درست است که مقاومت هنوز نتوانسته است به هدف غایى خود یعنى آزادى کل فلسطین دستیابد، اما توانسته است مسأله فلسطین را زنده نگه دارد. «باید دید اگر مقاومت نبود، اینک در چه شرایطى بهسر مىبردیم؟.»مهمترین دستاورد مقاومت ایجاد مانع اساسى در برابر پروژههاى صهیونیستى.»بوده است. یعنى توانسته برنامه اصلى رژیم صهیونیستى را که سیطره بر کل منطقه بود، به شکست بکشاند. اگر مقاومت، رژیم صهیونیستى را زمینگیر نکرده بود، اینک شاهد دستاندازى آن به دیگر سرزمینهاى منطقه از مصر گرفته تا اردن و عراق و خلیج فارس و غیره بودیم.
وی افزود: یکى از نکات مهم در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى این بود که ایشان مجددا از آشکار شدن نشانههاى افول این رژیم و علائم از میان رفتن آن را بشارت دادند.
حجت الاسلامموسوی ادامه داد: در روزهای اخیر در اجلاس امنیتى مونیخ، شاهد مواضع مشترک مقامات آمریکایى، رژیم صهیونیستى، ترکیه و عربستان علیه جمهورى اسلامى ایران بودیم.
وی به پنجاه و سومین نشست امنیتى مونیخ نیز اشاره کرد و گفت: در اجلاس امنیتى مونیخ، شاهد مواضع مشترک مقامات آمریکایى، رژیم صهیونیستى، ترکیه و عربستان علیه جمهورى اسلامى ایران بودیم.
حجت الاسلامموسوی ادامه داد: همسویى این کشورها در این اظهارات سخیف بر علیه جمهورى اسلامى ایران، یک امرى تصادفى نیست همه این عصبانیت ها به خاطر نفوذ منطقه ای ایران است اینها از صدور انقلاب و نفوذ ایران در قلب های مردم کشورهای دیگر دیوانه شده و این هماهنگىها در اظهارات بر علیه جمهوری اسلامی براى مهار نفوذ منطقهاى ایران است
وی افزود: اما این کشورها بدانند ایران همچنان راست قامت ایستاده و قدرت و تجربه موفق برهم زدن نقشه پیچیده قدرتهاى بزرگ را دارد .
حجت الاسلامموسوی ادامه داد: روزهای پایان سال باید همه مسئولین و مردم کارنامه خود را نسبت به شعار سال بررسی کنند.
وی افزود: حضرت آیت الله العظمى امام خامنهاى رهبر معظم انقلاب اسلامى شعار سال را اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل معرفی کردند و در اولین روز از سال ۹۵ در اجتماع انبوه و پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوى(ع)، به تبیین شعار پرداختند، مسأله اقتصاد را، اولویت اصلى سال ۹۵ دانستند و در اینباره بر «اقدام عملى و برنامهریزى شده درخصوص اقتصاد مقاومتى.» تأکید کردند. اقتصاد مقاومتى را فرصتى براى «حل مشکل بیکارى، حل مشکل گرانى، حل مشکل تولید داخلى، حل مشکل رکود، تحرک و رونق اقتصادى و ایستادگى در برابر تهدیدهاى دشمن.» دانستند. و راهکارهای کار بردی هم ارائه دادند.
حجت الاسلامموسوی ادامه داد: حالا به آخر سال رسیدیم اما متاسفانه شعار سال با نگاه به خارج و دل بستن به برجام بر زمین ماند و حرف و سخن گفتن گذشت مسئولین کارنامه عملکرد خود را در مورد شعار سال به مردم ارائه بدهند.
وی به سالروز تشکیل بنیاد مستضعفان و جانبازان به فرمان امام خمینى(ره)(۱۳۵۷ )در اسفند ماه نیز اشاره کرد و گفت: جانبازان ذخیره های دوران دفاع مقدس هستند که عزیزترین و بهترین سرمایه خود را در راه اسلام و دفاع از ارزش های الهی هزینه کردند و بخشی از وجود خود را در این راه تقدیم کردند لذا جانبازان بزرگترین پشتوانه انقلاب هستند امروز سر بلندی نظام و عزت جمهوری اسلامی مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهداء و جانبازان است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: زندگی جانبازان سراسر فداکاری و ایثاراست سختی زندگی جانبازان را نمی توان توصیف کرد و اکثر سختی ها هم بر دوش همسرانشان است. لذا فداکاری همسران جانبازان کمتر از ایثار و فداکاری رزمندگان نیست.
وی افزود: حفظ و پاسداشت ارزشهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت امروز اهمیت ویژه ای دارد که جانبازان به عنوان شاهدان زنده آن دوران می توانند انتقال دهنده آن فرهنگ به نسل سوم انقلاب باشند.
حجت الاسلام موسوی به روز امور تربیتى و تربیت اسلامى در ۸ اسفندماه نیز اشاره کرد و گفت: انسان، عصاره همه موجودات عالم است و انبیا آمدهاند این عصاره را تربیت کنند تا یک موجود الهى شود تنها راهِ تربیت و تعلیم، برنامه ای است که از ناحیه مربى همه عالم، ربالعالمین آمده است
وی افزود: انسان از اول با فطرت پاک و خدائی به دنیا آمده، این تربیتها است که آن را شکوفا مىکنند و یا جلوى شکوفایى مىگیرند. تمام گرفتاریهاى ما؛ از بىاهمیتى به تربیت است اگر انسان تربیت شود، همه مسائل حل است. با اصلاح او، عالم اصلاح مىشود و با فساد او، عالم به فساد کشیده مىشود.
حجت الاسلام موسوی به شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و ورود شهدای گمنام به شهرستان خدابنده و تدفین در شهر زرین رود نیز اشاره کرد و گفت: در ۱۱ اسفند ماه شهرستان خدابنده میزبان دو شهید والامقامی است که در بی نام و نشانی، فضای شهرستان را به عطر دل انگیز پاکی و مهربانی و رشادت و ایثار و شهادت معطر خواهند کرد
وی افزود: مفتخریم میزبان ۲ کبوتر خونین شهید گمنام دیگریم و از این شهدای عزیز ممنونیم که به ما افتخار می دهند تا در محضرشان باشیم و از این فرصت بسیار مغتنم استفاده کنیم و پیمان و میثاقمان را با آرمان های شهدا تجدید کنیم.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: شمامردم ولایتمدار با حضور با شکوه خود درمراسم استقبال پیکرهای مطهر شهدا عشق و ارادت به شهدا،نظام و ولایت دوباره نشان خواهید داد. چرا که شهدا متعلق به تمام مردم ایران است همه مردم و مسئولین وامدار رشادت های این عزیزان سرافراز هستند.
وی افزود: از مهمترین و بارزترین قله های زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) دفاع ایشان از حریم ولایت امیرمومنان علی (ع) و خطبه فدکیه آن حضرت است که سرانجام آن حضرت در راه دفاع از ولایت مجروح شده و به شهادت رسید.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: فاطمیه، باید بیش از این ها تجلیل شود، زیرا سند مظلومیت شیعه است در فاطمیه یک دنیا اندوه وجود دارد. مصیبت فاطمه آغاز مصیبت های شیعه است. اول شهیدی که در راه امامت و ولایت فدا شد در این ایام بود.
وی افزود: نوشته اند: به قدری لاغر شده بود مثل شبهی می ماند کَالشَّبَهِ «نَاحِلَهَ الْجِسْمِ، مُنْهَدَّهَ الرُّکْنِ، بَاکِیَهَ الْعَیْنِ مُحْتَرِقَهَ الْقَلْب اشک چشمش خشک نشد، سوز قلبش آرام نگرفت و روز به روز لاغرتر می شد. بعضی از زن ها می آمدند سؤال می کردند: خانم! بیماری شما چیست؟ که این قدر بدنتان نحیف شده و شما را از پا درآورده است؟ می فرمود: بیماری من تنها بیماری جسمی نیست، من از ظلمی که به حق علی علیه السلام روا داشته شده است می سوزم. فقدان پدر و ظلم به علی؛جسمم را نحیف و مانند شَبَه ساخته است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: سنگ صبورش قبر پیغمبر بود بلند می شد، آرام می آمد کنار قبر رسول الله و با خودش نجوا می کرد: یا رسول الله بَقِیتُ وَالِهَهً وَحِیدَهً وَ حَیْرَانَهً فَرِیدَه بابا، به خدا بعد از تو تنها شدم. مردم از ما اعراض کرده اند.
Δ